Helg og Sooool

God helg! 

I dag så gikk skole dagen egentlig veldig fort, noe som jeg synst er gøy. Vi var i Førde med klassen på ett museum .. og det var kjedelig det hahah, visste ikke hvor jeg skulle gjøre av meg på slutten der. Men samtidig så gikk det jo veldig fort! Pluuuss at vi har hatt sol i dag, fy så deilig det er! Så da fikk jeg tid til og ta noen bilder til dere, håper dere liker de 🙂

fint at håret stikker uuut :Pp

Hva synst dere?

Hva skal dere i helgen?

 


bestfriends, forever

 

Hva synst dere?

 

videoblogg

Heihei! 

DA er jeg ferdig med og redigere videoen til dere, jeg gjorde det fort, så ble nok sikkert ikke så bra! Dette er bare noen klipp jeg har tatt sammen fra helgen da jeg og Sara var i Bergen 🙂 Jeg håper hvertfall dere liker videoen.

Hva synst dere?

dagens antrekk

HER FINNER DERE SPØRSMÅLSRUNDEN JEG SVARER PÅ SNART! 

Hva synst dere?

 

Modellkonkurranse 2014

Heii

For en lang dag dette har vert, men utrolig gøy!! Vel, jeg, Sara og Charlotte sto opp klokken 8 og tok bussen ned til sentrum hvor jeg skulle delta på en modellkonkurranse med Donna Ioanna, og jeg må bare si at det var utrolig gøy, og ikke minst minnerikt. Jeg meldte meg på for ca 2 uker siden, men tenkte og fortelle om det senere til dere hehe 🙂 Det var mange fine jenter som meldte seg på konkurransen og 5 av de gikk videre til en finale i Oslo den 31 Januar. Og jeg ble desverre ikke en av de, men jeg er veldig glad for at jeg meldte meg på, for opplevelsens skyld. Tenker og melde meg på neste år også, for og håpe at jeg går videre da haha. 

Dere kjenner kanskje Donna fra Top Model Norge serien, hun ” strenge” dommeren, men hun virker som en helt okei og herlig dame i virkeligheten! Så glad for at jeg har fått møtt henne da. Fikk også en T-skjorte som jeg skulle bruke under konkurransen, så den skal jeg ta godt vare på som ett fint minne. Alt i alt, så var det en herlig dag. Angrer ikke ett sekund på dette her 🙂

 

Her er noen bilder Donna Ioanna tok av meg da jeg kom. Ser ikke uuut hahha, menmen.

MINNEEEEER HIHI.


portrett

Hva synst dere?

bilder, del 2

Hva synst dere?

 

masse bilder

God kveld dere, litt sein blogging! Men tenkte jeg kunne dele noen bilder med dere som ble tatt tidligere i dag :)) Tok en god del bilder i dag, så jeg får bare dele de opp alle sammen. Her er en hel haug med bilder, håper dere liker de! hihi ..

Hva synst dere?