before i die

ganske sent innlegg, men akkuratt nå så sitter jeg bare å kjeder livet av meg! Så da tenkte jeg og lage en liste ” before i die” ting! 

Here it come ;

 

Det er vilt mye jeg vil! Og dette er noen av dem..

Er det noen av desse tingene du vil?

 

Godnatt alle søte! 

inspirasjon ; BRACELETS

 

Hva synest du om armebånd? 

Liker du og gå med armebånd?

 

 

 

 

 

 

 

 

innkjøp!

heisann her kommer det ett innkjøp fra taxfree og det jeg kjøpte i Bulgaria! Håper dere liker innkjøpet 🙂

Britney spears parfyme! 

Fantasy.

SENSAI pudder!


Også er det noe som pudderet skal ligge inni! ( compact case)

GOSH sett! 2 leppestifter, og to neglelakker!

 

 

 

Også en mentos pakketing! godt.. cola

Og en svær kjærlighet med kjærligheter inni! HAHA, vet ikke hvorfor jeg kjøpte den.

Sminkekost sett!

Så kommer innkjøpet jeg kjøpte i Bulgaria :

 

En blå Bjørn Borg genser! Veldig deilig og ha på seg..

knall rosa bikini! 

topp, blå og hvite striper! 

Kjole! 

Sånn ser den ut på! ( glemte og knytte den bak) hehe 😛

armebånd!

 

 

Jeg har ikke tatt alt med! Og det er fordi jeg ikke fant di andre tingene som jeg kjøpte.. ligger vell i kofferten som jeg ikke har pakket ut av enda! 

 

Håper dere likte innkjøpet!

Hva synst du ?

 

Hjemme igjen!

♥ Hei dere! lenge siden jeg har blogget nå,har faktisk ikke blogget på 2 uker elns.. har virkelig savnet det. Men har jeg hatt det helt fantastisk i Bulgaria, vil tilbake! :s men så er det også godt og komme hjem igjen til normal mat og frisk luft. ” Borte bra, men hjemme best ” haha 😀 Ogja, flyturen ned gjekk sånn okei, ble litt redd når vi skulle opp i luften, har jo ikke flydd før så det var ganske rart og ekkelt, men hjem igjen så gjekk det ganske fint! Da visste jeg hvertfall hvordan det er og fly! hehe :p  Bilder og slik kommer helt sikkert i morra eller noe! Skal hente pcen som har vert på verksted, så endelig kan jeg bruke en som er litt bedre enn denne som jeg bruker nå.

♥ Ha fortsatt en fin kveld!

 

 


Hva har du gjort i ferien?

Innkjøp

Her er innkjøpet fra i dag :

Hva synest du om innkjøpet ?

internett .. Lol fant ikke bedre overskrift!

Heisann! 🙂 Har nettopp komt hjem fra en aldri så liten shoppingstur med familien, koos! og ja, nå som jeg har det i hode, så spurte jeg jo onkelen min om vi kunne bruke Internett i Bulgaria, men tror det er lurere og spørre i resepsjonen om di har noe gratis greier elns, jeg blir glad så lenge jeg får blogge, hehe! Og senere i dag kommer det ett eget innlegg fra innkjøpene som jeg kjøpte idag 🙂

Vi snakkes søtiser :**

2 ukers bloggpause kanskje! ( men ikke slutt og lese bloggen min fordiom, plis! hehe )

Hei dere!

Nå har jeg endelig fått sett gjennom kofferten om det er noe jeg mangler osv.. men tror ikke det skal vere noe jeg har glemt! :p da klikker jeg, haha! Jeg er såå klar for å reise til Bergen  noen dager , så videre til Bulgaria i noen hærlige dager forhåpentligvis. Ogja, jeg kommer nok til og låne mormor sin pc når jeg er i Bergen.. men det er ikke noen bilder innpå den da! Og det er jo selfølgelig gøyere og blogge når en har bilder, ellers er det bare kjedelig! tehhe :p men jeg får se om jeg kanskje kan legge innpå bildene jeg har tatt vist det går, og vist jeg har tatt noen bilder da selfølgelig. Når jeg er i Bulgaria så tar jeg sikkert en liten bloggpause, pga at det sikkert koster penger og bruke internett.. men ikke slutt og lese bloggen min, vær så snill! haha 😀 Jeg skal spørre onkelen min i dag når jeg kommer om det går og bruke internett og om det koster penger, så kommer jeg med ett innlegg enten i kveld, eller imorgen 🙂 men da reiser jeg, vi snakkes! ;*

 

♥ Ha en fin dag videre!

 

Hva skal du i dag?

pakke pakke..

♥ heii dere søte! nå har jeg sikkert pakket i flere timer, hvertfall siden jeg sto opp i dag :p må si jeg ikke liker og pakke akkuratt, er sykt stress pga du vet ikke helt hva du skal ha med deg,og hvor mye kofforten din veier osv.. siden det er kun lov og ha 20 kilo til sammen tror jeg? he he.. har på følelsen at jeg har glemt noe elns, så jeg får se gjennom senere. Men nå skal jeg besøke bestemoren min, så vi snakkest! 🙂 ( kommer nok med ett innlegg i morgen tidlig før jeg drar)

 

 


 


DAY 4- 10 DAYS CHALLENGE

heeii! 🙂 I dag så sto jeg opp klokken 11, fordi jeg skal pakke i dag! reiser til Bergen i morgen.. så det blir kjempekos he-he. Men uansett, jeg skulle ta bilde av håndskriften min, følte meg skikkelig teit, neida. Jeg skrev bare navnet mitt og tok bilde av det.. and here it come!

 

haha

 

Blogges senere! <3