pink dress

Heihei, håper dere har hatt en fin start på uken! 😀 Jeg har selvfølgelig klart å bli syk .. så det er ikke særlig gøy, men håper så klart det vil gi seg fortest mulig. Hvertfall, tidligere i dag så var jeg ute og knipset noen bilder til dere siden været holdt seg så bra, og da ble det bilder i lang rosa kjole, hehe. Følte meg passe dum der jeg sto, menmen .. hva gjør man vel ikke for bloggen  ♥

 

 

søt og god dessert

Heihei, nå er det lenge siden jeg har publisert ett sånt innlegg som det her. Før så blogget jeg alltid om mat og slik, for da laget jeg så mye gøy, jeg elsker egentlig og lage mat og spesielt desserter, jeg synst det er så urolig gøy å dekorere det fint, for og så ta bilder og ikke minst spise det etterpå, hehe. Hvertfall, i går så fikk jeg lyst til å lage noe gøy igjen, så derfor slo jeg til med en aldri så liten dessert.

dagens antrekk

17 mai feiring

Gratulerer med dagen til alle sammen! Jeg håper dere har hatt en fantastisk fin feiring, det har hvertfall jeg <3 OG hvem i alle dager hadde trodd at det skulle bli sol og sommer ute idag? Når det var regn og kjipt i går. Det var absolutt ett stort pluss, alt i alt, en utrolig fin feiring med folk jeg setter uendelig stor pris på. Nå skal jeg hoppe i dusjen etter en lang dag, NÅ er jeg sliten hahaha!!! Vi blogges snart.

mobil bilder

Heihei, hvordan har dere det? 🙂 det har gått allerede 4 dager siden sist jeg blogget, herlighet så dårlig HAHAA … Jeg må virkelig bli bedre på bloggingen. Bedre er det når været er fint for da går det hvertfall an å ta bilder til bloggen, og da blir alt så sykt mye lettere. Jeg skal hvertfall ta mye bilder fra dagen i morgen, for da er det jo nemlig 17 MAAAAAI, som tiden flyr .. vi er snart i juni og det er snart sommerferie, jeg gleder meg sååååånn 😀 Men hvertfall, senere i dag så reiser jeg hjem, jeg må finne antrekk for dagen i morgen, det tar jo fleeere timer i seg selv, så lei av alle klærne mine. Jaja. Jeg kommer til å oppdatere dere senere, dere må hvertfall ha en fin feiring i morgen <3

dagens antrekk

perfectly imperfect

Another outfit

Idag er det skikkelig sommer vær ute, så deilig at jeg faktisk har kunne solt meg ute uten å fryse, for første gang i år har jeg endelig fått solt meg litt, hehe. Og etter hele 5 – 10 minutter ute i solen så har jeg fått farge, jeg elsker det 😀 av en eller annen grunn så blir jeg så glad når jeg ser at jeg har fått farge, og derfor gleder jeg meg såååånn til å reise til Hellas i sommer, det blir fantastisk!