believe in yourself

Denne quoten synst jeg er utrolig viktig!

Hva synst dere?

Liker du quoten?

workout

Hei!

Nå er vi allerede halveis i uken, og kun to dager til helg! Skal bli deilig med helg hihi 🙂 så det ser jeg frem til. Vel, nå skal jeg trene litt før jeg starter med noen lekser jeg har til i morgen .. Jeg ønsker dere hvertfall en fin dag videre! 

Hva skal dere i dag?

Gleder du deg til helgen?

 

new week

Heihei 🙂 

Da var jeg tilbake på skolebenken igjen etter en strålende fin vinterferie i fine Bergen sammen med familien! Ser allerede frem til påskeferien, som er ca 7 uker til, whohoo .. bare å telle ned haha. Vel, det var utrolig vanskelig og komme seg opp av sengen i dag tidelig, hadde ikke sjangs .. så da våknet jeg ikke før klokken var 8, noe som er alt for seint for meg, rekker jo ingenting da menmen. 

Jeg tror dette kommer til og bli en stress uke også hehe, fikk ukeplanen i dag, og der sto det jo mye som vanlig. Så håper jeg får unnagjort mye. Uansett, jeg tenkte vell egentlig bare å oppdatere dere litt, selv om dette innlegget ikke gir så veldig mye mening 🙂 Håper hvertfall dere får en fin uke, også blogges vi.

Hva skal dere i dag?

bilder, del 2

Hva synst dere?

 

more pictures, del 1

Heihei

I dag har det vært en helt utrolig nydelig dag her i Bergen! og ikke minst været, helt fantastisk haha. Vel, dagen startet med at jeg, mamma, mormor, tante, Charlotte, Emma og søskenbarnet mitt tok båten til sentrum og shoppet litt. Først tok vi turen ned på torget og gikk en tur der nede i fin været, også ble det litt shopping etterpå! Jeg har masse bilder og vise dere, og tenker bare og dele noen bilder sammen med dere nå heheh, også kommer det mer i morgen!

:-)) Innkjøpene tenker jeg og vise senere! 

 

Jeg er hvertfall super fornøyd med dagen! Håper dere har hatt en like fin dag


Hva synst dere?



dagens bilder

Hva synst dere?

 

 

foto

Heihei! 

Jeg har tatt noen bilder til dere jeg, var ute en tur i går og tok noen bilder! 🙂 Jeg testet og prøve på og  få fokus på selveste det jeg prøver og ta bilde av, om dere skjønner? Altså, om jeg prøver og ta bilde av en blomst for eksempel, så prøver jeg og få fokus på kun den, slik at bakgrunnen blir uklar heheh. ( klarer virkelig ikke å forklare) men håper dere skjønner hva jeg mener 🙂

Her er hvertfall bildene, også håper jeg dere liker de!

 

shopping

Heihei.

Nå er jeg nettopp hjemme fra en liten tur i byn sammen med mamma og tante, og mitt skjønne søskenbarn! En koselig tur ble det 🙂 Jeg kjøpte meg ikke så mye siden jeg skal vere her en hel uke, og da blir det jo selfølgelig en del shopping hehheh. Kjøpte meg blandt annet en sykt kul vest som jeg bare måtte ha, viser dere senere. 

Vel, i dag tenker jeg bare og slappe av sammen med familien! Er endelig komt meg til fine Bergen igjen 🙂 Tenkte egentlig bare å oppdatere dere litt! Vi blogges nok mer senere, dere får ha en kjempe fin lørdag, og kos dere.

Hva har dere gjort i dag?

Lykke

Heihei

DA er jeg endelig ferdig med matte prøve eksamen! Såå utrolig herlig følelse hihi. Har gruet meg hele uken, og nå er jeg endelig ferdig 🙂 Det gikk egentlig ganske fint! var sykt nervøs da, menmen .. jeg kom meg hvertfall igjennom det hehe. Jeg er hvertfall fornøyd, og er ganske klar til og ta ferie om bare 1 dag!!

Planene for i dag blir å gjøre ferdig en engelsk lekse som er til i morgen, og øve litt til en spansk glose test! Så må jeg også få pakke litt, har ikke begynt .. og jeg reiser til Bergen i morgen for og vere der hele uken sammen med hele familien! Gud så jeg gleder meg♥shopping♥ wiihh. Men jeg skal nok få blogget igjen før jeg reiser. 

Ha en fin dag søte dere! 

Hva skal du i ferien?