videoen kommer imorgen!

Heisann! iforrige innlegg så sa jeg at jeg holdt på og lage en video til dere, og det gjør jeg. Men jeg får desverre ikke postet den før imorgen, jeg er nemlig ikke helt ferdig med videoen enda, så da får jeg heller legge den ut imorgen 🙂 Håper det går fint?

Uansett, idag så har jeg bare vert hjemme, noe som alltid er koselig! Er vel egentlig ingen hjemme nå, så da tenkte jeg bare og vere inne og se på norske talenter, finne frem snacksen, og teppet haha. Ellers så skal vel jeg og charlotte bare se på noen filmer til vi slukner, hehee 🙂 dere får ha en fin kveld, så blogges vi!

Hva har dere gjort idag?

helg! – dagens antrekk

Heii dere! 🙂 føler jeg nettopp hadde ett innlegg om at det var fredag og helg? herregud så fort det går. Imorgen er det jo desember, og bare 4 hele uker til jul, det går joo sååå fort!! jeg har jo faktisk ikke begynt å kjøpe julegaver enda, noe jeg virkelig må gjøre snart. Jeg har heller ikke bestilt noe julekjole enda, kom jeg på nå..Så det må jeg gjøre nå snart.

Uansett, jeg håper dere likte videobloggen jeg la ut igår! jeg holder faktisk på med og lage en 2012 video til dere, ( mer info om videoen kommer senere) og jeg kommer også til og legge den ut idag! så stay tuned haha. Men dere får ha en kjempefin fredag videre, så blogges vi snart! 🙂

jakke – h&m// bukse -cubus// genser – cubus

Hva synst dere om antrekket?

 

 

today’s outfit

Hva synst deree?

 

videoblogg – kjolene mine

Da kommer videoen ut, jeg har lagt ut en slik video før! men nå lagde jeg en ny, alle kjolene er ikke med, og det er fordi jeg tenkte jeg bare kunne ta med de nyeste og fineste kjolene jeg har 🙂 Så da håper jeg dere ble fornøyd med videoen!

 

Håper dere likte videoen!

Hva synst dere?

videoblogg på vei

Halloo♥ idag har det vert en fin dag på skolen, heldigvis ikke noe prøver eller noe sånt, er alltid så kjedelig! Og fyy så trøtt jeg var idag tidelig når jeg våknet, helt forferdelig og stå opp haha! merker jeg er så sykt trøtt nå fortiden, men det er vel pga at det er så mørkt ute? og da blir alle ting så kjedelig, neida.

uansett, som dere ser på overskriften så kommer det snart en videoblogg på bloggen, det var noen som lurte på i spørsmålsrunden om jeg kunne legge ut ett innlegg av kjolene mine, og det kan jeg selfølgelig! men jeg visste bare ikke helt om det ble på video eller bare bilder, men tror nok det blir video! Jeg er ikke helt sikker på når jeg legger ut videoen, må redigere og fikse litt også, så den kommer vell iløpet av uken, håper vii.

Men dere får ha en fin dag, så blogges vi nok senere 🙂

Hva synst dere om at jeg legger ut video av kjolene mine?



blogger jeg leser

På spørsmålsrunden som jeg hadde så var det noen som lurte på hvilke blogger jeg leste, og da lovte jeg at jeg skulle lage ett eget innlegg om det, så da tenkte jeg og lage det nå! 🙂 Jeg har begynt å lese flere blogger enn det jeg har gjort før, og alle bloggene er kjempefine!

DESSE BLOGGENE LESER JEG!

l0ve.blogg.no

auroramohn.blogg.no

krisssy.blogg.no

myyw0rld.blogg.no

victoriakh.blogg.no

mettemjaaseth.blogg.no

siljemariam.blogg.no

theresepromo.blogg.no

mammatilmichelle.blogg.no

stina.blogg.no

betinabf.blogg.no

dette er vel di bloggene jeg er innpå hver dag og leser fast som oftest, jeg er jo selfølgelig innpå andre blogger også! men dette er liksom di jeg MÅ innpå haha. Jeg tror ikke jeg har glemt noen nå, men desse bloggene er utrolig fine, fint design, innlegg som er gøyt og lese, jeg får ofte inspirasjon av desse bloggene! Ta gjerne turen innom alle sammen 🙂 er verdt det.

 

Leser du noen av desse?



 

finally

Heeii! jeg er såå glad for at denne tirsdagen er over, liker tirsdager godt, men ikke denne gangen! og det er fordi vi hadde too prøver idag ( på en måte) haha, i første timen så hadde vi matte prøve.. og den gikk vel egentlig ikke så bra! og di tre siste timene så hadde vi praksis prøve i mat&helse, og jeg kom heldigvis opp i og lage skoleboller, og da ble jeg glad siden det var det jeg hadde mest peiling på, pluss at det var det jeg hadde øvd mest på, så heldig der jaa 🙂 Så var jeg jo veldig nervøs også, som gjorde at jeg ble veldig usikker, haha! men jeg greide det fiint, synest jeg da.. og gode ble dem også, så jeg ble fornøyd! Resten av uken blir vel egentlig bare chill, heldigvis ikke noe mer prøver tror jeg?? har egentlig så mye nå, så jeg er litt usikker på hva og når vi har ting.

Ha en fin dag dere! 🙂

Noen andre som har hatt praksis prøve?

litt nytt

Hellåå 🙂 og god ettermiddag! Jeg vet bloggingen er litt dårlig nå, men som dere helt sikkert vet så er det pga skoleting..vi har syykt mye nå fortiden!! Så jeg prøver og få gjort det. Uaanseett, jeg var jo i Bergen i helgen og da shoppet jeg jo selfølgelig litt, jeg rakk faktisk og ta innkjøp bilder idag også, slik at jeg kan vise det til dere 🙂 Så her kommer innkjøpet! håper dere liker deet da.

genser fra gina tricot – 199 ,-

genser fra gina tricot – 199 ,-

 

genser fra gina tricot – 199 ? ,-

lue fra gina tricot – 59 ,-

Noe du likte?

Hva likte du best?

 

 

new jumper

Jeg ble superfornøyd med genseren, deilig er den også! alltid deilig med tjukk og deilig genser nå som vinteren er her 🙂 da fryser en hvertfall ikke så mye. Pluss at genseren går langt opp i halsen, og det er hvertfall bra synest jeg! såå tusentakk for at du orket og lage denne finee genseren til meg mormor haha♥♥

Hva synst dere?

fin helg i bergen! ( bilder)

Heisann deree! 🙂 jeg må virkelig beklage for dårlig blogging i helgen, jeg har rett og slett ikke hatt tid til og blogge! men uansett, det har vert en helt super helg i bergen, kost oss mye.. og ble litt shopping ja, men ikke såå veldig mye..jeg viser dere innkjøpet iløpet av uken 🙂 Så har faktisk mormor strikket en kjempefin genser til meg, som dere skal få se senere! har tatt bilder av den, så da er det bare for meg å legge ut bildene senere! men her kommer bilder fra helgen i bergen! Håper dere liker dem

fine sara!

¨

Ha en fin kveld videre!

Hva synst dere om bildene?