6 tips for og få sunnere og lengre hår

Heihei, og god helg til dere♥ I dag så tenkte jeg og komme med 6 enkle tips for og få ett sunnere, tykkere og lengre hår. Jeg skriver noen få tips under her som jeg synst har funket veldig bra på meg, så håper jeg di vil funke på dere også. 

1. Hold håret ditt friskt – Bruk gjerne hår kur etter hver gang du dusjer, ( 2-3 ganger i uken ) jeg merker veldig godt på håret mitt at det blir mye bedre for hver gang jeg bruker en spesiell kur som jeg har vist dere i ett innlegg før … om du jevnlig stusser håret ditt så vil det holde seg friskt og sunt, det vil også bli en del tykkere. Håret mitt har tapt seg utrolig mye etter at jeg har styrt sånn på med det, tørt og slitt .. 

2. Børst aldri håret med en metall børste eller en stiv børste når håret ditt er vått, det kan nemlig føre til at håret ditt knekker, jeg anbefaler heller en børste med litt mykere tagger, en naturbørste for eksempel.  Generelt ville jeg aldri børstet håret mitt når det er vått, håret er mer sårbart da.

3. Vitaminer og proteiner – Dette er jeg ikke flink med i det hele tatt, men jeg skal bli flinkere til det nå, for vitaminer har faktisk veldig mye å si .. både på kosthold og hår osv. Jeg har hørt at de riktige vitaminene man kan bruke for hår er B vitamin – som inneholder fisk, grønnsaker, egg, melk, ost osv .. jeg skal hvertfall teste dette selv og se om det hjelper, hehe. 

4. La håret få hvile litt inn i mellom – en av di beste tingene å gjøre er rett og slett å la håret ditt få hvile uten og gjøre noe som helst med det, håret og hodebunnen trenger pause iblant og kan derfor være lurt å droppe stylingprodukter, varme i håret osv ..

5. Massere hodebunnen – dette høres kanskje sykt rart ut, men det skal faktisk funke .. dette var en av di første tipsene jeg ble anbefalt, jeg kan selvfølgelig ikke merke noe til at det har funket, men det skal virkelig funke tydeligvis. 

6. Unngå å løse opp floker med børste når håret er vått eller fuktig, det vil slite sinnsykt mye på håret. 

♥ Håper dere likte tipsene, legg gjerne igjen en kommentar om det er noe dere lurer på.

høst farger

Nå som høsten nesten er her for fullt (selv om det fortsatt er sommer temperatur ute i dag )..  så synst jeg alltid det er like inspirerende og gøy å se på bilder fra pinterest, den siden liker jeg utrolig godt og finner så sinnsykt mye inspirasjon innpå der til alt mulig. Noe som også er så utrolig vakkert er alle di fine høstfargene ute, tidligere i dag når jeg sto og ventet på bussen så låg det fullt i blader på bakken og trærne var fullt i nydelige farger, aaahh jeg elsker det♥  ingenting er vakrere enn å gå tur når det er høst ute !

 

VIDEO – innkjøp + mine favoritter

Håper dere liker videoen ! ♥ 

 

spørsmålsrunde

♥HEI OG GOD KVELD♥ 

Etter en stund siden sist så tenker jeg og kjøre i gang med en ny spørsmålsrunde, så hvis det er noe dere lurer på så er det bare å skrive det i kommentarfeltet rett under her ! Når jeg svarer på spørsmålene som er komt inn så tenker jeg og filme, hva tenker dere om det? Jaja, da er det bare å komme med spørsmål. Ellers ønsker jeg dere en riktig fin kveld videre.

Processed with VSCO with m5 preset

 

fridayyyyy

God helg til dere ♥ nå har det ikke blitt blogges på 4 dager, beklager for det altså … av og til så blir det bare sånn, men jeg skal skjerpe meg. Jeg ser dere er innom hver dag uansett om det ikke er noen nye innlegg og det setter jeg uendelig stor pris på, så tuuusentakk for det 🙂 

Nå er det jo allerede blitt fredag igjen, og denne helgen skjer det ikke stort .. i dag blir det nok bare å slappe av, men i morgen blir det bursdags feiring for tante ungen min som har blitt hele 2 år, som tiden flyr da .. jeg gleder meg hvertfall til det. På kvelden er jeg litt usikker på om det blir en tur ut eller hva det blir, eneste som suger veldig mye er at jeg ikke kommer meg inn på 20 års steder slik som alle andre jeg reiser ut med gjør, så kjipt at jeg er minstemann i gjengen og blir ikke 20 før om 4 måneder, hjelpes meg .. JAJA, får se hva det blir til. Jeg ønsker dere en riktig god helg. 

Processed with VSCO with b1 preset

 

 

min type interiør, fra stue til soverom

Hellåååå, god tirsdag ♥ I går så fikk jeg gjort en del på jobb fronten faktisk, hehe .. har fått levert ut siste rest av søknader og håper virkelig på gode tilbakemeldinger,  i menst jeg leverte så såg jeg ett par butikker til jeg ville søke i, så tenker og få levert ett par til om jeg ikke får noe svar i løpet av uken. Jeg er super fornøyd med å fått levert ut di jeg hadde. For nå er jeg veldig klar for å komme meg ut i jobb, i`m READYYYY …. 

Meeeen over til overskriften,  … nemlig interiør i heimen, aaaahhh omg jeg elsker det jeg har satt sammen i kollasjen under her, for dette er liksom akkuratt sånn jeg liker det og vil ha det ..  og jeg er rimelig sikker på at det er sånn jeg kommer til å ha det i min leilighet, eller min og Iben sin blir det vel,.. hvis jeg får lov til å bestemme pitte litt hehe <3333 så tror jeg det kommer til å se sånn ut, eller jeg håper hvertfall det. Gleder meg hvertfall til leilighet og sånn kommer på plass, ingenting er bedre enn det, og jeg krysser fingrer og tær for at alt går i boks om ikke så lenge. Alt ordner seg uansett til slutt. Her har dere hvertfall en kollasj jeg har satt sammen!

 

 

♥  Hvordan liker dere det?

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Bildene som ikke kom på bloggen

Heihei, og god helg♥ Nå tenkte jeg å ha ett innlegg som jeg har sett litt på andre sine blogger, så derfor tenkte jeg å teste det ut også .. nemlig bildene som aldri kom på bloggen HAHA, off dette blir kleint .. meeeen vi kjører på !! 

HAHAHA, for noen filter det er på snapchat, men jeg digger det, ler meg i hjel …

Prøvde meg på en kul ” pose ” som viste seg å ikke være så kul likevel 🙂

Her var jeg klar til å ta sykkel verden med storm, hehe neida .. men ser ikke værre ut.

Prøvde ut noen SKIKKELIG kule vipper, men di ble litt FOR korte for meg :))

wowowow, meg som veldig blondine .. uvant og skummelt. Aldri mer 🙁

Enda ett snapchat filter, så vakker.

Og JESSDAAA, her fortsetter vi .. so d*mn sexyyyyy !!!

Når jeg åpner kameraet … 

Følte meg skikkelig kul i denne nydelige dressen, som dere sikkert ser på bildet over så var jeg veldig kul :DDD

Hver gang jeg blir oppgitt over antrekk bildene … 

<3 sjokolade