prøveeksamen!

hellu!  I dag skal jeg ikke på skolen før klokken er 11.45.. deeilig! Og det er fordi vi skal ha prøve eksamen, og da er det noen som begynner til vanlig tid tror jeg? og noen som begynner 11.45. Jeg tenkte jeg skulle stå opp til vanlig tid som jeg pleier når jeg skal på skolen som er klokken 07.30, jeg tenkte jeg skulle øve litt da. Klokken 10 så blir jeg kjørt ut til en venninde av meg, så vi kan øve i lag, siden vi er på gruppe i lag.. Så går vi i lag til skolen etterpå. Blir nok mye å øve på kjenner jeg! menmen.. får håpe det går fint! føler jeg ikke kommer til og klare nooe som helst, men jeg får bare prøve, hehe!  Men nå skal jeg sove!  Speaks :*

 

 

Hva skal du i dag? 🙂

 

 

øveøveøve

Heisaaaann!

 

I dag er det faktisk kaldt ute, det blåser en god del også,  så da måtte jeg kle på meg varmere klær! liker det ikke..  men det var sol en liten stund, men så gjekk den vekk igjen! haha. 

Seinere  i dag så må jeg øve til noe som vi skal ha på skolen i morgen, gruer meg! Jeg har ikke fått øvd så mye egentlig, for på fredag så fikk vi et ark der det sto litt om hva vi måtte øve på, så gå hjem og øve. Men det rakk jeg ikke fordi jeg skulle møte moren min i byen! men jeg øvde litt når jeg kom hjem da heldigvis. Så gadd jeg ikke å øve i helgen, da gidder jeg faktisk  ikke å tenke på skole.. hehe. Så daa må jeg øve seinere i kveld. Men det går vell sikkert fint! 

 

På fredag så var jeg i byen og handlet litt, men kjøpte ikke så mye.. kjøpte bare noen sko, og en shorts. 

 

shorts fra cubus!  149 ,-

 


 


Converse sko fra euro sko! 699,-

 

-Hva skal du i dag?

-Har du noe du må øve til?

-Hva synest du om innkjøpet?

Barnevakt!

hellu!

 

Nå skal jeg og en venninde sitte barnevakt for søsteren min, klarte også og svi pizzaen som vi laget ( flinke) menmen.. den var no god! Før i dag så badet vi i det lille bassenget til min søster, haha kooselig! tok også noen bilder som dere kan få se. 

 

hadde no blitt litt solbrendt, men ikke så gale da!

 

 

 

sommer og sol! 

 

 

 

-Hva har du gjort i dag?

– Hva synest du om bildene? 

SOL <3

Heisann søte lesere! 

 

Nydelig vær ute i dag, er så deilig! elsker det.. sjeldent at det er så varmt og fint vær her som jeg bor, så dette er virkelig digg. Har nesten nettopp komt hjem fra skolen også, så da stakk jeg bare hjem og tok på meg en roosa jumpsuit og så ut og sole meg. Pluss at det er sikkert opp i 20 grader ute, så dette er virkelig noe jeg kaller sommer! så i dag skal det nytes. 

Legger ut noen bilder som jeg tok i dag også! så håper dere liker dem. 


elsker denne blomsten! 

 


 

 

 

 

 

 

sool <3

 

 

 

grille med noen venninder.

heyhey!

 

hvordan går det? hehe.. i dag så har jeg vert i byen, tok bussen med søstrene mine og min mor, det var kos! så satt vi på med faren min hjem igjen, så var egentlig ganske chill. Men nå skal jeg grille med noen søte venninder, tar med kameraet så jeg kan ta noen bilder, såå kan jeg legge dem ut senere! skal prøve ihvertfall ;* snakkes senere da alle søte! 

Kos dere! 

 

Ja, slengte bare inn et bilde av meg selv! 

 

Hva skal du i dag?

kvaalm..

Heiheihei!

 

I dag når jeg våknet så var jeg vilt kvalm og ekkel i magen, var liksom klar til og dra på skolen og alt, men så måtte jeg selfølgelig bli kvalm.. synst det er irriterende når jeg har nødt til og øve til prøve i morgen på skolen. Menmen.. jeg får vell øve nå etterpå. Blogges mer senere i dag, vist jeg orker 😛 hehe.. 

hade alle søte! <3

 

travel uke..

 

Nå føler jeg at jeg har en travel uke forran meg, på onsdag skal vi nemlig ha matte tentamen! Det må jeg si at jeg ikke gleder meg til, det er faktisk det dårligste faget jeg kan :/ menmen.. får håpe det går fint. Jeg har øvd litt i dag, men klarer ikke å få alt inn i hodet, ha ha! så i morgen får jeg øve mer.  I dag når jeg kom hjem fra skolen så sovnet jeg, var så trøtt, alltid det på mandager.. off! hateit.. I morgen så skulle vi egentlig ha historie prøve, men den ble heldigvis flyttet til mandag.. wii! så da slipper jeg og øve til den i dag. I morgen er egentlig bare en vanlig dag, bortsett bra at vi har ryddeuke. Nå skal jeg egentlig bare chille til paradise begynner, hørte at dennis skulle komme inn igjen? elsk!! 

slenger bare inn noen bilder her jeg 😉

 

Et bilde som jeg lagde en gang..

 

 

 


 

nomnom!

 

 

Ja, herregud! for et vær det var i dag da, jeg måtte bare ta et bilde av dette, haha.. stolene og bordet sto inne i paviliongen, og har tydligvis komt ned på andre terrassen. haha! 

 


 <3

 

hehe

 

ilu! <3

 

essie neglelakk!

Denne neglelakken er ganske god! liker også fargen veldig godt. 

 

Sånn ble den på.

 

Også denne tok jeg på når jeg hadde tatt på meg den andre neglelakken. Vist du tar på denne så får du mer glinsende negler. på bilde over så vises det ikke så godt!

 

 

Jeg blogger mer senere i kveld! 🙂

 

– Hva synest du?

 

 

 

 

shortser som jeg prøvde og lage

Heisann! 🙂

 

I går så rakk jeg ikke og blogge, for jeg hadde ikke med meg dataen til hun jeg sov oss! Men nå har jeg nesten nettopp komt hjem fra byen, eller kom vell hjem klokken 3 Ca. Når jeg kom hjem så stellet jeg meg og kledde på meg noen andre klær, så fant jeg ut at jeg skulle lage ferdig di 2 shortsene som jeg ikke ha blitt ferdig med enda, og jeg er enda ikke helt ferdig med dem, men jeg kan no legge ut bilde så kan dere se hvor langt jeg har komt! 

 

Sann ser di ut, men nede i kantene på shortsene så er jeg ikke helt ferdig. Skal sy di mer, sann at det ser mer normalt ut, hehe. 

 

Dette er baksiden på den ene shortsen.

 

Her så skulle jeg prøve og brette opp kantene for og se hvordan de ble.

 

 

Her er den andre, i kantene så ser dere at det ikke ser så fint ut, men det skal jeg fikse på.

 

Noen hjerter som jeg sydde på.

 

Baksiden på shortsen.

 

 

 

 

Ja, så langt har jeg kommet med shortsene, men skal fikse på noe. Det jeg har gjort er å klippe opp buksene som er for små eller som jeg ikke vil ha. Så klipper jeg dem bare opp til en shorts, og gjør det jeg vil med dem, men jeg målte dem på beina mine så jeg kunne se hvor mye jeg måtte klippe. Jeg har klipt opp fra en genser og klippet ut noen hjerter som dere såg på det ene bilde, kan egentlig klippe ut hva du vil og sy det på. Men det som er litt dumt er at jeg ikke har en sy maskin, noe som jeg virkelig ønsker meg. haha! Desse shortsene skal jeg ha med meg til syden i sommer. wii! 😀 Jeg skal også lage flere shortser, såg gjennom kleskapet mitt i dag, og fant en god del klær som jeg ikke vil ha, så hvorfor ikke bare lage noe av det?håhå.. jeg kan legge ut bilde senere når jeg har shortsene på meg. Jeg kan legge ut bilde når jeg har prøvd og laget noe annet! 

Prøv dette du! jeg synest hvertfall at det er litt gøyt :p

 

– Hva synest du om shortsene?

– Har du gjort dette før?