iphone bilder #2

nail polish

Ahh, jeg elsker slike farger som dette, hvertfall nå om sommeren! 😀 

Enkle Hårfrisyrer

Heisann! 🙂 

I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen enkle og fine hverdags frisyrer, håper dere liker det! Kom gjerne med tilbake meldinger hihi 🙂

– En helt enkel hestehale, bare med sånn hår band rundt, dette gjorde jeg for og få frisyren til og se mer fin ut 🙂

En  fiskebeinsflette er også noe som er kjempefint, jeg liker det kjempe godt .. bare synd jeg ikke klarer å lage det selv 🙁 så det må jeg øve meg på hehe. Jeg synst også denne fletta er kjempe fin når du for eksempel skal på stranda eller bare bruke det som en hverdags frisyre!

 Denne frisyren er også noe som alle bruker, jeg bruker denne veldig ofte hvertfall .. men noe man kan gjøre for og få frisyren litt mer fin, er og flette den! Da blir det suuuper fint hihi.

Også en helt standard frisyre, nemlig krøller .. man trenger ikke å bare bruke dette når man for eksempel skal på byen eller andre ting .. man kan også bruke dette bare for en vanlig hver dag eller noe .. jeg liker hvertfall veldig godt og krølle håret mitt, føler meg mye finere og freshere ut da hahhah.

Vel, her hadde dere 4 enkle hår frisyrer, kom gjerne med tilbake meldinger på hva dere synst! Håper dere liker slike innlegg? 😀

 

dagens antrekk

throwback turkey

Hør denne videoen !!

Heisann! 

Jeg fant nettopp denne videoen på youtube, herreguuud så fantastisk fint da ;o fikk frysninger over hele meg, har allerede sett denne videoen sikkert 10 ganger, så fint var det haha, jeg anbefaler dere hvertfall og sjekke denne ut NÅ 😀

 

Hva synst dere?

Antrekk gjennom tidene

Holaa. 

Jeg satt og bladde igjennom bildene mine på macen, og da fant jeg maaange antrekk gjennom tidene, under her ser dere noen 🙂

 

hehee, litt mangen ;P Hvilket antrekk likte du best?

 

photos

jeg er helt satt ut

Herreguuud, jeg er helt satt ut nå .. klikket meg innpå bloggen, også står det at jeg nesten har hatt 500 lesere kun idag, og nesten 1000 sidevisninger, jeg begynte å grine med en gang jeg så det, dere aner ikke hvor mye det betyr for meg at hver og en av dere klikker dere innom bloggen min, hvertfall til dere som er faste lesere, jeg elsker dereeejeg er overhooode ikke vandt med å ha så mange lesere, virkelig .. dette er jo insane hahha! 😀 kjempe gøy! Kjenner blogg lysten er mer på plass nå også 🙂 så takk til dere hihi. 

Tenkte jeg bare måtte fortelle dere dette hahha, jeg er døds happyyy nå wiho! 

loveu all 

10 ting dere ikke vet om meg

  • Jeg har vanvittig med klaustrofobi, det er faktisk helt sykt haha, tørr så vidt å gå inn i en heis .. tok min første flytur for 2 år siden, og det var virkelig ikke noe gøy haha .. men gikk overaskende fint egentlig, måtte bare late som jeg satt i en buss eller en bil for og IKKE få panikk off.
  • Jeg liker ikke sjømat, eneste jeg spiser er fisk haha
  • Jeg har veldig høydeskrekk off, det er helt jævlig for å være helt ærlig.
  • Jeg har bestemt meg for å reise verden rundt før jeg dør hehee .. det er noe jeg bare MÅ gjøre faktisk !! Jeg er så utrolig følsom at det er irriterende .. begynner å grine av ingenting nesten, bare jeg ser noen på tv eller i virkeligheten griner så begynner jeg også 🙁 tror jeg har det i fra mamma haha, hun er helt syk på akkuratt det der!

  • Jeg ELSKER å kjøre bil, hvertfall sammen med sara hihi,  det er faktisk noe av det gøyeste jeg vet om, hahaaa .. hvertfall når det er fint vær ute, det er så koselig!
  • Når jeg sitter i en bil og hører på musikk for meg selv og ser ut vinduet, så later jeg som om jeg er med i en film, hahahh er det mulig!? håper ikke bare det er jeg som er sånn heh.
  • Jeg hører på musikk hver eneste dag, flere ganger for dagen .. hadde virkelig ikke klart meg uten musikk, shiiiiit. 
  • Jeg elsker frukt mer enn noe annet .. spiser sikkert 5 frukt for dagen, tuller ikke ;pp det er så vanvittig godt.
  •    Når jeg er i dusjen så dusjer jeg i sikkert over en time, vet ikke om det er normalt jeg? synst nesten litt synd i familien som ikke får varmt vann og dusje i 🙁 menmen, må skjerpe meg på det der.

 

Vel, her var noen ting som dere kanskje ikke visste om meg? Kjenner dere, dere igjen i noe, eller?