Update

God morgen, kjære lesere! Hvordan står det til? 🙂 Akkuratt nå så ligger jeg i sengen og klar til å stå opp, selv om jeg er sinnsykt trøtt og sliten .. Om ikke så lenge så reiser jeg hjem igjen til Florø, har jo vært i Bergen denne uken av private grunner. Skal heldigvis ned igjen til Bergen om bare 2-3 uker! Men hvertfall, jeg beklager for veldig dårlig oppdateringer her på bloggen, men det har vært så mye at jeg ikke har klart noe som helst, håper dere forstår. Nåååå må jeg løpe på badet og stelle meg, vi blogges så klart når jeg er komt hjem igjen, og da blir det heldigvis fra macen woho. Ønsker dere en kjempefin dag, uansett hvordan været er hehe ….

A big smile on my face

Jeg er så takknemmelig for hva jeg har i livet mitt, fantastiske venner og familie, som hver dag får meg til å smile uansett hvor tunge dager man har!! Takk for at dere er dere <3 jeg er heldig, og slutter aldri å sette pris på hva jeg har, husk å ta vare på det man har i livet sitt!

through my phone

inspo

MALAKOFF 2016

Malakoff har vært helt fantastisk, jeg har kost meg kjempe mye med noen helt fantastiske folk!!! Og gleder meg allerede til neste gang, FY søren .. Her er noen bilder som ble tatt 🙂

22.07.11 …

Idag er den dagen som aldri blir glemt for oss nordmenn .. da det forferdelige skjedde .. Den dagen da flere av oss mistet kjente og kjære. Flere mistet livet sitt, som ikke engang har fått oppleve voksen livet. Flere mennesker ble uskyldig drept, jeg blir så sint .. får helt vondt inni meg. Så forferdelig rørende og tragisk. Det er ikke sånn det skal være. Ingen fortjener å bli drept uskyldig .. Stakkars, stakkars mennesker. Skulle ønske vi kunne gjort ALT for at disse nydelige englene kunne Komt tilbake til verden og få oppleve resten av livet sitt, flere av de var til og med så unge at de ikke engang får opplevd det å bli gammel…. Kjære, vakre, fine skapninger .. Vær så snill å ta vare på de som dere har, og ikke minst de personene dere har rundt dere. Man vet jo faktisk talt aldri når man mister det, desverre.

gårsdagens antrekk

one day of summer

Jepp, det stemmer .. Idag er dagen vi har sommer ute for en gangsskuld haha .. Varmen og sola er hvertfall på plass. Håper bare så inderlig at været holder seg der det skal være 🙂 så derfor bruker jeg dagen idag til å sole meg mest mulig og bare nyte dette herlige været. Forresten, er ikke denne bikinien fin? Jeg kjøpte den i Bulgaria og har aldri brukt den, den er jo egentlig ganske fin … Godt jeg får bruke den idag da. Uansett så må dere ha en strålende fin dag, og kos dere mye. Vi blogges snart igjen!

NEW IN – Weightless bukse

Heiheiheihei 🙂 hvordan har dere det? Jeg er akkuratt komt hjem igjen etter en F A N T A S T I S K fin tur i Bergen!! Jeg har kost meg kjempe mye, heldigvis skal jeg tilbake om kun 3 uker, så det ser jeg frem til. Men noe jeg ser enda mer frem til er MALAKOFF for fæn!!!! Kun 3 dager igjen nå, omeigad jeg gleder meg 😀 flere som skal dit, forresten?

Hvertfall, for en liten stund siden så bestilte jeg denne weightless ” rumpe” buksa hahaha .. Jeg var litt i stuss om jeg skulle tørre å bestille den, siden jeg aldri har prøvd disse, og ikke visste hvordan den ville se ut eller hvordan den ville se ut på. Men holyyy jeg elsker den virkelig allerede, den satt som ett skudd hehe. Jeg er super duper fornøyd med den, så godt innkjøp camz;)