hva synst dere?

Heei dere! 🙂 jeg rakk faktisk ikke å blogge idag.. så beklager for det! etter skolen så ble jeg med en venninde hjem,så gikk vi og spurte etter flasker (skole greier) i drittvær, flinke? jaa. Så trening rett etterpå! såå derfor fikk jeg desverre ikke tid til og blogge før nå! menmen 🙂

Jeg og ann helen startet faktisk på kick boxing idag, hadde tenkt og begynne for lenge siden, men så ble det bare ikke noe av..Så da er jeg glad for at jeg endelig har fått begynt, treningen er hver onsdag klokken 18.30! Og det var faktisk utrolig gøyt..men enormt slitsomt, fysøren! mye styrkeøvelser og sånne ting.. haha 🙂 Men nå må jeg nesten hoppe i dusjen før farmen begynner, så vi blogges i morgen! ha en fin kveld videre.

Hva synst dere om kick boxing?

konfiransetime next

Hei søte dere!♥

nå klokken 20.00 så skal jeg snart på konfiransetime på skolen, hater det. Synst ikke det er noe gøyt og snakke om fag osv med læreren.. kjedelig, menmen.. må man, så må man haha! 🙂 Skoledagen idag var vel helt grei, kan man si! Vi byttet plasser også, siden det var noen som hadde lyst og bytte.. helt greit egentlig 🙂 nå sitter jeg med guro og ann helen .. kjempekoselig! Dette ble ett kort innlegg, men nå må jeg gjøre meg klar, så vi blogges senere! 🙂 ha en fin kveld videre.

gammelt bilde! Skal ta noen nye bilder snart, merker jeg er lei av alle som er på pc’en..

Hva har dere gjort idag?

Liker dere konfiransetimer?

dagens antrekk

 

inspiration ; snow

Hva synst dere?

ekkel film

Hei!

kom ikke på en bedre overskrift.. skulle egentlig skrive dette innlegget med en gang jeg kom hjem fra kinoen, men ble bare ikke noe av, menmen..jeg, sara og noen andre vi møtte på kinoen såg jo paranormal activity 4.. For og vere ærlig så er det den verste filmen jeg har sett på lenge! sykt skummel, og ekkel.. off. Filmen var ikke dårlig, men jeg hater slutten på filmene.. er så teit. Men jaa, jeg skal ikke si så veldig mye mer om filmen til dere som ikke har sett den enda 🙂

Nå så sitter jeg vel egentlig bare og gjesper, er så sykt trøtt, men må nok få med meg farmen som jeg har ventet på i hele dag! 🙂 så dere får ha en kjempefin kveld videre så blogges vi i morgen!

Skal dere se farmen?

Hva gjør dere ikveld?

 

paranormal activity 4

Heeiii søte dere! 🙂 imorgen er det jo skole igjen, that sucks. Håper på at denne uken blir chill, uten noen prøver og sånne ting..er ikke lenge til vi har heildags i engelsk heller, så di fleste timene på skolen blir vel til og øve til den, like greit.. haha! 😛 men over til overskriften – klokken 18.00 så skal jeg på kino sammen med sara og se paranormal activity, vet ikke om jeg tørr.. synst alle filmene er helt jævlige for og si det sånn! men jeg får vel ta sjangsen og se denne filmen også. Jeg kommer vel til og ha augene igjen hele filmen, hah. Det jeg lurer på er om det er noen av dere som har sett filmen? isåfall var den god? Hva synst dere om filmen?

Hva synst dere om filmen?

picmonkey

Desse bildene er redigert fra picmonkey sin side.. jeg prøvde og redigere noen bilder for og se hvordan det ble! Hva synst deree?

lørdag

Hei dere! 🙂 Beklager for null blogging idag, men rakk ikke og blogge før jeg og Sara dro til byn :s men jeg skal nok prøve og få postet noen innlegg idag selv om jeg skal overnatte hos sara ikveld også 🙂 grunnen til at jeg ikke fikk blogget så mye i går heller var fordi jeg ikke hadde tatt pcen ut av bagen, haha! eller rettere sagt, jeg ” orket” ikke..menmen! Nå har jeg nettopp komt hjem, satt på med pappa hjem.. Såå nå skal jeg vere hjemme litt før jeg stikker ned til sara igjen. Dere får ha en fin lørdag, så snakkes vi senere ♥♥

gammelt bilde!

Hva skal/ har dere gjort idag?

antrekk

haha, vet ikke hva som feila fjeset mitt på dette bildet.. fikk vel snø på auget eller noe!

nuu må jeg stikke, vi blogges senere ♥♥

Hva synst dere?

friday – pictures

Heeei ♥ endelig er det fredag og helg! deilig. Det har jo faktisk snødd en god del idag også.. synst det er utrolig fint når det snør, og når en ser ut viduet når det snør! er dere ikke enige?? haha 🙂 planene for senere idag blir vel og dra ned til sara og si hei til hun, siden hun har vert syk lenge nå 🙁 kanskje jeg skal sove der også, blir kos! Det kommer også outfit bilder senere idag, så stay tuned.. hehe♥ Her kommer noen bilder jeg tok etter jeg kom hjem fra skooolen.

finingene mine♥

såå hva synest dere om bildene?

Hva skal dere idag?