DETTE INSPIRERER MEG

Heihei, og god mandag til dere. Nå er det allerde en ny uke og snart en ny måned, som vil si at det kun er to måneder til JUUUUL, herlighet så fort tiden går .. jeg rekker så vidt å henge med hehe. I dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere litt om hva som inspirerer meg både i hverdagen og generelt, jeg håper dere liker innlegget 🙂

♥  Trening 

Er det noe som virkelig inspirerer meg hver eneste dag så er det trening, det å se en forskjell på noe man selv jobber hardt for er utrolig gøy .. jeg trente myyye oftere før og da kunne jeg faktisk se forskjell på spesielt rumpen min som jeg trente ofte, det er overhode ingenting som er gøyere å se enn at kroppen blir forandret på en positiv måte. Jeg er så klar for og begynne treningen for fullt igjen, men nå oppholder jo jeg meg for det meste i Førde sammen med Iben så her har jeg ikke meldt meg inn i noe treningssenter, det må jeg få til. Om ikke det så trener jeg heller på senteret når jeg kommer hjem. Jeg kommer hvertfall til å ha mye hjemme trening, det funker like bra. Jeg tenker og kanskje jogge litt i dag for og begynne litt forsiktig så ta det derfra. 

♥  Blogger

Opp igjennom årene så er det veldig mange blogger jeg har lest, og mange av di ser jeg virkelig opp til. Spesielt Kristin Gjelsvik som har bloggen kristingjelsvik.no.  Jeg leser bloggen hennes hver dag og jeg får liksom en enda bedre følelse hver gang, en følelse av glad het og inspirasjon .. hun inspirerer meg hvertfall sinnsykt mye. Jeg digger henne!!!

♥ Pinterest

Dette er en side med veldig mye inspirasjoner, jeg er innom her så og si hver dag kun for og få inspirasjon til blogg og stil osv .. jeg elsker denne siden ♥  her er en kollasj av noen høst bilder jeg har funnet derfra.

♥ Musikk

Musikk er seriøst LIVET!!!!! Vet ikke hva jeg skulle gjort uten musikk azzz .. jeg hører på det hver dag til alt mulig, når jeg steller meg, når jeg våkner, i dusjen, når jeg lager mat, i bilen, på bussen and everything. Men når det kommer til riktig musikk som gir meg ett skikkelig kick så blir jeg super gira, og når det inspirerer meg ekstra mye så pleier jeg ofte å høre på teksten. Her er noen skikkelig gamle låter som jeg synst er dødsfine : 

Fix you – Coldplay

Collide – Howie Day

You and me – Lifehouse

For the first time – The script

Every breath you take – The police

You found me – The fray

Never say never – The fray

How to save a life – The fray

♥ Naturen

Naturen fordi tankene mine får alltid større plass å boltre seg på der ute. 

♥ Følelser

Dette er noe av det som inspirerer meg mest, tror jeg. Spesielt de vonde følelsene fordi da får man en ekstra god følelse på hvordan man skal håndtere det og være sterkere. Litt rar setning det der, men jeg håper dere forstår hva jeg mener. Følelser er lettere å håndtere når man har kontroll over tankene sine! De gode følelsene inspirerer meg til å gjøre noe, gjøre noe som gjør andre glad og spesielt meg selv glad – for ingenting er bedre enn å gjøre andre mennesker glad♥

♥ Se andre gjøre noe godt

Dette er både en inspirerende og godt. Å se andre gjøre noe godt for andre er veldig inspirerende for meg, for da vil jeg nemlig gjøre det samme mot andre haha .. Bare å se noen hjelpe en gammel dame, noen som er lei seg, eller når noen tilbyr seg å betale for de foran i køen på butikken hvis kortet ikke ble godkjent for eksempel gjør det utrolig godt og se. 

 

 

 

 

 

11 personlige spørsmål

Pleier du å øve deg på hva du skal si før du ringer noen? I så fall, hvorfor det? 

Haha, ja dette gjør jeg faktisk i noen tilfeller .. spesielt når det er noen viktige telefoner ang jobb, lege osv, liv redd for at jeg skal si noe feil eller dumme meg helt totalt ut for det er så sinnsykt typisk meg, noen andre som gjør dette?

Hvordan ser din perfekte dag ut?

Hmm, vanskelig .. det er ikke så mye som skal til for at det blir en perfekt dag, bare det og være glad gjør en dag perfekt for meg. Og våkne med riktig humør gjelder også veldig mye, hehe. Får jeg gjort produktive ting så blir jeg rimelig fornøyd.

Når sang du for noen sist?

Jeg synger så og si heeeele tiden, men den jeg sang for til sist tror jeg må være forran Iben .. stakkars. 

Du er 30 år og har 60 år igjen å leve. Ville du helst beholdt en ung kropp, eller et ungt sinn i dine resterende år?

Ojj så vanskelig spørsmål, men her tror jeg at jeg måtte valgt ung kropp kanskje? hmmmm 

Nevn tre ting du og din samboer har til felles. 

Vel, det tror jeg må være at vi begge er veldig like når det kommer til tankegang. Vi har begge en sinnsykt teit humor som fører til myyye latter herreguuuud … vi er også veldig glad i å trene .. så det er jeg veldig fornøyd med 😀 jeg synst vi passer perfekt sammen jeg hehe!!!

Hva er du mest takknemlig for?

Jeg er takknemlig for mye, men mest fordi at jeg har en så utrolig fantastisk familie og verdens beste kjæreste og ikke minst venner .. jeg er utrolig takknemlig for alle di fine menneskene jeg har rundt meg .. aaahh jeg kunne virkelig skrevet uendelig mye om hvor mye jeg setter pris på hver og en, livet hadde absolutt ikke vært det samme uten dere, jeg elsker dere♥ 

Hvis du kunne endret en ting med måten du ble oppdratt på, hva skulle det vært?

Absolutt ingenting.

Hvis du hadde en krystallkule som kunne fortelle deg en sannhet om deg, ditt liv, din fremtid eller hva som helst ? hva skulle du ha likt å vite? 

Hvordan fremtiden min kommer til og se ut, shit det hadde vært spennende da? 😮 men tror det kunne vært litt skummelt også, ææhh

Har du en drøm du ikke har turt å følge? I så fall, hvorfor ikke? 

Njaa, jeg har jo fortsatt veldig god tid på meg og har vel ikke planlagt og følge denne drømmen med det første .. men noe jeg har ufattelig lyst til er å satse på foto og reise rundt i verden og fotografere og slikt .. jeg brenner virkelig for fotografering og det har jeg gjort i mange år.

Hvis du visste at livet ditt ville være over innen et år, hva ville du ha forandret ved måten du lever på? 

Nei off .. da ville jeg nok sluttet og bekymret meg så mye og heller tatt ting som det kommer, slutte å stresse så mye for det kjenner man viiiirkelig på kroppen … Jeg ville utfordret meg selv i di tingene jeg aldri har turt å gjøre i livet. Men gud dette vil jeg ikke tenke på engang 🙁 JEG SKAL LEVE EVIG HAHA!

Si fem positive kvaliteter ved deg selv.

– Ærlig

– Omsorgsfull

– Ryddig

– Trofast

– veldig snill♥ ♥ ♥ ♥ ♥  hihi

 

 

 

 

 

 

Outfit

strawberries

Heisann, jeg har vært våken en stund nå siden jeg har en del ting jeg skal gjøre som å filme litt til dere, stelle meg osv .. i dag er ikke været helt på topp og det suger for min del for da får jeg ikke tatt bilder til bloggen og slikt, men det ordner seg vel 🙂 

I går så kjøpte jeg inn noen jordbær siden jeg fikk så sinnsykt lyst på det haha,  men angret når jeg smakte på det første for det smakte drittttttt og da ble jeg ikke så fornøyd siden jeg hadde gledet meg første sekundet jeg såg jordbærene på butikken, JAJA .. bedre lykke neste gang :ppp Vel, nå må jeg stelle meg .. skal ut av huset om under en time så har ikke så veldig god tid, men vi blogges senere. 

FREDAG

God helg♥ Jeg ser opp til helg hver gang jeg, mest fordi jeg synst det er skikkelig koselig og våkne opp sammen med kjæresten sin hehe, det blir liksom ikke det samme i uke dagene når det er jobb og man må opp tidlig, dere som har kjæreste skjønner nok hva jeg mener 😀 I dag sto jeg opp tidlig og ryddet litt i leiligheten, greit med litt helge rydd så kan man slappe litt ekstra godt av i helgene hihi, neida. Men tenker og filme litt til vlogg i dag og iløpet av helgen, om det blir en gøy vlogg vet jeg ikke, har ikke noen spesielle planer for helgen men kan nå filme litt til dere uansett. Om det blir dag for dag vlogg eller bare en video ilag ser jeg, hva vil dere? Kanskje det blir enklest og bare ta alt i en. 

Men nååå må jeg stelle meg litt, så skal jeg prøve og få filmet litt til dere i dag. Jeg ønsker dere en kjempe fin helg også blogges vi senere i dag!

Processed with VSCO with b1 preset

Hva skal dere i helgen?

 

 

wok for dinner

Idag så har vi hatt vår første middag i leiligheten og da ble det noe enkelt som wok .. jeg elsker det og synst det er så utrolig godt, denne gangen så ble det pomfri som tilbehør og det har jeg aldri prøvd før .. jeg er alltid vandt med ris hehe 🙂 men pomfri funker det også. Det viktigste er at det smaker godt, og det gjorde det absolutt. 

Resten av dagen i dag går til og bare slappe helt av under teppet med noe gøy på skjermen, noen som har noen film tips forresten? Føler jeg har sett alt som er haha .. blir hvertfall super fornøyd med tips fra dere!!!♥ OG FORRESTEN, så tenker jeg og kanskje lage en vlogg i helgen, hva synst dere om det? Jeg skal få det til nå en av dagene hvertfall, en video kommer det nå uansett. ( kom gjerne med tips der også ) Jeg håper dere får en fin kveld videre så blogges vi snart igjen. 

dagens antrekk

uken som gikk

Ukens opptur : 

Ukens opptur har definitivt vært å drive på med flytting og endelig begynt å flytte inn , jeg gleder meg bare mer og mer til alt er klart .. som forhåpentligvis ikke er så lenge til, ting er begynt å falle på plass nå hihi. 

Ukens nedtur : 

At jeg har vært så sinnsykt trøtt og slapp i det siste .. tror jeg har mangel på ett eller annet, tok noen blodprøver for to uker siden som jeg enda ikke har fått svar på kom jeg på nå, FAEN.

Processed with VSCO with f2 preset

Ukens sanger : 

Rise up – Andra Day

Silence – Marshmello khalid

Dusk till dawn – Zayn, Sia

Too Good at Goodbyes – Sam Smith

Ukens craving : 

Fortsatt spekemat, jeg elsker det såååå mye og blir aldri lei av det, kødder ikke når jeg sier jeg ønsker meg det til jul hehe <3333

Ukens fokus :

Har enda vært å trene, jeg er aldri noe god til å planlegge skikkelig når det er noe jeg virkelig vil .. men nå kan jeg skylde litt på at jeg har vært veldig opptatt med å hjelpe til med flytting, så når alt er helt ferdig så skal jeg få med meg Iben på trening og turer osv .. om ikke han er med så gjør jeg det alene, det må jeg klare selv om jeg ikke er glad i å trene alene.

Planer for denne uken : 

Å hjelpe Iben å få i orden og rydde siste rest i leiligheten, jeg har også fått lov til og pynte litt så da gjør jeg så klart det siden jeg er veldig glad i det, skal prøve å ikke overdrive pyntingen, men litt må til hehe 🙂 Jeg elsker interiør og det å generelt pynte å få alt fint å koselig!

 

 

stort savn + dagens planer

God morgen, fine dere. En ny uke står for tur, og like fort går det hver gang til det er helg igjen, og bra er det! Vel, jeg har vært våken en stund og har faktisk sovet i den nye leiligheten, jeg synst alltid det er litt skummelt og sove helt nye steder .. hehe. I dag så er det fortsatt mye å gjøre så derfor er det like greit og være tidlig oppe sånn at ting blir unnagjort, skal blant annet fikse mer lys i leiligheten også en tur hjem til meg for og hente noen små ting, så blir det vel en tur innom noen butikker for og kjøpe noen småting.

Nå må jeg stelle meg så vi får reist, jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke♥ i dag går forresten mine tanker ekstra mye til min kjære morfar, ett år er allerede gått og jeg tenker på han hver eneste dag, savnet er ufattelig stort♥