favoritt blogg

Denne bloggen heter styleconnection.blogg.no ! jeg leser denne bloggen fast hver dag, og synst den er kjempefin 🙂 får mye inspirasjoner fra denne bloggen også. Dere kjenner henne sikkert fra paradise hotel der hun var med for ikke så lenge siden? Jeg har lest bloggen hennes ganske lenge nå egentlig, og er en av de bloggene jeg liker best. Er virkelig verdt og ta turen innom denne bloggen her, da lover jeg dere at dere får myyye inspirasjon.

Hun har en ganske spesiell stil og ikke minst kjempefin 🙂 I tillegg så er hun bare helt utrolig pen. Hun har mange kule bilder og videoer på bloggen sin!

Leser du denne bloggen?

Hva synst du om bloggen hennes?

trening

Heisann! 🙂 nå er jeg nettopp ferdig og dusje, skulle egentlig gjøre det etter trening.. men da begynte idol, og det måtte jeg selfølgelig se haha! Så da dusjet jeg ikke før nå 🙂 Treningen idag var sykt slitsomt egentlig, men en utrolig deilig følelse etterpå da selfølgelig 🙂 imorgen har vi to timer med gym de første timene heldigvis.. synst det er mye bedre og ha det om morningen enn å ha det senere på skole dagen. Men uansett, nå skal jeg finne meg noe mat før idol begynner igjen! 😀 Ha en fin kveld videre så blogges vi imorgen.

Hva har dere gjort idag?

 

stress

fin overskrift, ikke sant? ha ha! sliter litt med og komme på overskrifter i innlegg av og til. Men ja, det har vert en helt grei dag på skolen idag også, skulle egentlig ikke ha gym.. siden vi skulle ha noe teori greier om kosthold og sånne ting, men det blir visst ikke før neste uke 🙂 så da hadde vi en rolig gym likevel idag.

Over til noe annet, vi har sykt mye prøver og sånn frem over nå.. noe som er sykt kjiiipt :(( har en prøve som jeg ikke har tatt enda, spansk prøve på fredag! Neste uke er det en prøve i mat&helse ( hater det ), matte selfølgelig, og uken etter der så har vi en fremføring i engelsk.. hallo, det blir liksom alt for mye og øve til 🙁 vi har sikkert flere prøver som jeg bare ikke husker. Desse ukene nå frem til påsken blir sykt stress egentlig, vi skal på vidergående nest siste uken for og se hva de gjør på de forskjellige plassene, tror jeg?? er egentlig ikke helt sikker på hva vi skal. Og ja, det er mye vi skal gjøre. Okei, nå skal jeg ikke klage mer på det.

Senere så skal jeg på trening, så da vet jeg ikke om det blir mer blogging før det! 🙂 men slenger sikkert inn ett innlegg senere når jeg er hjemme! Dere får ha en fin dag daa.

Har dere mye prøver frem over nå?

 

litt nytt

Heihei!

etter at sara kom hjem fra spania så hadde hun med seg gaver til meg, jeg ble såå glad hihidere skal få se hva jeg fikk 🙂

desse er fake da, men de funker kjempe bra! og de skal jeg virkelig bruke mye 🙂

endelig noen nye deksler

tuuuusen takk for gavene!

Har dere noe av dette?



monday

Heihei 🙂 tenkte bare og slenge inn ett innlegg nå før jeg drar! skal ned til sara en tur. Jeg burde vel egentlig øve til prøven jeg har imorgen, men jeg har øvd litt da.. får heller ta resten når jeg er hjemme igjen som sikkert ikke blir før senere ikveld menmen. Skoledagen idag har egentlig vert helt grei, var bare ett mareritt og våkne idag tidelig, kom meg faktisk ikke ut av sengen.. var så sykt trøtt haha! flere som virkelig sleit med og komme seg opp av sengen idag?

men nå må jeg løpe så ikke bussen kjører fra meg ;-( ha en fin mandag så blogges vi ! 😀

noen bilder jeg tok full fart jaa..hehe.

Hva skal dere idag?



gamle bilder

Jeg fant noen gamle bilder på mobilen og pcen, er så gøy og se tilbake på bilder og sånn 🙂 di fleste bildene er om sommeren, åh gud som jeg savner sommeren ;-( haha!

Hva synst dere?



 

 

 

sunday morning

Heisann dere! 🙂

Nå er jeg nesten nettopp komt hjem fra gudsteneste i kirken ( konfirmasjons greier ), blir så utrolig trøtt av og bare sitte der og høre på folk som snakker haha! men skal bli deilig og vere ferdig med alle gangene! Uansett, det er jo kjempefint vær ute idag også! så da skal jeg nok vere mye ute haha 🙂 siden sara er hjemme også så skal jeg nok sikkert vere med hun.

Ha en fin søndag, så blogges vi senere!

Hva skal dere idag?

fruit

haha, du vet du er blogger når du legger det fint på fatet for og ta bilder av det, for og så legge det ut på bloggen! 😀

vel, dette koser jeg meg med nå! skal nyte denne lørdagen tenkte jeg. Så nå venter jeg bare på at hver gang vi møtes og alle de seriene begynner, hærlig. Vi blogges imorgen, ha en fin kveld videre 🙂

Hva gjør du ikveld?

dagens antrekk

Hva synst dere?