strawberries and ice

 

Update

Heihei! Har glemt å oppdatere dere både i går og i dag ..

Vel, i går så startet jo sommerferien .. og jeg føler det ikke er sommerferie i det hele tatt, kun jeg som føler det sånn hahha? Men jeg håper den følelsen kommer snart hihi 🙂 Så da inviterte søte Elise meg på frokost hos hun, det var veldig koselig, senere på kvelden så var det tivoliii .. og fy så jeg angrer på at jeg tok den ene karusellen, verste jeg noen gang har vært med på .. aldri mer om jeg tar den igjen hehhe. Så det var egentlig fredagen. I dag har jeg ikke gjort så veldig mye, var en tur i byen iste sammen med familien også var jeg innom besta, koselig Resten av dagen går nok bare til å slappe av.

Hva har dere gjort på?

last day at school

Ææh i morgen er det siste skole dag!! Hvor sykt er ikke det? Jeg synst det er kjempe rart å tenke på hvertfall .. Men herregud så jeg gleder meg til SOMMERFERIE da 😀 blir så bra hihi. Senere på kvelden i morgen så skal vi ha skole avsluttning med vitnemål utdeling pluss middag sammen med klassen, blir nok kjempe koselig, men samtidig litt trist og avslutte 3 år sammen med klassen min, menmen.  Jeg er også litt spent på eksamens karakteren min i skriftlig, jeg håper hvertfall på en 4´er. 

Uansett, jeg fikk kjolen min i posten i dag .. gud så fin den var. Lengden på den var helt fin, jeg var litt i tvil siden jeg ikke er så høg .. men joda, gikk fint det! Den var kun litt stor oppe, men det får bare være hahha. Jeg skal prøve og få tatt bilde med den på i morgen 🙂 

Vi snakkes.

 

3 favoritter til håret

Heisann, da tenkte jeg og vise dere mine favoritter som jeg bruker i håret mitt 🙂 Jeg liker desse utrolig godt, og synst de funker kjempe bra til mitt hår hvertfall. Også lukter de sååå utrolig godt♥ Jeg synst det er viktig at jeg holder håret mitt sundt og godt, er ikke så gøy når håret er slitt i tuppene .. Men her er mine favoritter!

♥ Leave on creme

Denne passer til alle hårtyper også er den beskyttende og fukt – givende. Gjør håret ditt lett å style også! Denne påføres i håndkletørt hår eller bare helt tørt hår, den skyldes IKKE ut. Jeg merker selv at håret mitt blir mye mer mykere når jeg bruker denne. Dette er forresten Hårologi sitt produkt.


♥Biosilk

Biosilk er en leave-in silk som er en behandling som rekonstruerer, reparerer og mykgjører håret. Denne glatter og beskytter alle hårtyper! Den jobber med å fikse slitte tupper og gir en beskyttelse mot varme .. denne gir også en fantastisk fin glans i håret 😀 Også lukter den så godt, elsker lukten du får i håret av denne haha! Med denne så tar du kun en liten mengde i håndflatene dine og arbeider med den inn i hodebunnen din og til tuppene .. Brukes til både tørt og vått hår. Jeg bruker denne rett etter jeg har dusjet for det meste.  Du kan faktisk  bruke denne på huden din også!!

♥Moroccanoil

Denne oljen er for alle hårtyper! Oljen inneholder også rikelig med antioksidanter som virker beskyttende også styrker den håret!! Om du har stritt og uregjerlig hår vil det bli mykere og kanskje mer lettstelt, mens livløst hår friskes opp med ny glans. Med denne får du ett sundt og godt resultat 🙂

Håper dere likte innlegget!

♥Hva synst dere om produktene?

15.06.2014

gårsdagens bilder

God morgen!

I går så var det en fin dag, fikk besøk av Sara, Julie og Elise, var super koselig 🙂 det ble også noen bilder.

fine jentene!

Hva gjorde dere i går?

bestilt

Heihei, nå har jeg akkuratt bestilt en kjole fra Nelly! Forelsket meg helt i kjolen .. synst den var sååå utrolig fin Tenkte og gå med denne til skole avsluttningen som er neste torsdag 😀 Håper bare at den passer til meg hihi.

Er den ikke fiiin?♥ Link til kjolen HER !!