dagens antrekk

Genser – BikBok // Bukse – Cubus // Sko – Sverige.

Hva synst dere?

 

jentekveld – bilder

Heihei.

Tenkte og vise dere noen bilder fra gårsdagen jeg. I går kveld var det en jentekveld sammen med søskenbarnene mine og tantene mine, det er blitt en tradisjon nå så da ble det i år også, utrolig koselig! Jeg hadde hvertfall en kjempe fin kveld. Og gleder meg til neste.

Her er noen bilder som ble tatt i går 🙂

 

 

Julaften 2013

Fortsatt god jul til alle sammen! Håper alle sammen hadde en kjempe fin dag i går, det hadde hvertfall jeg 😀 Er super fornøyd med gavene og ikke minst dagen, dagen var helt perfekt! Vi var hele 10 stk, så det gjorde det bare mer koselig hihi. Fikk tatt noen bilder så dere kan få se, håper dere liker de 🙂

fine søskenbarnet

 

Hva synst dere?

 

 


 

Julebakst

God jul alle sammen!♥ I dag er det lillejulaften, allerede. Og i morgen er det julaften, jeg gleder meg utrolig mye hihi. Det beste med dagen i morgen blir å våkne opp og tenke at du har en hel dag med bare gøy 😀 Sånn tenker hvertfall jeg. Blir koselig! Jeg har ikke fått julestemningen helt på plass enda, men den kommer vell når pinnekjøtt lukten kommer♥ love iiiit. Noen andre som ikke har fått julestemning? 

I går så lagde jeg og Emma pepperkaker med melis og nonstop på, fyy så godt det var. Da kjente jeg at julestemningen kom litt hvertfall hehe.

Vel, dere får hvertfall ha en kjempe fin dag i dag, og i morgen 😀 Også blogges vi senere.




foto, del 2

 

 

Hva synst dere?

 

 

juleferie

Åh, endelig er det juleferie!!  fy så deilig det skal bli, har virkelig trengt dette nå etter veldig mye arbeid på skolen. Jeg er såå glad nå hihi, denne ferien skal bare nytes med julekos sammen med familie og venner 🙂 herlig. Nå er det ikke lenge igjen til julaften heller, kun 2 hele dager igjen dere, og vi gleder oss, gjør vi ikke? 😀 Vel, dere får ha en fantastisk fin ferie, alle sammen, Også blogges vi snart.

Ha en kjempe fin ferie alle sammen!

Hvor skal du vere i julen?

foto, del 1

Hva synst dere?

 

helgen i bilder

Heei, jeg beklager veldig for den dårlige bloggingen min, men jeg har bare ikke hatt så god tid! Men når jeg har tid så prøver jeg jo hvertfall og få ett eller to innlegg 🙂 hehe. Og dere, her er noen bilder som ble tatt når jeg var i Bergen i helgen, håper dere liker de!

hihi, fine broren 🙂

vakker tante jeg har!♥ 

♥ 


♥ ♥ 

Hva synst dere?

pictures – black and white

Hva synst dere?