delicious

Kom desverre ikke på en bedre overskrift .. menmen 🙂 nå er jeg vel egentlig nesten komt hjem, eller kom for en halv time siden ca! var nede hos sara en tur, så var jeg på butikken og måtte kjøpe inn noe greier til imorgen, skoledagen imorgen blir faktisk ikke så ille.. bortsett fra at vi har en spansk prøve, men det er vel ikke så vanskelig 🙂

skal bli deilig med helg nå snart, og forresten.. det er jo faktisk 1 februar imorgen, herregud så fort tiden går! vi var jo i begynnelsen av januar for ikke så lenge siden haha 😀 men nå må jeg få i meg mat, vi snakkes.

Hva har dere gjort idag?

dagens antrekk

Hva synst dere?

nice weather todaaay

Heisann! 😀

Idag ble det heldigvis fint vær, men utrolig kaldt hehe 🙂 begynte faktisk og snø litt også, æsj. Uansett, i de siste timene så hadde vi samfunnsfag prøve, og jeg følte faktisk at jeg gjorde det litt bra haha 🙂 spennende og se hvilken karakter jeg får også. Og imorgen er det jo helg, igjen.. går så fort 😀 kort innlegg, men dere får ha en fin torsdag så blogges vi snart!

Har dere fint vær idag?

inspiration

Hva synst dere?

dagen i går

Heihei!

jeg glemte forresten og blogge i går når jeg kom hjem, det ble så seint! men jeg kan fortelle hva jeg gjorde i går da haha 🙂 Først så kjørte pappa meg ned til sara, også var vi inne hos hun en stund før vi gikk en fin tur ned til butikken for og kjøpe smoothie selfølgelig haha 😀 charlotte skulle også komme med bussen, så vi møtte hun i byen og gikk ilag opp igjen til sara, så det var koselig. Lenge siden jeg har vert med de to alene, så det var kjempe gøyt og finne på noe sammen.

Igår kveld så kjente jeg at jeg hadde sykt vondt i hodet, men det har jeg vel egentlig hatt hele uken.. så jeg ble hjemme idag, planen var selfølgelig og dra på skolen, jeg hadde tatt på meg klærene og var klar til og dra på skolen uansett, men jeg klarte det faktisk ikke, var så sliten og ikke i form. Men imorgen er det torsdag og da har jeg en samfunnsfag prøve som jeg må øve bra til føler jeg 🙂 Også er det jo helg om ikke så lenge, så det skal bli deilig! 🙂 okeiokei, dere får ha en fin dag så blogges vi! :-)))

Hva gjorde dere igår?

favoritter – parfymer

Desse escada parfymene er garantert mine favoritter når det gjelder lukt haha! jeg bruker dem så og si hver dag 🙂

Denne Laura parfymen er kjempe god, den lukter helt herlig også. Jeg liker den veldig godt 🙂

Hvilke er dine favoritter?

Bruker du noen av desse?



dagens antrekk

Heeeii♥ endelig er jeg hjemme! vi hadde fremføring i mat & helse nå de siste timene på skolen, fyy.. jeg var så nervøs.. men heldigvis gikk det bra da, følte jeg sa noe feil, menmen :pp får ikke vite karakteren før neste uke, like greit kanskje haha! jeg har ikke vert helt i form heller, vondt i hodet og svimmel.. meeen nå skal jeg ikke klage mer 🙂

Det som er så greit med og vere ferdig ” tidlig” på skolen er at jeg rekker og ta outfit bilder før det blir mørkt ute! er så kjedelig når det blir så fort mørkt, håper det snart blir lysere♥ men likevel så tok jeg bildene inne idag hahaha.

Hva synst dere?

 

favoritter – hårprodukt

Bed Head

Denne synst jeg er utrolig bra.. også lukter den helt utrolig godt også 🙂 jeg anbefaler og bruke denne for dere som liker og bruke hårprodukter.

 

Moroccanoil

Denne er også veldig bra, jeg bruker den hver gang jeg har dusjet håret! også er den for alle hårtyper 🙂 den lukter veldig også. Jeg tar kun en liten dråpe og tar på mest i tuppene av håret, så denne anbefaler jeg også 🙂

Hvilke hårprodukter liker du best?

Bruker du noen av desse?



party outfits – polyvore#2

Untitled #9

 

 
Untitled #10

 

 
Untitled #11

 

 
Untitled #12

 

Hvilket antrekk likte du best?

ukens spørsmål – svar

Hvor mange lesere har du? 🙂

– Det varierer veldig egentlig, jeg tror jeg har svart på dette spørsmålet før, men leser antallet har endret seg også! Men jeg har vel noe mellom 40- 50 lesere hver dag. Av og til så har jeg opp til 70 lesere også, det er kanskje ikke så mye for dere som faktisk har mange lesere hver dag, men jeg er fornøyd med at jeg faktisk har en ” god ” del lesere her på bloggen 🙂 Så tusentakk for at akkuratt du leser bloggen min, setter utrolig stor pris på det haha!

Hvem inspirerer deg til og blogge?

Det varierer også, hvis jeg går innpå en blogg og finner noe bra som jeg kunne tenkt og blogge om så gjør jeg jo det 🙂 Men det er faktisk sjeldent jeg gjør det.

Hva ønsker du deg mest nå?

Off, det er mye.. ønsker meg feriee haha. Men mest av alt så ønsker jeg meg en ny data, kunne gjerne vert en macbook tihihi♥

Hvilke blogger leser du?

Det har jeg svart på før, jeg har begynt å lese flere blogger.. men jeg har postet ett innlegg før om hvilke blogger jeg leste, så dere kan finne innlegget HER 🙂

Ka slags kamera bruker du?

Det står i sidemenyen.

Kor lenge har du blogget?

Ett år snart, tror jeg?

Sommer eller vinter?

Det er selfølgelig sommeeer♥

Du har ett nydelig hår, er alt ekte? :))

– Dette er nok det spørsmålet jeg har blitt spurt om mest her på bloggen tror jeg, ja.. håret er ekte 🙂

Hvilke blogger fra Norge leser du fast?

– Jeg leser mange blogger som er fra Norge, di fleste er vell fra Norge. Dere kan finne noen av bloggene som jeg leser litt over i dette innlegget!

Hvilke blogger fra Florø leser du fast?

Myyw0rld, Juliealise, Helenaas, Sirisandvik, Fashioncam og Veronikastromsoy 🙂

Hva vil du bli når du blir stor?

– Jeg er fortsatt litt usikker på hva jeg vil bli, men det står mellom å bli kles designer, eller fotografering.. ( altså og reise rundt i verden og ta bilder og slikt, om dere skjønner? haha)

Din største drøm?

Ååh, det vet jeg faktisk ikke, er så utrooolig mye!!

Dette var alle spørsmålene, håper dere ble fornøyde med svarene! 🙂 Vist det er noe mer dere lurer på til neste gang så er det bare til og kommentere i kommentar feltet!

Noe du lurer på til neste gang?