forget the haters, cause somebody loves ya

 

-Hva synst dere om teksten?

-Hva synst dere om bildene?

outfit – day 1

Heihei, god morgen!

Som jeg sa i forrige innlegg så har jeg mange outfits og vise dere, så her kommer den første 🙂 Legg merke til at jeg skriver ” day 1 ” men det betyr ikke at det var den første dagen jeg gikk med dette outfitet om dere skjønner? haha. Litt vanskelig og forklare, men håper dere skjønner hva jeg mener. 

Vel, her er det første outfitet. Håper dere liker det!

Hva synst dere?

i´m back

Heisann dere!

Endelig er jeg tilbake, kjenner jeg savner denne bloggingen litt! Men herregud så deilig det har vert med 2 ukers ferie i herlige tyrkia♥♥ Kunne ikke fått en bedre ferie, det har vert så utrolig gøyt og sååå mange minner som aldri vil glemmes. Jeg skal lett tilbake igjen til alanya. Har også blitt kjendt med så mange koselige mennesker, det var så trist og kjedelig og reise ifra de igjen, selv om jeg vet at jeg engang kommer til å se de igjen. Om det blir 1, eller 1 eller lengre så gjør ikke det noe .. bare jeg får se de igjen haha! 

Det er så mye å fortelle at jeg faktisk ikke orker å skrive så mye, for da blir jeg aldri ferdig .. Men jeg kan hvertfall fortelle dere at di har utrolig god mat der nede, shiit! ;o Spiste ute hver kveld, og alt smakte så fantastisk godt. Det anbefales virkelig! Også var det utrolig fine gutter der nede også hahha, hadde jeg faktisk ikke trodd, men okei. Vel, vi var inne på en restaurant som heter picasso, og det er nok den beste restauranten jeg noen gang har vert på, det var mye liv der, herlige folk som man aldri vil glemme og jaa .. kan ikke beskrives engang hehe. Jeg vil tilbake ;-( 

Det jeg var mest spent på var temperaturen der nede, og vel .. det var ganske varmt kan man si haha! I det vi gikk ut av flyet trodde jeg at jeg skulle besvime .. var så utrolig varmt. Men etter dagene som gikk så ble jeg ganske vandt med det, og det var jo deilig .. med tanke på at her i norge så er det ikke like varmt. Vi hadde opp til 50 varme grader dere, det er mye. Om kveldene, i ca 11-12 tiden så var det faktisk litt over 30 grader, og det var om kvelden .. Så da sier det litt.  Okei, dette ble ett ganske langt innlegg, men tenker jeg bare kunne fortelle en god del nå! Så kan jeg heller fortelle mer senere? Har en goood del bilder å vise dere, så gled dere da! 😀 Har mange outfit bilder også. 

Hvordan har deres reise vert?

 

 

 

lovely day

 

Heihei!

Lovte jo dere at jeg skulle komme med hvertfall ett til innlegg idag 🙂 Vel, dagen idag har gått til shopping for det meste! Utrolig koselig. Dro på lagunen, der har jeg ikke vert på lenge, så det var gøyt. Fant meg en god del ting, jeg tenkte jeg skulle komme med innkjøp fra hele sommeren senere, om dere vil det?

Uansett, om ca 5 timer så reiser jeg til tyrkia .. fy søren så nervøs jeg er for fly turen .. jeg hater og fly. Blir så utroooolig nervøs av det, liker det virkelig ikke, meeen jeg håper det går fint 🙂 Reiser herfra klokken 3 ca, så videre til flesland. Tviler sterkt på at det blir noe søvn på meg inatt, får heller prøve og sove på flyet om jeg er heldig. Men dere, nå må jeg få pakket ferdig litt, er ikke sikkert jeg får blogget mitt beste desse to ukene, men jeg skal jo gjøre det jeg kan!

Dere får hvertfall ha en fin kveld videre så snakkes vi! kos dere søtinger.

Hva gjør dere idag?

good morning

Heihei, god morgen dere! Dette er faktisk ikke ett mobil innlegg, fikk låne pc’en til mormor og morfar heldigvis haha 🙂 Fra imorgen av så kommer det nok til å bli mobil innlegg, men det får bare vere. Uansett, senere så drar familien på shopping hihi, blir nok kjempe koselig .. jeg må kjøpe inn noe greier til jeg reiser imorgen også.

Vel, jeg våknet klokken 08.00 idag, herregud .. tidelig. Men deilig og få noe ut av dagen da, er dere ikke enig? Men dere får ha en fin lørdag, så skal jeg prøve og få hvertfall ett innlegg til idag. Jeg får desverre ikke til å laste opp noen bilder, tar jo 100 år før det går .. så håper det går fint?

 

outfits

Heihei, her er det noen outfits gjennom tidene .. dere kan gjerne si hvilket antrekk dere likte best? hadde vert koselig hihi 🙂

1.

2.

3.

4.

5.

6.

7.

8.

9.

10.

11.

12.

13.

14.

15.

16.

17.

18.

19.

( forhånds publisert innlegg )

Hvilket antrekk likte dere best?

bloggingen fremover

Heihei, nå tenkte jeg at jeg skulle skrive ett innlegg om bloggingen fremover! Nå som jeg reiser til tyrkia i 2 uker så blir det jo ikke så veldig mye blogging, og jeg har heller ikke fått noen til og blogge for meg denne gangen 🙂 Men jeg skal prøve og få brukt litt av dagen idag på og forhånds publisere noen innlegg til dere menst jeg er borte. Det kan og vere at det kommer noen innlegg fra mobilen, jeg tar jo ikke med meg dataen, tar ikke sjangsen på det desverre. 

Jeg er ganske usikker på om det er internett på hotellet, men jeg tror det skal vere det! Så da skal jeg virkelig gjøre så godt jeg kan for å blogge, selv om jeg hater og blogge fra mobilen haha. Håper jo på at det er internett på hotellrommet da, det hadde jo vert en drøm hihi. Men hvertfall, jeg skal få blogget litt idag og litt imorgen! Reiser til Bergen imorgen i fire tiden, så skal nok få blogget litt da 🙂