Through my phone

Jeg har ett MÅL

Jeg har ett mål, og det er og kommemeg opp i vekt, jeg har ikke noe valg lenger, jeg kan ikke være sånn lenger, det funker ikke. Livet mitt og ikke minst kroppen min bli ødelagt om jeg ikke tar dette på alvor snart .. Så nå skal jeg virkelig prøve mitt hardeste, nei vent .. Jeg skal ikke bare PRØVE …. Jeg SKAL opp i vekt, uansett hva som skal til.

Vel, jeg har jo ikke noe anlegg til og legge på meg, men noen kilo må til. For dette funker ikke lenger, hva tenker du på, Camilla, gjør noe med det! Ikke bare gi faen i å spis, og sulte deg selv og gå flere TIMER uten noe som helst å spise. Ser jeg ikke selv at det er farlig? Eller hva er greia egentlig.. En ting jeg hvertfall vet, og det er at jeg skal allerede IDAG begynne å gå opp i vekt.

Jeg har ett mål, ett mål om å legge på meg hvertfall 10 kilo iløpet av 4 måneder, slik at jeg kan reise på tur med familien min til Barcelona i august! Det er nemlig mitt mål .. For da har jeg noe og se frem til. Og helt ærlig, så tror jeg at jeg vil selv få det så ufattelig mye bedre med meg selv når jeg veier mer enn det jeg har gjort disse årene .. Jeg har satt meg selv ett mål, og det er at jeg virkelig SKAL få dette til, ALENE, med litt hjelp av min familie, lege og ikke minst trening selvfølgelig. Treningen vil bli en stor del av hele min reise mot dette .. Jeg skal bygge muskler, jeg skal spise mye mer enn det jeg gjør, jeg skal lage matplan, slik jeg har noe og følge etter. Jeg har troen på meg selv jeg, jeg skal nemlig klare dette! Det vil bli tøft selvfølgelig, men jeg må bare gjøre dette, for min egen helse, for sånn som jeg er nå, så ender det dårlig, og det funker bare ikke.

Jeg kommer til og dele en stor del av hele greia mi igjennom dette med dere, lesere. Jeg må rett og slett ha noen og snakke med og ikke minst skrive , når jeg går igjennom en så stor oppgave som dette! Det er virkelig tøft, hvertfall for meg som overhode ikke er vandt med dette her. Jeg kjenner allerede at jeg har en stor klump i magen, og tanker som vimser frem og tilbake, tanker om at jeg er redd for at dette skal gå helt på styr, at jeg kommer til og se feit ut, ( men egentlig så vil jeg bare få mer former, mer muskler, og se sunnere ut) å se tallet på vekten øke, DET er nok det jeg kommer til og slite aller, aller mest med, nemlig å se tallet på vekten øke oppover, men heller bedre oppover, enn nedover.

Så alt i alt .. Så har jeg har laget meg en linje hvor jeg har skrevet START – MÅL .. Som ca vil ta 4 måneder om jeg virkelig jobber for dette og går inn for det! Der som jeg har skrevet start, det er den dag idag, der har jeg altså skrevet ned hvor mye jeg veier idag .. som går fra 39 – 40 kilo, som ja, er virkelig farlig undervektig, det tror jeg er noe jeg har fått hørt mest av når jeg er hos lege osv .. Men okei, nå har jeg faktisk insett at dette er farlig, og det er ikke noe og spøke med. Jeg må faktisk få litt vet i hodet mitt og skjerpe meg!!! Og der det står MÅL, det er når jeg endelig har nådd målet mitt, hvertfall litt av det, som blir å veie minst 48-50 kilo. Jeg vil fortsatt være veldig undervektig, men altså, det er en begynnelse, og ting er ikke gjort på noen uker, eller dager, det tar faktisk enormt lang tid dette her, og det er sinnsykt tøft og hardt for meg, BUT I CAN DO THIS ! AND I WILL DO IT .. OG JEG VIL PÅ TUR! <333 Jeg oppdaterer dere igjennom reisen min underveis, men ikke hele tiden, det tror jeg ikke at jeg klarer, mye jobb, og jeg må sette veldig mye fokus på dette nå, men kommer selvfølgelig ikke til og kutte dere ut, dere skal få være med igjennom dette med meg, dere skal få være mine støttespillere, og heie på meg, og vise meg at dette skal jeg klare , gode leserene mine! Det vil nok bli flest innlegg nå i begynnelsen av oppgaven min, videre så vil jeg egentlig bare følge matplanen min, og det er ikke så særlig gøy for dere å få med dere, hahah .. Men treningen derimot, der vil jeg nok publisere ” fremgangene” mine 🙂 shiiit, jeg er virkelig spent på det hele, det kriiiiiiibler i magen på meg nå, kjenner jeg. #UGOGUUUURL

How to get longer ponytail

Heihei!

I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere hvordan en kan få lengre hestehale på seg selv. Dette er ikke noe vanskelig å lage på seg selv i det hele tatt 🙂 Jeg håper dere liker tipset.

Det du gjør først er å dele inn håret ditt, og det varierer fra hvor langt hår du har egentlig .. Jeg har ganske langt hår, så da delte jeg det inn i tre deler, en helt nede, en på midten og en helt øverst 🙂 Jeg startet med og dele inn nede, også går jeg oppover. Jeg kan vell anbefale dere å bruke ett ganske tynt strikk når du gjør dette, grunnen til det er fordi at det ser så mye finere ut enn at du skal gå rundt med tjukke strikk i håret .. da stikker det ut, om dere skjønner? 

Når jeg er ferdig så bruker jeg litt hårspray for og få litt volum i håret, og for og få det til å sitte hele dagen! Det er det viktigste hehhe 🙂 

Vel, dette var ett lite tips fra meg, som dere kanskje kan teste ut? om dere liker det selvfølgelig 🙂 Jeg synst hvertfall dette er superfint å gjøre på seg selv. Og kommer definitivt til å gjøre dette flere ganger selv! 

Jeg er super dårlig til å forklare .. så kanskje like greit at jeg deler en video med dere om hvordan en gjør dette hahha …

 

Hva synst dere?

Likte du tipset?

ulike fletter

Her har jeg samlet sammen noen bilder fra ulike fletter opp igjennom tidene 🙂

lovely night

fine mammaen min <3

Oppdaterer dere stadig jeg 🙂 håhå! Allerede fått delt 3 innlegg med dere idag, så gøy. MEN Vi koser oss allerede så mye ute, dere må hvertfall ha en kjempe fin kveld, så blogges vi imorgen !

Leo’s lekeland

Heiheeei igjen 🙂 hvordan går det?

Kom inn døren for en stund siden, vi har nemlig vært på lekeland her i Bergen, var faktisk ganske kjekt, er lov og være litt barnslig iblant 😀 eller hva? Joda, det er lov det .. Hehe. Jeg og ungene hadde det hvertfall super duper gøy! Mye latter ble det no hvertfall.

Litt av en treningsøkt azzz .. Jeg måtte hoppe rett i dusjen når jeg kom hjem liksom, tror jeg slet meg selv ut mer enn det jeg trengte, menmen. Sånn det skal være ! Jeg koste meg. Men nå må jeg løpe, skal ut en tur her i Bergen med mamma .. Tror det blir kjempe koselig, jeg. Her er hvertfall noen bilder jeg tok underveis fra dagen 🙂

Slik tar jeg vare på håret mitt

Heihei.

Jeg har fått en del spørsmål i kommentar feltet i det siste om hvordan jeg tar vare på håret mitt og om jeg kan lage ett innlegg om hvordan, og jo, det kan jeg jo selvfølgelig gjøre 🙂 Jeg føler egentlig ikke at jeg gjør så forferdelig mye for og ta vare på håret mitt? Men jeg kan hvertfall forklare dere hvordan jeg tar vare på mitt hår, da.

Vel, en ting som er viktig for og beholde håret sitt, og som ikke gjør det så veldig slitt, er å bruke hår produkter HVER gang man har dusjet, det gjør hvertfall jeg .. jeg bruker alt i fra 1-2-3 hår produkter i håret når jeg har dusjet, og disse produktene fører jeg som oftest i vått hår, og av og til tørt, bare for og få den " gode " duften HEHE :-))) Også prøver jeg å ikke børste håret mitt og rette det sånn aaaalt for mye .. kan bli veldig fort slitt da, og den suger. Før så brukte jeg så og si rette tang hver dag, UTEN varmebeskyttende … hooly, hva jeg tenkte på da, vet jeg ærlig talt ikke. Men fysøren, håret mitt ble virkelig så utrolig slitt og stygt i tuppene .. så da sluttet jeg med en gang. Og etter at jeg startet med og bruke hårprodukter så har faktisk håret mitt blitt mye tjukkere og sterkere, så glad for at jeg begynte med kurene. Er også veldig viktig og bruke varmebeskyttende om man bare skal rette håret sitt, eller om man bare skal krølle det, så HUSK på det !

Her er hvertfall kurene som jeg bruker i håret :

Så det er ikke sånn veldig mye jeg gjør for og ta vare på håret mitt akkuratt hahaha, alt jeg gjør er vel bare å bruke disse kurene, prøve å ikke rette håret FOR mye, klippe tuppene 1-2 ganger i måneden!!!! Bruke tangle teezer istede for børste, tar så utrolig mye på ett hår om man bruker disse andre børstene, det har hvertfall jeg merket i mitt hår, så derfor gikk jeg over til tangle teezer, og den funker som bare det, så den gir jeg en 10'er håhå. Ellers, så er det ikke så veldig mye mer jeg gjør.

” tired of missing you “

Påsketur til Bergen

HEY HO ! 😀 hvordan står det til med dere? God påske forresten!

Vel, endelig er jeg på vei dit jeg liker meg best, og trivest best, nemlig hjem til familien i Bergen! Blir godt og komme seg vekk noen dager .. Når det er så mye som skjer rundt deg, så er det alltid godt og komme seg vekk og klarne tankene!! Så det gleder jeg meg veldig mye til nå, hehe.

Dere hører mer fra meg senere, vi blogges! Ha en fortsatt fin påskeferie <3

new nails