today´s outfit

Heeei 🙂 og god helg alle sammen! i går så fortalte jeg jo dere at vi skulle grille med klassen idag, og det gjorde vi! det var kjempe koselig 🙂 vi begynte klokken 10, også fikk vi faktisk dra hjem klokken 12 .. så da var vi bare der i 2 timer! deeeilig .. elsker sånne dager hihi. Vel, nå er det jo helg .. også er det jo bare 3 uker til sommerferien, herregud så fort det har gått. Gleder meg noe heeelt sykt! 

Her er dagens antrekk! hope you like it.

vest – bikbok // bukse – cubus // sko – h&m

Hva synst dere?

photos

 

Hva synst dere?

gårsdagens antrekk

Hei! 

Endelig var torsdagen over, jeg skulle egentlig ha en fremføring idag .. men den ble heldigvis utsatt til mandag i neste uke 🙂 så da ble jeg glad. Og i morgen blir det en herlig dag på skolen tror jeg nok, vi skal baaade, grille og kose oss! så det blir nok gøyt. Starter ikke før klokken 10 imorgen, og det er sååå herlig, da kan jeg hvertfall sove en time mer

Uansett, i går så var jeg nede hos sara sammen med julie! det var kjempe koselig. Også tok vi noen outfit bilder, så her er gårsdagens outfit på meg! jeg håper dere liker det 🙂 Det kommer forresten flere bilder som ble tatt i går, senere.

topp – gina tricot // bukse – bikbok // sko – eurosko tror jeg? husker ikke helt.

Hva synst dere?




wednesday

Hei 🙂

Idag så har jeg vært hos tannlegen i førde, så derfor har jeg ikke vært på skolen idag. Har vel egentlig nettopp komt hjem også, så da bruker jeg resten av tiden til å øve på fremføring som vi har imorgen, og det er i engelsk! av en eller annen grunn så synst jeg at det faktisk er best å ha fremføringer i engelsk .. noen andre som synst det? haha. Også har vi en ” fremføring” på fredag også, og det er fra arbeidsuken som vi hadde før påske, men det er vel egentlig ikke en fremføring .. skal bare snakke om hva vi gjorde og sånne ting! og den har jeg heller ikke øvd så mye på, har faktisk ikke begynt .. så det må jeg nok gjøre idag også! 

Gleder meg til helgen igjen, da er jeg hvertfall ferdig med desse fremføringene! Nå skal jeg få i meg noe mat, vi blogges senere daa.

Hva skal dere idag?

Har dere noen fremføringer?

nytt design & header

Heihei! 

Begynner å bli litt dårlig med blogging her merker jeg. Men jeg skal skjerpe meg, har så mye skole arbeid og sånne ting å gjøre! så håper dere skjønner? 🙂 vel, som dere sikkert ser .. så har jeg byttet design og fått ny header! Sara som har hjulpet meg med å bytte design, også er det hun som har laget headeren for dere som lurer på det. Hun er kjempe flink! Jeg begynner å bli så lei av det forrige designet jeg har, selv om det er kjempefint, men tenkte kanskje at det var på tide med ett nytt design? 

Si gjerne hva dere synst om designet og headeren! 🙂

Hva synst dere om designet og headeren?

Hvilket var finest?

new in

Heisann! 🙂

beklager for mitt lille fravær fra bloggen, men jeg har faktisk ikke tenkt på å blogge i helgen :/ grunnen til det er fordi jeg har vert sammen med familien og jaa! så håper dere skjønner ? 🙂 men blir kjempe glad av at dere er innom uansett om jeg blogger eller ikke! så tusentakk for det. 

uansett, på lørdag så var jeg på vestkanten! og da fant jeg meg noen ting, ikke så mye .. men jeg fant noe. Håper dere liker innkjøpene 🙂 

topp fra only – 159 ,-

topp fra bikbok – 249 ,-

vest fra bikbok – 199 ,-

Hva synst dere om innkjøpet?

Noe dere likte?

dagens antrekk

Hellu 

Om ikke så lenge så reiser jeg til bergen! gleder meiii hihi 😀 litt kjipt og sitte i en bil i 4 timer når det er så fint vær 🙁 menmen. Jeg gjør alt for og komme meg til bergen hahah. Men dere, her er dagens antrekk .. tro det eller ei, men desse antrekk bildene tok jeg faktisk i dag tidelig klokken 07.30 haha! og grunnen til at jeg gjorde det, var fordi at jeg faktisk ikke har tid til og ta noen antrekks bilder når jeg kommer hjem fra skolen, for da mååå jeg pakke! men jeg håper dere liker antrekket ♥

Ha en strålende fin helg, så blogges vi!

vest – cubus // bukse – cubus // lue – vero moda // jakke – vero moda.

Hva synst dere?

Hva skal dere i dag/ helgen?


colorful inspiration

Er ikke farger bare helt hærlig? jeg elsker farger! bildene som dere ser over er sååå fine. Inspirasjon med farger er jo bare til å elske, ikke sant? desse bildene er fra weheartit.com! ta en tur innom siden, og lag din egen bruker kanskje? luurt.

Hva synst dere om inspirasjonen?

Liker dere farger?

min dag

Hei! 🙂

beklager for at jeg ikke har fått blogget før nå! har bare ikke hatt noe særlig med tid idag til og blogge .. når jeg kom hjem fra skolen så måtte jeg få i meg noe mat før pappa kom og hentet meg, så dro vi videre til byn for og hente mamma, så dro vi i bursdag! også er jeg vel så og si nesten nettopp hjemme 🙂 dagen idag kommer nok til og gå til litt lekser og sånne ting! hater det ;-(( men deilig og få gjort det ferdig daa. Vel, dere får ha en fin dag så blogges vi! 

today´s outfit

Heihei!

nå er vi midt i uken, som vil si at det snart er helg! kun to dager igjen 🙂 vel, om ikke så lenge så skal jeg og familien i en bursdag til søskenbarnet mitt som blir 18 år idag 😀 så gratulerer til hun. Her er dagens antrekk, jeg håper dere liker det! 

jeg bare sitter på gulvet lizzm :pp

Genser – bikbok // bukse – gina tricot.

Hva synst dere?

Hva skal dere idag?