panikkanfall

God morgen, fine dere♥ Jeg har vært våken siden klokken 07.00 i dag fordi jeg fikk ett aldri så lite ” stress anfall” om jeg kan si det sånn? Jeg vet ikke helt hva det kommer av, men jeg tror jeg bare er litt engstelig og redd for at det skal skje meg noe .. Det er sinnsykt ekkelt og jeg blir liv redd når det skjer, spesielt når jeg er helt alene og det er ingen andre rundt meg .. det har skjedd en eller to ganger før.. og jeg tror det kommer av fordi jeg går rundt og er stresset så og si hele tiden, jeg gjør ikke noe annet enn å være stresset føler jeg haha, men det er absolutt ikke noe å tulle med for det går virkelig ut over kroppen til slutt .. og det har jeg merket litt nå. En følelse av at brystet mitt låser seg helt og jeg føler jeg ikke får pustet inn skikkelig om dere skjønner?

Jeg får rett og slett panikk ..  Og opp i det hele så begynner jeg å kald svette, pulsen min øker veldig og jeg er skikkelig svimmel og uvel .. bortsett fra kvalme så er dette noe av det værste som har hendt meg hvert fall, off .. jeg tror jeg må begynne å stresse ned og tenke på helsen min 🙂 lurt. Jeg visste ikke at dette kunne skje av at jeg stresser .. da har jeg ikke noe annet valg enn å slutte, hvert fall prøve hehe. Så nå har jeg prøvd å bare være litt opptatt med å rydde, vaske klær og se på noe, heldigvis har det roet seg ned nå. 

Men nok om det, litt senere så skal jeg treffe en venninne i sentrum hvis jeg tørr å gå ut .. det er jo så vanvittig kaldt ute herlighet, jeg må hvert fall kle på meg godt! Kanskje det kommer antrekk på bloggen senere, får se om det blir for kaldt 🙁 men følg gjerne med videre♥ Vi blogges! 

Processed with VSCO with b1 preset

gamle blogg bilder av meg

Hellåå, går det bra med dere? 🙂 Jeg har akkurat dusjet og tatt en telefon ang jobb og slikt .. litt deilig og komme noen steg videre selv om det likevel går så sykt tregt, men men .. viktig og holde motivasjonen oppe. Til overskriften – jeg har sittet og bladd meg gjennom utroooolig gamle blogg innlegg og jeg får seriøst SJOKK .. tenk at jeg har sett sånn ut, HAHA jeg dauer!!!! Vittig og se tilbake på, håper jeg har forandret meg for og si det sånn 🙂 

HAHAHA FY FADEEEER!!! 

streetstyle

Noe jeg synst er utrolig tøft er antrekk som er tatt i for eksempel gater som dere ser under her på bildene eller bare i sentrum eller noe skikkelig kult …. jeg skal prøve å få til å ta slike bilder selv for det gir meg så mye inspirasjon! I sommer så skal jeg ta mange kule bilder og det gleder jeg meg sånn til å vise dere, er det noe jeg virkelig brenner for så er det fotografi!

Sykt mye kult, ikke sant? Bildene er forresten funnet på Pinterest, der ligger det alt mulig .. genialt!

Tidlig på morgenkvisten

God morgen 🙂 I dag var jeg veldig tidlig oppe siden jeg skulle ta en buss hjem til Florø som gikk klokken 07.15, så nå sitter jeg hjemme og skal være her i dag også reiser jeg tilbake til Førde i kveld, gleder meg til å være litt sammen med Sara igjen, vi skal nok trene litt og bare kose oss! Det er jo allerede kjempe fint vær ute i dag men utrolig kaldt .. og kaldere blir det, jaja får leve med det hehe. Nå skal jeg få i meg noe mat og se om det hjelper på kvalmen, føler meg ikke helt bra .. den verste følelsen er seriøst å være kvalm, det er noe av det verste jeg vet fy søren. Men dere, vi blogges mer senere vi 😀 dere hører fra meg om ikke så lenge igjen, jeg har ikke med meg PC så blir mobil blogging fra meg men det får duge! Ha en fin mandag, kjekke dere.

Her vil jeg reise

Goood søndag fine dere♥ Jeg ligger fortsatt i sengen og drømmer meg helt vekk til fantastiske steder som jeg drømmer om å reise til, spesielt nå som det er kaldt og trist ute .. jeg tenkte hvert fall å vise dere mine favoritt steder som jeg har lyst å reise til, får håpe den drømmen går i oppfyllelse en vakker dag hehe!!!! Er det noe jeg virkelig elsker så er det å reise, jeg vet ikke hva det er .. jeg hater jo å fly men likevel så er det liksom så utrolig spennende hele greia. Spesielt det å være på flyplassen og vite at man skal reise, det gjør meg glad .. veldig glad. Ganske sykt å tenke på at det snart er ett halvt år siden jeg var i Hellas … savner det så inderlig mye!! 

Vel, her er mine favoritt steder jeg vil reise til : 

♥ Australia 

Australia er uten tvil mitt aller største ønske å reise til, det har det egentlig alltid vært. Kanskje litt ( veldig ) på grunn av at jeg ser på Home and away … HEHE. Nei men dette er virkelig den fineste plassen å reise til i mine øyner, håper jeg får muligheten til å reise hit en gang sammen med godt selskap♥

HAWAII 

Herregud, se sååå fint da! 

♥ MIAMI 

JEG VIL HIT, NÅÅÅ … Fy søren så vakkert!!!! 

♥ CALIFORNIA 

Bilde av Los Angeles, men gud jeg vil virkelig hit også … så utrolig vakkert, jeg elsker høye bygninger haha .. synst det ser så kult ut, hvert fall på dette bildet 😀 Tenk hvor kult det hadde vært å være her da? omg.

♥ LAS VEGAS 

Las Vegas er faktisk en av mine aller største favoritter også … ikke bare ser det kult ut der men det ser jo også så fantastisk fint ut! Tenk å være her akkurat nå da, holyyy det hadde vært noe det. Jeg tror jeg drømmer meg litt vel mye vekk :-(((

SAN FRANCISCO 

Dette er en plass jeg egentlig aldri har tenkt noe særlig over at jeg vil .. men ut i fra bilder og videoer så synst jeg det ser kjempe fint ut der, hadde ikke vært feil å vært her heller, å kjøre over den broen tror jeg hadde vært litt kult også haha! 

♥ NEW YORK 

New York må jo være det perfekte stedet å shoppe på? Jeg misunner alle som har vært her, jeg også vil 🙁 

♥  FIJI ♥ 

Tenk at vi har så fine steder her i verden da, det er jo egentlig ganske rart å tenke på .. synst jeg da. Fiji tror jeg må være en av di perfekte stedene å reise til, helt sinnsykt fint. 

♥  MEXICO ♥ 

Vel, dette er noen av mine aller største ønsker om å reise til .. jeg misunner dere virkelig om dere har vært på noen av disse stedene eller skal, tenk hvor perfekt da! Jeg får bare fortsette å drømme meg vekk jeg hihi …. 

♥ Hvor vil du reise?

 

 

 

min lørdag

God kveld, klokken er allerede blitt 20.00 og jeg er på vei tilbake til Førde etter en tur hjem til Florø igjen sammen med søsteren min og familie, nok en gang kjempe koselig 🙂 jeg skal allerede tilbake neste uke en gang siden familien min fra Bergen kommer. Jeg fikk også besøk av Sara en tur så det var jo veldig gøy, må bli flinkere på å se hverandre oftere 🙁

Når jeg kommer hjem så skal jeg nok bare slappe av og kanskje lage noe mat hvis jeg rekker butikken, heheh.. det var det da, det kom jeg på nå at det stenger jo tidligere i dag, men finner nok ut noe. Tenkte bare å titte innom for og oppdatere dere som jeg har lovt, ikke så veldig mye spennende informasjon men men, jeg ønsker dere hvert fall en fin helg videre også blogges vi <3

Fine lillesøsteren min <3

gårsdagens antrekk

God morgen, jeg ligger fortsatt i sengen og slapper av, det endte visst opp med at vi reiste tilbake til Førde i går 🙂 men det var kjempe koselig med en tur hjem, dro også nedom Sara en tur og spilte litt spill der før vi reiste hjem, super gøy. Det er så godt og se hun igjen! Som jeg sa i går så skulle jeg jo poste dette antrekket i går men som alle andre ganger så ble det ikke sånn, Hehe …

Planen for i dag er ganske usikkert, jeg blir så fort rastløs at jeg håper jeg får gjort noe i løpet av dagen i dag.. jaja dere hører mer fra meg senere, denne gangen lover jeg haha <3 Ønsker dere alle en kjempe fin lørdag, kos dere mye!

god helg

Heihei, jeg hadde store planer om å poste dette innlegget tidligere i dag men det har rett og slett gått i veldig mye annet istede, som forskjellige mobil telefoner fra familier også har jeg bare gjort alt mulig annet istede .. typisk meg. Men nå kommer det hvert fall 😀 Hvordan går det med dere da? Om ikke så veldig lenge så reiser jeg og Iben til Florø, jeg har bestilt hjemme laget pizza til i kveld hehhe, så det skal bli utrolig godt. Senere i kveld så skal vi besøke Sara en tur og det gleder jeg meg til for hun har jeg ikke sett på en god stund nå .. planene for kvelden vet jeg ikke enda hva som skjer, om vi reiser tilbake hit eller om vi ligger over .. enkleste er vel å ta ting som det kommer hehe det må jeg bli flinkere til, skjønner ikke hvorfor jeg gidder å stresse med alt, er jo bare sinnsykt irriterende .. men jeg liker vel å ha kontroll da! 

Uansett, nå skal jeg få i meg litt mat og pakke med meg noen ting før vi reiser, jeg har forresten tatt noen antrekk bilder iste .. så di kommer på bloggen litt senere, følg gjerne med videre♥

Dette ble frokosten min i dag!

Hva skal du i helgen?

Antrekk

 

bedroom inspo

Heihei! I dette innlegget så tenkte jeg å vise dere litt sove rom inspirasjon .. jeg drømmer meg helt vekk på Pinterest, det ligger jo så mye inspirerende og kult innpå der, not bad. Jeg bladde meg gjennom mange kule og fine soverom som jeg ville vise dere, jeg gleder meg til å kunne gjøre det slik en vakker dag … det er jo lov og drømme seg litt vekk ♥ Her har jeg satt sammen en liten kollasj til dere.