Joggetur

Heihei!

tidligere idag så kom Ann Helen opp til meg en tur, også jogget vi! 🙂 men selfølgelig begynte det å snø?!? Jeg klikker omg, vi er snart i mai for f*** , haha jeg blir så forbanna. Det får da vere grenser. Tror lite på at snøen kommer til og legge seg på bakken, isåfall vist den gjør det så finner jeg frem spyler slangen og fjerner alt, dette gidder jeg ikke.. er så utrolig lei av alt som heter snø og kulde, er dere ikke enige? 

Har nå hørt at det skal bli fint nå fremover, så da satser vi på det! 🙂 stay positive. Vi blogges imorgen!

forslag til video?

Hola! 

plis si at det er noen som har forslag til video!? hahah, jeg føler jeg må ha en video snart 🙂 er det ikke litt lenge siden? eller.. må teste ut imovie også, siden jeg ikke har fått prøvd den så mye! har hørt at den skal vere bra, så da må jeg jo lage en video til dere. Si gjerne hva dere vil ha? kommenter i kommentar feltet 🙂 hihi.

Har du noen forslag til videoer?

norsk heildagsprøve

Heisann søtinger!

Idag så hadde vi norsk heildagsprøve, og det gikk egentlig ganske bra, bortsett fra at jeg får heeelt hjerneteppe noen ganger, hater at jeg får hjerneteppe når jeg skal skrive en fortelling eller noe hahah 🙂 jeg skrev faktisk 5 hele sider på en fortelling! det synst jeg er bra da. Trodde jeg bare kom til å skrive 3 eller noe, men fikk heldigvis til 5! Og det verste er at vi må skrive på nynorsk, og det er jo såååå kjedelig 🙁 mye lettere å skrive bokmål synest nå jeg da haha. 

Og dere, det er så utrolig hærlig at vi har fri imorgen, love it. Skal nytes hihi. Nå skal jeg spise opp resten av maten jeg hadde med meg på skolen, feite meg opp litt hihi 🙂 Vi blogges om ikke så lenge da.

Hadde dere noen prøver idag?

Har dere fri imorgen?

dagens antrekk

Hva synst dere?

inspiration

bilder fra weheartit.

Hva synst dere?

bakgrunner

Hellu 🙂 

Nå har jeg testet ut forskjellige collage program på macen, og det tok litt tid og venne seg til det haha! men tenkte jeg bare skulle prøve og lage noen bakgrunner, også kan dere få si hva dere synst haha! 🙂 det er første gang jeg har prøvd dette. Men her er to bakgrunner som jeg prøvde og lage. Håper dere liker dem!

nr 1

nr 2

Hva synst dere?

Hvilken likte dere best?

god morgen

Heisann! 

inatt så overnattet sara hos meg, så det var koselig! 🙂 bortsett fra at vi sov på sofaen haha! våknet vel rundt halv tolv tiden, så dro sara hjem i tolv tiden. Uansett, igår så fikk jeg jo en macbook, så da satt jeg vel stortsett hele dagen og prøvde og venne meg til den og slik, jeg merker hvertfall at dette ikke er en vanelig data haha, men fy søren så bra den er! jeg kunne faktisk ikke ønsket meg en annen en. Jeg har hvertfall blitt veeeldig glad i den hihi 🙂 

nå skal jeg få i meg noe mat, vi blogges om ikke så lenge! ha en fin søndag alle sammen.

gaammelt bilde.

Hva gjorde dere igår?

macbook pro

Heeeii! 🙂 tusentakk for alle fine kommentarer! ♥

nå er jeg nettopp hjemme fra en fin dag i byen sammen med familien! og dere, endelig har jeg fått meg en pc, macbook pro♥♥ åhh, hærlig. Skal åpne den etterpå og prøve og venne meg til den haha. Ååh, jeg er så utrolig glad nå.

Hva har dere gjort idag?



today’s outfit – denim jacket

dongeri jakke – vi:ki // genser – h&m // bukse – cubus // solbriller – husker ikke.

åhh, så utrolig hærlig vær det er ute idag! elsker det 🙂 så med en gang jeg hadde stelt meg så dro jeg ut og tok noen outfit bilder! er så deilig med sommer vær, er dere ikke enige? Vel, nå drar jeg til byn en tur. Vi snakkes 😀

Hva synst dere?