Good times makes for good memories

EN FREDAG I MITT LIV // VLOGG

Heihei. 

Nå har jeg prøvd meg på noe helt nytt her, nemlig en VLOGG hahahaha .. tenkte jeg kunne prøve og teste det ut, og gøy er det jo, men også litt stress med tanke på at kameraet må være med deg igjennom en hel dag. Jeg synst denne første videoen her var ganske elendig egentlig .. men det er en begynnelse, og det er første gang, hehe. Jeg tenkte jeg kunne teste og filme både fredag og lørdag, også om dere liker det så kan jeg kanskje prøve en hel uke neste gang? Det er helt opp til dere 🙂 Håper dere liker videoen hvertfall, og HUSK og sett på 720p for bedre kvalitet.

 

 

gårsdagens antrekk – a hint of red

maxi dress

this is AMAZING

HEY HO, vakre vesener! 😀 idag er en skikkelig GOD dag, nettopp komt hjem fra trening .. Og idag var det en skikkelig god økt også, selv om det var sinnsykt varmt på treningsstudioet .. Jeg trente blant annet rygg, som er en stund siden sist .. Så jeg har forberedt meg på tidenes gangsperre imorgen hehe. Været er på plass der det skal være, og der skal det jaggu fortsette og være i noen dager nå, såg jeg .. Så det passer meg midt i blinken håhå!! Også holder paps på og grille ute, how AMAZING is that 😀 jeg digger det.

Nå skal jeg hvertfall spise, så hoppe i dusjen og stelle meg .. For iløpet av dagen eller morradagen så kommer det antrekk her på bloggen, så stay tuned 😉 Ha en fantastisk fin dag i solen, og sol dere myyyye, det skal hvertfall jeg. Vi blogges :-*

simple outfit

NÅ ER DETTE INN

Jeg tipper di fleste av dere har sett denne fletten? Første gang jeg såg den var da Kylie Jenner hadde den på ett bilde hun selv la ut på sin instagram konto 🙂 Og jeg synst den er kjempe søt, bare synd jeg ikke klarer og lage den selv .. jeg klarer faktisk ikke å lage noen fletter på meg selv, bortsett fra vanlig flette, men det er jo så kjedelig .. Og ikke minst, håret mitt blir så forferdelig kjedelig av å bare ha det slik som jeg har det, herlighet altså hahaha. Så hver gang min søster kommer hjem så finner jeg alltid kule frisyrer som hun må lage på meg, siden hun er så flink med hår, glad jeg har en frisør i familien som kan med hår og fletter for og si det sånn, hehe. Hvertfall, har du prøvd ut denne fletten før? Isåfall, hva synst du?