update

Helåååå mine vakre lesere!!! Jeg beklager for dårlig med oppdateringer her på bloggen, det er så dårlig gjort av meg. Likevel er dere innom bloggen min ser jeg, og mange tusen takk for det, dere er gode. Vel, nå er det jo ikke så sykt mye interresant som skjer i livet mitt hehe, men for øyeblikket befinner jeg meg i Bergen, og her har jeg vært i hele fem dager allerede 🙂 reiser hjem igjen på fredag. Så jeg lover dere mye mer og bedre blogging da!! For da har jeg pc'en min og kamera også! Men selvfølgelig skal jeg gjøre så godt jeg kan med å oppdatere dere imenst jeg er vekke også. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin dag videre, kos dere!

I broke my rules for you

through my phone – photos

VLOGG

Helååååå, how are u guys? 😀 hehe. Vel, i dette innlegget her så tenkte jeg faktisk å spørre DERE folkens hva dere synst om mine vlogger??? jeg tenker og kjøre igang med nye vlogger snart, hva synst dere om det? men om det ikke er noe interresant så er det jo ikke noe vits hahah, men kom gjerne med kommentarer til hva dere mener, da blir jeg happyyy. Jeg tenker hvertfall å sette i gang med vlogger iløpet av sommeren, for det er litt kjekkere 🙂 Her er hvertfall mine vlogger så langt som dere kan ta en titt på om dere vil det.

 

 ♥Hva synest dere?

svar på spørsmål – video

 

sett på 720p for bedre kvalitet

BIRTHDAY GIRL

Helloooo mine fine lesere, hvordan har dere det? 🙂 hatt en fin start på det nye året? Har fortsatt ikke gått helt opp for meg enda at vi er i 2017 nå, haha. Men jeg er hvertfall klar for nye muligheter å ting å se frem til. Vel, idag er det jammen meg 12 januar allerede, som vil si at jeg har bursdag idag og blir 19 år hehe, den alderen der er sååå ufattelig kjip .. står midt i mellom de mest spennende årene håhå, men ett år nærmere 20 nå da. Så jeg får heller se sånn på det enn bare det negativet. Jeg må helt ærlig si at det er uvant å ikke være hjemme på sin egen bursdag, har liksom vært det så lenge jeg kan huske, men nå tilbringer jeg altså dagen min i Bergen siden jeg har vært her hele uken sammen med min kjære :-). Reiser hjem imorgen, men reiser nedover så fort jeg får muligheten siden jeg trivest best i Bergen. Men hvertfall, nå skal vi ut en liten tur, vi blogges så klart snart, ønsker dere en kjempe fin dag! <3 og tusentakk for alle fine kommentarer jeg har fått i det siste her på bloggen, dere er best!!!

mye forandringer

Heihei 🙂 hvordan går det med dere? Vel, jeg har blitt igjen i Bergen menst resten av familien reiste hjem igår, så her blir jeg en ukes tid. Herlig. Vel, dere vet jo at jeg har forandret litt på håret mitt, og nå har jeg gjort enda mer med det.. siden jeg er så utrolig ubesluttsom når det kommer til mitt hår.. sykt irriterende. Men hvertfall, så var jeg hos frisøren og skulle få det enda mer lysere enn det allerede var, MEN så ble det alt for lyst for min del .. jeg likte det sånn sett, men følte det ikke helt var meg haha. Så derfor tok jeg å farget det mørkere igjen, og NÅ får det virkelig bare være sånn som det er en stund .. så får jeg heller farge det enda mørkere etter en stund. For nå begynner håret mitt å bli veldig slitt, så derfor må jeg kure det veldig ofte og ta vare på det 🙂 ikke gøy å gå fra Sundt å friskt hår til veldig slitt, men det fikser jeg. Vel, under her ser dere noen bilder fra hvordan det var til hvordan det er nå, sånn som håret mitt er nå er nesten som hvordan jeg hadde det første gangen jeg dro til frisøren. Bedre bilder får dere se senere 🙂

Nå :