En ikke så OK start på helgen

Heihei, cutiezzzz 🙂 idag er det endeliiiiig fredag wohoo, føler det er en skikkelig glad dag uansett vær jeg, deilig. Men idag var det en ikke så gøy start på helgen for min del hvertfall, har ligget i hele natt og vridd meg sikkert rundt om i hele sengen, prøvd å ligge på magen, ryggen, siden, foster stilling .. alt mulig, men ingenting hjelper. Jeg har altså fått en heftig menstruasjon igjen HEHE, helt forbanna j*vlig er det, jeg har aldri , aldri opplevd noe så ubehagelig og smerte helvete før, jeg trodde virkelig at disse ppillene jeg går på skal hjelpe, men ettersom jeg begynte på di så har bare alt av smerte osv blitt værre, er dette normalt? Hmm. Veldig ubehagelig er det hvertfall, jeg vet ikke om det er di som gjør til dette, men har på følelsen at det er det siden jeg fikk dette etter jeg begynte på di. Så nå skal jeg bestille meg en lege time for å få sjekket ut i dette eller bytte ppille. Sånn her orker jeg ikke gå hver gang jeg skal ha mensen, helt grusomt.

Jeg prøver også å unngå Ibux og smertestillende og slik fordi jeg har tatt så mye ut av det før pga samme grunn .. så hvis jeg skal holde på sånn her hver gang så vil nå ikke leveren min funke som den skal hvertfall, off. Nei dette må gjøres noe med 😀 gleder meg til jeg er ferdig WOHO det skal virkelig nytes!!!! Men til noe annet, nå er det jo trossalt helg for mange av oss, og hvor deilig er ikke det? Jeg kommer til å bare slappe helt av enda en helg, hadde lyst å gjøre noe gøy denne helgen, men det tror jeg at jeg bare må slå fra meg nå .. får heller ta det igjen neste helg, da er jeg FRI håhå. Gleder meg hvertfall til påske og bergens tur med fine folk. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg , folkens. Vi blogges senere!

portraits

 

Heihei. Siden været holdt seg like fint i dag så måtte det til med noen bilder i finværet, en ting er hvertfall sikkert og det er at jeg kommer til å bli syk ettersom bildene ble tatt i bare genser HAHA FY så kaldt det var ute .. jajaaaa, så lenge det er sol så er det godt nok. Hvertfall, under her har dere noen av bildene som ble tatt.

( ser ut som jeg har tiss, men er bare buksen min som er mega stooor 🙁 )

 

what a wonderful morning

God dag og god morgen mine kjære lesere♥ 

O M G for ett AMAZING vær det er ute, og det er tidlig på morgen kvisten. Jeg våknet ut av noe jeg har savnet kjempe mye nå, og det er at solen skinner inn vinduet mitt på soverommet, hva er vel ikke bedre enn å våkne til det? Jeg blir så sykt mye gladere og får en skikkelig DIGG følelse i magen, aaaahh jeg elsker det. Håper det kan bli sånn fremover, ikke minst om sommeren, det er jo uten tvil det beste .. så satser på å få det sånn hver morgen frem til sommeren og spesielt hele sommeren, hehe 🙂 Vel, nå er det faktisk bare å kaste seg ut av sengen å stå opp, man kan ikke ligge inne i sånt vær og slækkern. Det går hvertfall ikke for meg, jeg må alltid gjøre noe eller komme meg ut når det er så flott ute, viktig å nyte den ene dagen man faktisk har fint vær ute, eller hva? 

Jeg ønsker dere hvertfall en aldeles fin og solfylt dag, dere må kose dere og nyte dagen maaaasse. Også blogges vi snart igjen, skal prøve å få tatt noen bilder til dere senere. 

Ha en fin dag♥

saturday

Hellååå fininger, hvordan går det med dere? Vel, idag er det lørdag og dritt vær .. standard hehe, men det betyr ikke at man ikke kan gjøre det til en fin dag 😀 vi har nemlig fått besøk av søsteren min og familien. Så da tok vi turen ut i regnværet sammen med tanteungen min, like kjekt å få besøk. Planene for dagen er veldig lite, blir nok en gang en rolig helg hjemme .. men det er så klart ikke feil. Skal nok kose meg uansett! Det er viktig. Men vi kan nå blogges videre senere idag vi, jeg oppdaterer dere underveis. Ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg videre, kos dere og nyt helgen. 

 

 

 

 

mine sommerplaner

Heihei, nå er det jo faktisk ikke så syyykt lenge til sommer og sol hvis vi faktisk tenker litt over det, vi er jo trossalt snart i april måned, også starter det jo å bli varmere i mai måned .. så det er jo ikke litt mer enn 3 måneder til sommer 🙂 og jeg har aldri vært mer klar for sommer enn det jeg er nå, når jeg ser på serier og filmer hvor det liksom er sommer og knall fint vær så merker jeg at jeg har så vanvittig lyst på sommer og varmere vær nå, tror ikke jeg har lengtet så mye etter dette som jeg gjør nå. Jeg gleder meg helt sinnsykt mye. En stor grunn til det er fordi jeg ENDELIG skal til syden etter 3 år siden sist … sist gang var jeg i Tyrkia i 2014 mener jeg, og det var utrolig kjekt. Denne gangen skal jeg til Kreta/Hellas sammen med hele familien min og typen, ord kan ikke beskrives hvor fantastisk digg det skal bli, det er liksom som en drøm som går i oppfyllelse kan man si♥ 

JULI – MALAKOFF 

Den 20-22 juli så skal jeg på malakoff, jeg har vært der en gang før og det var i fjor .. fantastisk gøy festival, gleder meg SÅ MYE til det. 

( bilde fra malakoff 2016 )

JULI – HELLAS 

Uken rett etter malakoff så reiser jeg til Hellas med en god gjeng, så det blir knall. Reiser helt i slutten av Juli og blir i 2 uker.

BERGEN

Blir nok mange Bergens turer opp i det hele og gjennom hele sommeren egentlig, vi er veldig ofte i Bergen om sommeren spesielt, så det blir kjempe bra 🙂 sommeren hjemme i Bergen er virkelig helt ubeskrivelig vakker. Så gleder meg til flere turer dit. 

Jeg har egentlig ikke noen flere planer for sommeren sånn som jeg vet om liksom, men det blir garantert jenteturer, lange sommer kvelder, turer sammen med familien, og MYE mer. Jeg gleder meg hvertfall til å se hva denne sommeren har å by på♥ satser også på ett super fint vær hele sommeren 😀

Hva er deres sommer planer? ♥ 

 

 

 

 

video : my sister does my makeup

Heihei! 🙂 Hvordan går det med dere? Vel, nå var det virkelig på tide med en ny video, så derfor fikk jeg med meg min lillesøster Emma på denne videoen her, hvor hun sminker meg så godt som hun kan. Dere må gjerne komme med tips til flere video blogger, da blir jeg kjempe glad !! 

 sett på 770p for bedre kvalitet 

Hva synst dere?

 

lately on my phone

dagens antrekk


 

vellykket kveld

Heihei. Og god søndag til dere 🙂 Hvordan har helgen deres vært? 

Vel, jeg kan oppsummere min helg litt da .. selv om den ikke har vært så sykt spennende haha, men på fredag så hadde jeg besøk av min kjære, også var vi en liten tur på besøk til noen koselige og fantastiske mennesker, så det ble absolutt kjempe koselig som vanlig. Så dro vi bare hjem og såg på film og bare slappet helt av. 

Denne lørdagen her har faktisk vært en av di beste på lenge, skikkelig koselig lørdag faktisk. Dagen startet med at vi fikk besøk av søsteren min, typen hennes og vesle tantungen min, så tok vi egentlig helt på sparket at vi skulle stikke å bowle .. det var altså meg, mamz, papz , søsteren min, broren min også typen min hehe.  Deretter reise på en uteplass for å ta en øl før vi dro hjem, kvelden ble mer enn vellykket og jeg koste meg skikkelig mye, det er slike ting som er gøy og gjøre, bare ta ting helt spontant. Gjett hvem som kom på andre plass i bowling da – MEG HÅHÅ .. tror jeg skal satse på å bli verdens mester i bowling, funker som fæn 😉 Men dette var altså min helg, dagen i dag blir helt chill azzzz .. mamma holder på å lage vårruller, så gleder meg til å spiiiiiiiise .. også tenker jeg og reise inn til min kjære senere. Jeg ønsker dere hvertfall en super fin søndag, kos dere. 

Vi blogges !

 

through my phone