mitt favoritt antrekk

sunday

Hei! Jeg må bare starte dette innlegget med å si beklager for helt elendig blogging .. jeg har virkelig ingen inspirasjon og det er utrolig kjipt siden jeg skulle ønske jeg hadde noe å komme med. Jeg merker at inspirasjonen blir større når været er bedre haha 🙂 både i går og i dag så har været vært helt fantastisk, blir så glad når det er litt sol ute!

Vel, i går så reiste vi en tur hjem til Florø siden søsteren min og de var der, utrolig koselig. Vi var ikke hjemme før på kvelden så da slappet jeg bare av resten av kvelden! Nå så er vi hjemme hos familien til Iben så denne helgen har gått til bare besøk og det er jo kjempe kjekt 🙂 gøy å finne på noe når det er så fint vær også, så får se hva vi gjør etterpå. Ønsker dere hvert fall en fin søndag videre også blogges vi senere i dag!

Meg og min søster <3

Innkjøp + helg

Heisann, hvordan går det? Jeg har tatt meg noen dager fri fra bloggen fordi jeg har vært så opptatt med jobb osv .. men nå er jeg tilbake 🙂 skal sette av god tid til bloggen i helgen .. apropos helg, SÅ sinnsykt deilig! Nå er jeg veldig klar for å bare slappe godt av før det kommer en ny uke .. neste uke har vi bare 4 jobb dager siden det er fri tirsdag, det er jo absolutt ikke feil selv om jeg stor koser meg på jobb!

Planene mine for helgen tenker jeg bare å ta litt som det kommer, skal hvert fall en tur å handle senere når Iben er komt hjem .. må kjøpe meg noen blomster for helgen HEHE! Det blir så mye mer koselig da, rart med det. I dag var jeg ferdig klokken 12.30 så jeg har så og si akkurat komt meg hjem, var innom frisøren og kjøpte meg en hår kur som jeg synst er så vanvittig bra .. gleder meg til å bruke den!

Nå skal jeg bare rydde litt og spise meg noe mat .. ønsker dere en fin helg også blogges vi senere i dag 🙂

Denne kan man bruke som både varmebeskyttende, den holder godt på hårfarge om man nettopp har farget det for eksempel, også gir den en utrolig fin glans .. det er det jeg liker best med denne kuren 😀

en ny uke + helgen

Heihei, og god mandag! Håper dere har hatt en super fin start på uken 🙂 Dagen min startet med jobb og etter det så var jeg innom butikken før jeg reiste hjem og handlet middag, så i dag blir det noe enkelt som pasta! Jeg har styrt på å ryddet leiligheten, vasket klær, lagt på plass klær, skiftet på sengen osv … så i dag har jeg virkelig fått gjort unna litt haha 🙂 deilig er det absolutt slik at jeg kan slappe av i kveld med god samvittighet. 

Dere har jo ikke hørt så mye fra meg i helgen, på fredag så slappet jeg bare av hjemme! På lørdag så reiste jeg og Iben hjem til familien min og spiste hjemmelaget pizza der sammen med resten av familien min, litt senere på dagen så ble jeg igjen i Florø for og være sammen med noen venninner .. vi drakk litt og bare skravlet, gud som jeg har savnet jentene mine hihi♥ skulle bare ønske hele gjengen var samlet men det er alltid noen som ikke kan og derfor må vi sette av en tid når alle har tid, en gjenforening må absolutt til. 

Nå skal jeg lage middag til Iben kommer hjem, vi blogges igjen allerede senere i dag! Ønsker dere en fin dag videre 🙂

Processed with VSCO with m3 preset

 

det føles godt

God kveld, hvordan går det?♥ ord kan ikke beskrives hvor godt det føles med helg akkurat nå .. det er når man faktisk er i skikkelig jobb man merker hvor deilig det er med helg haha! i dag har det gått i ett så det forklarer bloggingen min, nok en gang haha .. jeg var ikke ferdig på jobb før klokken 16, men var ikke hjemme før rundt halv fem også klokken fem så skulle jeg og Iben en tur ut og fikse noe greier også har egentlig bare klokken gått helt i fra meg, har laget taco og styret på med ting her i leiligheten .. og nå har jeg endelig satt meg skikkelig ned for og skrive til dere 🙂 bedre sent enn aldri. 

Nå er min første uke i barnehage ferdig også håper jeg bare at jeg får flere vakter etterhvert egentlig, men det sa di selv at det ville bli så jeg trenger ikke akkurat å bekymre meg noe særlig for det. Heldigvis har jeg en jobb utenom så jeg ikke blir helt uten jobb frem til noen trenger meg, veldig bra og kunne gjøre det sånn også. Så planen er på mandag og reise på helsetunet og jobbe der om jeg ikke hører noe fra barnehagen! 

Men nok om det, i morgen så reiser vi en tur hjem til min familie i og med at søsteren min og niesen min skal dit også .. så da blir det hjemme laget pizza til middag, ikke feil 😉 Jeg tenker og bare ta lørdagen litt som det kommer, skal møte Sara og Nora i morgen også som jeg ikke har sett på evigheter .. gleder meg virkelig til det♥  

På søndag vet jeg enda ikke hva som skjer, håper været blir bra så jeg kan gå på fjellet eller bare en lang tur .. er ikke så veldig gira på det om det regner mye slik som i dag, så vi får se! Jeg oppdaterer dere hvert fall underveis av helgen min. 

♥ Hva skal du i helgen?

 

uken som gikk

Dette innlegget er fra forrige uke 🙂 

Ukens høydepunkt

At jeg kom meg igjennom min første skikkelige arbeidsuke , når helgen kom DA følte jeg meg virkelig stolt over meg selv haha. Denne uken her tror jeg at jeg er litt mer stoltere av meg selv i og med at jeg faktisk står på i to jobber slik som jeg gjør .. det er veldig rart og uvant å gå fra absolutt ingenting til fulle dager, men jeg synst det er godt også! jeg hadde aldri trodd at jeg skulle kjøre på fullt som det jeg gjør nå, godt og se at jeg faktisk har fått til noe etter lang tid.

Ukens tanke

Jeg har funnet ut at jeg faktisk er veldig glad i mennesker. Det høres kanskje litt rart ut men siden jeg er i en jobb hvor jeg tilbringer mye tid sammen med mennesker hele dagen så stor trives jeg, både med store og små! Jeg føler meg egentlig veldig heldig som får muligheten til å bli kjent med så fantastisk fine mennesker, det gjør meg glad♥ jeg elsker familien min, vennene mine og ikke minst min samboer hihi. 

Ukens nedtur

Uten tvil at jeg stresser meg i hjel om morgenen for og rekke bussen pluss at jeg må stå opp EKSTRA tidlig når jeg skal på jobb kun for og ta bussen … livet uten lappen er ikke gøy azzz!!! Er det noe jeg virkelig skulle ønske jeg hadde så er det uten tvil bil lappen, mitt neste mål som skal gå i oppfyllelse er nemlig dette HEHE. Får holde ut litt til med buss yey♥

Ukens antrekk

Ukens låt

 

update

God kveld, fineste dere! Jeg ser nå at det er gått to hele dager uten at jeg har blogget .. derfor blogger jeg nå selv om det er veldig sent. Jeg har faktisk ikke hatt noe som helst tid verken i dag eller i går til å sette av tid til bloggen .. det har gått i ett med både jobb og annet! Jeg lover å prioritere bloggingen litt bedre enn nå hvert fall 🙂

Tenkte å bare titte innom for å gi dere en liten oppdatering om at jeg IKKE har sluttet å blogge selv om jeg er vekke noen dager! Skal gi dere bedre blogging i morgen når jeg er hjemme fra jobb, ønsker dere en god natt også blogges vi i morgen 🙂

kylling salat

Ettersom at jeg elsker å lage salater så slo jeg til med å lage kylling salat i går kveld, og det falt virkelig i smak 🙂 

Først kutter jeg opp det jeg vil ha i salaten som er agurk, tomat, paprika og mais

Etter det så skjærer jeg opp litt kylling og steker det, krydrer det med masse godt krydder .. det jeg føler smaker godt hehe. 

Også litt pasta er også veldig godt å ha med oppi salaten …

 

og voilà så var den ferdig! 

Bruker også å ta i litt fetaost, krydder og litt matolje på slutten! 

Som tilbebør så ble det hvitløksbaguetter. 

Årets første

… grilling woho!! I dag så tok jeg og Iben turen hjem til Florø for og grille sammen med familien min, veldig koselig 🙂 varmt nok til å sitte ute også så det er jo ikke feil, tror jeg har fått litt for tidlig sommerfølelse .. uff, tørr ikke få det skikkelig før det virkelig er sommer hehe. Jeg gleder meg hvert fall utrolig mye til det blir skikkelig sommer ute 😀

Jeg har også funnet frem litt klær som jeg skal ha med meg i barnehagen i morgen siden jeg har blitt så heldig og få jobbe der litt nå fremover, spennende! Oppdaterer dere om det etterhvert. Nå er vi akkurat kommet hjem igjen og skal bare slappe av, jeg har en del ting jeg må få fikset til i morgen. Ønsker dere en kjempe fin kveld videre også blogges vi litt senere eller i morgen 🙂