yesterday’s outfit

MIN ØNSKELISTE

Vel, nå som det snart er jul så er det jo greit å allerede ha planlagt en aldri så liten ønskeliste .. jeg har ikke så særlig mye jeg ønsker meg egentlig, jeg har liksom det jeg trenger? Men så klart er det jo noen små ting som ikke hadde vært feil å få heller. Jeg er ikke den typen som MÅ ha dyre gaver, så lenge jeg får en øyenskygge til 70 kroner så er jeg evig fornøyd liksom HEHE. Det viktigste er hvertfall tanken som teller, eller hva? Anyways, her har dere min ønskeliste for i år .. og jeg har en liste til både jul og bursdag, siden jeg har bursdag bare 3 uker etter jul, looking forward :DD

 ♥  svart vinterjakke ….

MEN IKKE med ekte pels som på bildet under  .. ( jeg tok bare ett random bilde ) Er det noe jeg angrer på at jeg kjøpte så er det den blå vinterjakken min, skulle ønske jeg kjøpte den i svart istede, det passer liksom til alt 🙁 jeg har skikkelig lyst på en lignende som dere ser på bildet under, en jakke som er inntilsittende hehe. 

 ♥ NAVLE & TUNGEPIERCINGER – ØREDOBBER

Dette er alltid noe som er kjekt å få .. jeg har bare stygge navle piercinger også bruker jeg kun en tunge piercing.

 ♥  NEGLER OG VIPPER

 ♥ HÅRKURER, SHAMPOO OG BALSAM

Dette er virkelig ett MUST hos meg altså … man trenger dette hele tiden liksom, og til mitt lange hår så er jeg avhengig av å bruke fra frisørsalong siden det er litt bedre kvalitet, når det kommer til hårkur og såpe til håret så er jeg veldig glad i moroccanoil sin type.


 ♥ SMINKE & PARFYMER

sminke og parfymer er noe man alltid får bruk for, så det er ikke feil å få eller ønske seg 🙂

 ♥ REISE & PENGER

Dette må vel være det beste å få i gave, tror jeg? Tenk å få en reise i gave da .. holy f*ck !!!! Og penger er noe man VIRKELIG får bruk av, heheheh 😀

 ♥ SKO

Noe som står øverst på ønskelisten min er hvite converse sko, for mine ser opprinnelig talt ikke ut lenger .. skulle trodd jeg har trakka i drit konstant og jeg får de faktisk ikke noe mer reine uansett hvor mye jeg prøver å vaske di. Så her må man til med noe annet, tror jeg!

Svarte korte støvletter med litt hel på er noe som også står på ønskelisten, mine er ødelagte fordi jeg har to brusker på føttene mine som virkelig ødelegger skoene mine .. er det mulig. 

Nike svart treningssko er ett MUST… lurer på hvor lenge jeg har ønsket meg disse haha 🙂

 ♥ TATOVERING

SHIIIIT, jeg blir helt gira når jeg tenker på tattoooo .. jeg ønsker meg dette så inderlig mye, i flere år har jeg ønsket å tatt sleeve tatovering, det suger heftig mye at det er så svin dyrt, men jeg tror definitivt at det er verdt det .. Etter så mye meninger og inspirasjoner av tatovering så er det verdt det, uten tvil 😉 Så dette skal jeg ta uansett innen jeg er fylt 50 år, kødda, hvertfall 25 år :Pppp

 ♥ HÅRSTRIKK & KLÆR

Jædåååå .. her har vi også noe som vi jenter trenger mye av, håhå .. hvertfall jeg. Alle strikkene mine forsvinner konstant hele tiden .. kjøpte meg ett par nye strikk for 2-3 uker siden og tenkte jeg skulle legge de på en veldig lur plass på rommet mitt så jeg husker hvor jeg har di. Men neida, jeg klarer å rote det fullstendig til og bruke opp alle og kaste di fra meg over alt, standard.

 ♥ TRENINGSKLÆR

 ♥ HUDKREM & BODYLOTION

 ♥ FRISØR

Jeg er så møkkkkk lei av håret mitt nå at jeg vurderer å skinne det av på høgste nivå .. vil gjøre noe sykt fint som jeg kommer til å like shæmpegoooodt 🙁 men dyrt er det hvertfall med håret mitt som snart veier mer enn meg selv og når like langt som meg om ikke så alt for lenge. 

 ♥ BRUN SKINNJAKKE

Jeg har fått en ting for brun skinnjakke jeg, synst det er så fint. 

 ♥ TRENINGSTIGHTS

 ♥ HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

 

another weekend

Helåå mine vakre lesere!! Hvordan går det med dere? Har dere det bra? 🙂 

Vi er komt til enda en helg, disse ukene bare flyr av gårde og det er egentlig ganske sykt hvor fort det går .. det er liksom kun en måned til jul og året er snart over, wææ syke greier. Men jeg klager altså ikke, det er jo alltid gøy med helg og jule tider å alt dette! Helgen min består av absolutt ingen planer, jeg har ikke andre planer enn at jeg får besøk ikveld. Jeg tar det egentlig alltid som det kommer, finner alltid på noe kjekt uansett, som ender opp med alkohol .. hehehe;) neida. Skulle bare ønske at været var fint, men dette her er jo helt forferdelig trist, her har det høljet ned i hele dag, altsååå … Jaja jeg satser hvertfall på snø og amaZing vær til jul .. hvis ikke så graver jeg meg selv ned.

Jeg ønsker dere hvertfall en utrolig fin helg likevel, man er ikke avhengig av fint vær heller à. Kos dere mye også blogges vi snart igjen♥♥

Hva skal du i helgen?♥

 

23 outfits

1.

2.


3.

4.

5.
5.

6.


7.

8.

9.

10.


11.

12.

13.

14.
Processed with Snapseed.
15.

16.

17.


18.

19.

20.

21.

22.

23.

Hvilket antrekk likte du best?

 

ÅRET 2016 – VIDEO

Året 2016 har vært ett fint år det, men selvfølgelig med store nedturer .. men også mange oppturer. Nå ser jeg enda mer frem til nyåret 2017 .. jeg håper det blir det beste året noensinne og at jeg har mye å se frem til 🙂 Hva er vel ikke bedre enn det? Hvertfall, jeg har satt sammen en helt ny video til dere fra dette året her .. vi har jo bare en måned igjen av året, så derfor tenkte jeg bare å kjøre på med en ny video siden det ikke er lenge igjen av året anyways :))) 

2016

Her er også ett tilbakeblikk på året 2015 … 

Hvordan har ditt år vært så langt?

BERGEN

Heihei 🙂 Da er jeg akkurat komt meg inn døren så og si etter en kjempe koselig tur til Bergen, jeg har kost meg veldig mye og har fått gjort utrolig mye kjekt .. Så håper ikke det blir lenge til neste gang jeg reiser nedover, men det blir det nok altså ikke, hehe. Jeg er sinnsykt trøtt, så det skal bli deilig og ta seg en dusj og bare slappe helt av, skal hvertfall legge meg tidelig ikveld tenker jeg. 

Jeg har satt sammen en kollasj ut av helgen, dere må ha en fin søndag videre så blogges vi snart igjen <3


 

bilder

Heihei, hvordan går det med dere? 🙂 akkuratt nå er jeg på tur, igjen … for øyeblikket er jeg i Byrknes sammen med Sara og Petter, også går turen videre til Bergen imorgen hvor jeg skal besøke kjekkasen min hehe, så det blir nok kjempe koselig 🙂 gleder meg til å tilbringe tid i Bergen sammen med de, så blir det nok ut å finne på noe gøy i helgen, koselig. Hvertfall, her er noen bilder fra mobilen min som er blitt tatt de siste dagene! Ha en strålende fin dag, fine leserene mine <3 dere er gode.

er det ikke litt drøyt?

wææ okei??? er det FOR drøyt å allerede begynne å bla seg gjennom mye julebilder og slikt? jeg mener, vi er liksom kommet til 14 November trossalt .. og det er kun litt over en måned til jul, helt sykt !!! Nei så altså så har jeg klikket meg gjennom myyyye bilder på weheartit blant annet ut av jule inspirasjoner 🙂 Og jeg ødelegger kanskje litt for meg selv da, med tanke på at jeg ikke vil få julestemning alt for tidelig … da er jeg så redd for at den skal forsvinne hahaha, neida. Men jeg har allerede fått litt julestemning, og ikke nok med det så har jeg allerede begynt å høre på litt julesanger, off .. jule følelsen må være den beste som finnes, tror jeg. Akkuratt nå, så mangler vi kun litt snø .. så tror jeg alt er på plass hehe. Jeg ber hvertfall om å få en skikkelig jul denne gangen, og da snakker jeg så klart om veldig mye snø 😀 Vel, jeg har satt sammen en aldri så liten jule kollasj under her.

 

weekend

Hellååå kjære fine lesere, hvordan har dere det? 🙂 Er det kun jeg som synest denne uken her har gått helt uvirkelig SYKT fort???? Amaigaaad .. tiden flyr jo av gårde, holy. Men det er vel også en god ting? for da kommer juletiden fortere wheey, det blir stas det.. jeg gleder meg. Men nå er det fredag og HELG .. atter en gang 😀 jeg er i Bergen og skal hjem igjen idag, har vært her hele uken å har kost meg mye, deilig å slappe av litt og komme seg vekk litt iblant. Og da er Bergen den rette plassen for meg haha.. Fikk også en melding av mamma og søster som savner meg og sier jeg må komme hjem snart hehe. Imorgen blir det nok en tur ut med gjengen etter gammelt .. miss them so, so much .. Men jeg er hvertfall innom for å ønske dere en riktig god helg, kos dere mye og ta vare på hverandre, det er så utrolig viktig <3