gårsdagens antrekk

Hva synst dere?

gårsdagen

Heihei!

I går så var jeg sammen med Sara hele dagen, utrolig koselig! Vi dro på butikken og handlet inn mat til kvelden, og da ble det wok, fantastisk godt var det!!! Jeg vet hvertfall at jeg skal ha det flere ganger hehhe :-)) Men dere, her er noen bilder fra i går.

Hva gjorde dere i går?

dagens antrekk

bukse – cubus // topp – HM // skjorte – vi:ki // lue – cubus

Hva synst dere?

helg

Heisann, og god helg til dere! 🙂

Jeg er nesten nettopp komt hjem fra skolen, og har nettopp hatt en matte prøve som ikke gikk bra i det hele tatt hehheh! Matte er virkelig mitt svakeste fag, jeg hater matte. Når det kommer til tall og reknestykker osv så står det virkelig heeelt stille hos meg, menmen. 

Vel, jeg har ikke vært helt i form i dag, vondt i magen og hodet .. så da droppet jeg siste timen og tok bussen hjem! Så nå er det endelig helg, er så deilig. I helgen så skal jeg mest sannsynlig bare slappe av, sammen med mine søte venninder, gleder meg 🙂 Vi finner alltid på noe hihi. Dere får ha en kjempe fin helg, og nyt helgen masse masse, så blogges vi snart igjen.

Hva skal dere i helgen?

høst antrekk – polyvore

Heihei. 

Nedenfor her så har jeg satt sammen noen høst antrekk fra polyvore, utrolig inspirerende side det der egentlig 🙂 Jeg får mye inspirasjon derfra hvertfall. Noen andre som bruker denne siden?

 

         Untitled #1

 

 

 

 

Untitled #2

 

Untitled #3

 

Hvilket likte du best?

black & white

nye sko

Hva synst dere?