planer for kvelden

Heisann.

Jeg hadde tenkt og komme med innkjøpene idag, men da tar jeg det heller imorgen siden jeg har bedre tid da 🙂 vel, nå venter jeg vel egentlig bare på at sara skal komme hjem fra bergen .. hun skulle egentlig komme imorgen, men ville heller hjem idag! så det er jo bra. Hun er ikke hjemme før om 2 timer, så da stikker jeg ned til hun en tur, blir nok til at jeg sover over hos hun også siden det blir så sent, vet ikke helt hva vi skal finne på! men det tar vi egentlig som det kommer haha.

Dere får ha en fin kveld, og kos dere massemasse! vi blogges imorgen 🙂

Hva er dine planer for kvelden?


good morning

♥  Heihei! 

God morgen dere. Jeg er nettopp ferdig stelt, og skal snart en tur til førde sammen med familien, skal bare inn dit en liten tur for og hente en stol som vi skal ha her i stuen vår haha. Så skal vi ned igjen til byn en tur når vi kommer igjen, for da venter Charlotte på oss 🙂 Jeg trenger en ny bikini, så jeg må få se om jeg klarer og få tak i en. Men dere får ha en fin lørdag, så blogges vi senere.

Og forresten, jeg har en spørsmålsrunde nå på bloggen, så vist dere lurer på noe må dere trykke på DETTE innlegget!!

Hva skal dere idag?

blåbær heaven

Heeeii.

Tidligere idag så var jeg på butikken og kjøpte inn noe greier som jeg tenkte jeg skulle lage idag. Og det forstår dere vell på overskriften? Vel, jeg lagde noe som jeg såg på toppbloggeren kristine ullebø sin blogg, det såg så UTROLIG goodt ut herregud, så da måtte jeg bare teste det ut. Og gjett om, det smaker like godt som det ser ut som hihi 🙂 Jeg har tatt noen bilder også har jeg forklart  hvordan jeg lager det, som dere ser under.

Dette trenger du ; 

  • Kesam.
  • Fryste blåbær.
  • Sukker ( splenda, eller bare vanlig sukker. )
  • Også en banan om du vil det.

Dette gjør du ;

1. Ta opp fryste blåbær, og legg så mye bær du vil i skålen.

2. La blåbærne tine i rom temperatur i ca 15 minutter. 

3. Bland 1/2 boks med kesam, ( Jeg valgte og bruke vanilje kesam, siden det er den jeg liker best. Men du kan selfølgelig bruke den blåe kesamen som er til dip og desserter også) sammen med blåbærne, og bland inn så mye mengde med sukker du vil.

4. Du kan også bruke banan på toppen om du vil det, det valgte jeg og gjøre .. kjempe godt! 

Og slik ser det ut til slutt ;

( ser kanskje ikke så veldig godt ut på bildet, men jeg lover .. det smaker utrolig godt.)

uuummh herlig. 

Her er forresten en link til kristine ullebø sin ” blåbær heaven” ( trykk HER )

Hva synst dere?

Såg dette godt ut?

Har du laget dette før?

 

brownies

Såg ikke desse gode ut? hihi 🙂 Tidligere i dag så fant jeg ut at jeg skulle lage brownies, er så utrolig godt men veldig mettsomt .. blir så fort kvalm når jeg spiser så mange haha. 

Såg desse gode ut?

Har du bakt idag?

dagens antrekk

Topp – H&M // Bukse – BikBok // Sko – H&M

♥  Hva synst dere? Likte dere antrekket?

me and my sister

Heihei, forrige dagen så var jeg og mine søte søster emma ute og tok noen bilder i fin været .. jeg har ikke fått postet de enda, så derfor tenkte jeg at jeg kunne bare gjøre det nå som jeg har tid 🙂 Jeg håper dere liker bildene.

Hva synst dere?


bilder fra gårsdagen

Nattmat.

søte sara.

filmen vi såg het dark skies tror jeg, en veldig skummel film egentlig! Filmen er nesten lik paranormal activity filmene og insidious filmen .. så det sier vell egentlig litt om hvor skummel filmen er haha 🙂

Hva gjorde dere i går?

 

tirsdags kveld

Heihei, om ikke så lenge så blir jeg hentet .. skal ned til sara en tur, tror jeg kommer til og ligge over hos hun 🙂 er jo sommerferie, noe som er helt ubeskrivelig herlig! lange sommer kvelder er det beste hehe. Uansett, jeg tar nok med meg kameraet .. så får vi se om det kommer noen bilder på bloggen imorgen. Det håper vii haha. Dere får ha en fin kveld videre så blogges vi søte dere!

Hva skal dere idag?