bildedryss fra dagen

God kveld! For ikke så veldig lenge siden så kom jeg akkurat inn døren etter å ha vært en tur i Florø i dag 🙂 Veldig koselig siden søsteren min og niesen min var der .. så da grillet vi og koste oss, været var heller ikke til å klage på så det er jo helt fantastisk. I går så gjorde jeg ikke så veldig mye spennende .. var sammen med familien blant annet også fikk jeg sinnsykt vondt i hodet på kvelden så jeg endte bare opp med å gå å legge meg, ikke noe gøy i det hele tatt. Nå er jeg heldigvis mye bedre så skal slappe godt av resten av kvelden 🙂 

Nå tenkte jeg å vise dere litt bilder fra dagen i dag, jeg må bli flinkere til å ta med meg kameraet når jeg skal ting .. var mye flinkere til det før. Men hvert fall så håper jeg dere har hatt og får en kjempe fin dag videre også blogges vi igjen i morgen♥

 

Syden tur bestilt

Heihei, nå er det virkelig gått en stund siden sist jeg har både skrevet og blogget til dere! Det er faktisk litt flaut haha .. men grunnen er altså at jeg jobber en del og blir sliten så da bruker jeg kveldene til å slappe ekstra godt av og for å lade opp til en ny dag. Men jeg lover virkelig å skjerpe meg nå i sommer .. Jeg har fri neste uke også har jeg siste uken min uken etter så har jeg endelig sommerferie!♥ da har jeg ferie i 3 uker så da skal jeg slappe godt av og blogge mye for dere. 

Forresten, i går så bestilte jeg og Iben vår aller første ” kjæreste” tur til Syden haha .. vi skal til Mallorca og det gleder jeg meg så sinnsykt mye til. Har alltid hatt lyst til å reise dit men jeg tror det er litt dyrt der? Jaja… en gang må man få lov å unne seg en sånn tur hihi. Vi reiser om ca 3 uker også blir vi kun en uke .. jeg tror det vil bli for lenge med 2 uker også er det jo veldig dyrt. Før vi reiser så skal vi først være i Bergen noen dager sammen med familien min! Så blir godt og få være litt i Bergen også .. det gleder jeg meg veldig til. 

Se så fint!!! Jeg har hørt at strendene i Mallorca er vanvittig fine .. det tror jeg på 🙂 

Hva skal dere i sommer?

 

masse på hjertet + bildedryss fra sommeren 2017

Heihei, går det bra med dere? 🙂 I dag har det vært en veldig fin mandag bortsett fra at jeg har vært sinnsykt trøtt og slapp .. skal prøve å legge meg litt tidligere i dag hvert fall! Vel, både i dag og på fredag som var så har jeg fått veldig mye skryt i fra barnehagen hvor jeg jobber og jeg merker at jeg blir så utrolig takknemlig og rørt av å høre noe sånn .. jeg tror jeg har litt dårlig tro på meg selv og derfor er det ekstra gøy å høre at man faktisk er kjempe flink i det man driver med! Jeg blir så glad. Nå har jeg jo allerede jobbet i barnehagen i 2 måneder .. tiden flyr avgårde, jeg startet i midten av april og siden den tid så har jeg komt meg kjempe mye, blitt mer selvstendig, fått mer troen på meg selv også videre …. mye mer har forandret seg på en god måte, veldig fornøyd med meg selv på jobb fronten med tanke på hvor redd jeg var før jeg skulle starte! Som jeg sa, ting ordner seg alltid. 

Til å bare være vikar så føler jeg at jeg har fått mye jobb og det finnes jo ikke noe bedre enn å få jobbe så masse som mulig .. nå skal jeg ha litt ferie i slutten av Juli og begynnelsen på August men frem til den tid så skal jeg faktisk jobbe litt! Litt usikker på hvordan Juli måned blir enda men det må jeg nesten bare vente å se an. I dag fikk jeg lønn og det føles såååå digg!! Jeg har overraskende spart mye penger siden jeg begynte å jobbe så nå blir det hvert fall en tur på meg og Iben i sommer wiihuuu. Tror jeg sparer shoppingen til Bergen som er om 4 uker hihi. 

Til noe helt annet, nå tenkte jeg å vise dere noen bilder fra sommeren i fjor .. gøy å se tilbake på, år for år.

Processed with VSCO with c1 preset

 

 

through my phone

fashion

Heisann, vakre dere♥  nå er det jammen meg gått en uke siden sist jeg oppdaterte dere .. det blir mye av og på her ser jeg, jeg skal virkelig prøve å skjerpe meg. Siden sist så har jeg bare jobbet og gjort det samme ” gamle ” egentlig haha .. det har ikke skjedd så veldig mye spennende. Men jeg lover å bli bedre på denne oppdateringen off .. Vel, været i dag er jo helt grusomt .. greit nok at det kanskje er litt deilig med regn etter så mye fint vær men dette været som er nå er ikke gøy 🙁 det blåser og pøser ned ute akkurat nå, off håper været blir bedre til helgen for da er det nemlig mye greier som skjer hjemme i Florø! Mer om det kommer senere på bloggen. 

I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere litt fashion, jeg er utrolig glad i mote og alt sånt .. hver gang jeg sliter med å finne klær eller skal ta kule bilder så bruker jeg alltid Pinterest for å finne inspirasjon, genialt. Jeg digger hvert fall den siden 🙂 Her er noen kule antrekk jeg fant derfra!

nytt antrekk

hos frisøren + innkjøp

Heihei, hvordan går det? 🙂 Nå er det en stund siden sist jeg har skrevet til dere! Vel, i dag etter jobb så dro jeg faktisk rett innom frisøren .. tok det skikkelig på sparket hehe!! Jeg trengte å få klippet meg litt siden tuppene mine er så slitt også knekker det av .. off det er virkelig det verste. Men nå kjennes håret mitt allerede så utrolig mye bedre ut og jeg elsker det! Mye tykkere og bedre. Det er ikke noe stor forskjell på håret siden jeg bare klippet det nederste så derfor tenker jeg at det ikke er noe vits at jeg tar før og etter bilde siden det ikke kommer til å vises noe særlig uansett. 

Jeg tok også å kjøpte med meg en shampoo og balsam hjem, fra merket SP luxe oil .. både mamma og søsteren min bruker dette produktet og jeg har testet det to ganger og det er fantastisk, både lukt og pleien i det haha .. herlig. Jeg får hvert fall ett sunt og glansfullt hår etter jeg har brukt disse! 

Kjøpte også med meg en børste hjem siden denne sliter mindre på håret.

 

 

dagens antrekk