video

Sjekk ut denne videoen dere !! for ett talent sier jeg bare ..

 

Er han ikke flink? dette er min bror, Marius som har lagt ut selv, og jeg synst han fortjener oppmerksomheten, så derfor velger jeg å dele videoen med dere! <3 både jeg og han blir ufattelig glad om dere har lyst til og dele den videre!!

Hva synst dere+

shorter hair

Heisann! 

For noen dager siden så klipte jeg meg en god del, av en eller annen grunn så hater jeg virkelig og klippe håret mitt hahaha 😀 Jeg føler håret mitt betyr så mye for meg, herregud .. menmen, deilig var det da! 

Her er hvertfall noen før og etter bilder, kommenter gjerne hva dere synst 🙂 da blir jeg superglad som vanlig.

Så hva synst dere?

utøya 2011

Idag er det akkuratt 4 år siden tragedien på Utøya. Store og varme tanker går til pårørende! ♥ Ta godt vare på de du har rundt deg, vis kjærlighet til hverandre, man vet aldri hva man har mistet før man faktisk har mistet det. 

” Om en mann kan vise så mye hat, tenk hvor mye kjærlighet vi alle kan vise sammen ” 

outfit : jumpsuit

Hva synst dere?

Antrekk

 

simple outfit

Heeiisann! 

Jeg vet jeg har vært litt dårlig på å oppdatere dere, men jeg har desverre ikke hatt noe wifi når jeg har vært vekke, så det er grunnen 🙂 men nå blir det blogging for fullt igjen, jeg er hjemme igjen, kom hjem i dag faktisk .. meg, Charlotte og Marius tok flyet hjem fra Bergen, holyy .. tok det skikkelig på sparket, hadde aldri trodd jeg skulle ut å fly på så kort tid, men herreguuud så fort det gikk, var jo nede med en gang man for opp nesten haha! Og jeg som har flyskrekk i tillegg, men begynner å venne det til meg nå wiih 🙂

Vel, jeg har en del å blogge om nå for tiden, så bare å følge med!!! Tenker og lage en video til dere også av bilder og videoer som jeg har tatt og filmet frem til nåå .. hva synst dere om det? 

Her er ett antrekk fra ferien 🙂

Endelig fremme

Heiiisann! Tenkte å bare oppdatere dere litt .. Blir mobil blogging enn så lenge, har ikke fått wifi på hytta enda, skal sjekke det ut senere 🙂

Endelig er vi komt frem til oslo, bilturen gikk faktisk helt sinnsjukt fort!! Herregud hahha .. Men 9 timer med bil er ganske masse, så ble lei til slutt .. Men ja, vi har leid en super fin og ikke minst kjempe stor hytte, vi er jo 13 stk på tur hahhaha er det mulig, men koselig er det hvertfall! Jeg tenker hvertfall å slappe av resten av dagen, også må dere kose dere kjempe masse, så blogges vi snart igjen!

dagens antrekk

god morgen

God morgen, fine leserene mine! 

I dag var jeg tidelig oppe nok en gang, men jeg liker det jeg, er jo litt deilig og stå opp litt tidelig for og få noe ut av dagen? det synst hvertfall jeg 🙂 Jeg elsker å våkne tidelig hos mormor og morfar haha, har alltid våknet tidelig når jeg er her hihi. 

Vel, litt senere så skal familien ned til oldemor på besøk før vi reiser imorgen, jeg skal til oslo også videre til sverige sammen med hele familien faktisk, det blir utrooolig gøyt, jeg ser kjempe mye frem til det, virkelig! Så ikveld må jeg nok legge meg tidelig off, skal opp klokken 3, halv 4 inatt 🙁 menmen, sånn er det å reise. Men ja, etter at vi har vært hos oldemor så skal vi spille litt fotball faktisk, di har fått en helt ny fotball bane her på askøy, elsker å spille fotball jeg, det må være noe av det gøyeste jeg vet om faaktisk! 

Wææ, nå roper mamma på meg, skal en tur innpå senteret, vi blogges senere! Dagens anrekk kommer senere, så følg med 😀 Ha en fortsatt fin dag videre, skjønninger!