sommer dager

Heisann, og riktig god helg! Hvordan går det med dere? Kom ett litt sent innlegg her, men tenkte bare å svippe innom for en liten oppdatering.

Tidligere i dag så måtte jeg og Iben til med grilling i solsteiken, gradene viste hele 26 grader, det er så deilig. Og grill mat er heller ikk feil, det hører liksom med når det er så fint vær ute, det synst hvertfall jeg. Men hvertfall, i kveld så blir det å ta en kald cider ute i kvelds sola. Jeg håper dere får en kjempe fin kveld videre, så blogges vi snart igjen!

dagens antrekk

sommer og soooool

Hellååå♥ I dag er det skikkelig sommer vær ute, ingenting er bedre enn å våkne til at solen stråler inn gjennom vinduet på soverommet, jeg synst hvertfall det er kjempe deilig. Så i dag har jeg slått til med og ta noen antrekks bilder til dere siden været er så utrolig fint, varmt er det også .. skal se om jeg får tatt noen flere bilder senere i dag, heldigvis er det lyst ute til langt ut på kvelden .. når man er blogger så er det noe man savner hver eneste dag, haha. Blir så kjedelig når man ikke får tatt noen bilder.

Jeg tenkte vel egentlig bare og titte innom med en liten oppdatering til dere før jeg publiserer det neste innlegget. For meg er det viktig med minst 2 innlegg hver dag, så jeg skal prøve og få det til nå fremover .. kanskje enda mer nå som det er sommer wiiiih♥♥♥ 

Vi blogges senere, ha en kjempe fin dag!

Processed with VSCO with m3 preset

 

today’s outfit

MINE FAVORITTER

Heihei, og velkommen til en ny og fin uke 🙂 Hvordan har helgen deres vært? Jeg hadde store planer om å ha dette innlegget her i en video istede, men tenker og heller bare ta det i ett innlegg nå som jeg har en haug med ting å vise dere, så får vi heller ta igjen den videoen om ikke så lenge. Jeg må få til en video ganske fort, hvertfall. 

Men her har dere mine favoritter :

 

Love and Glamour parfyme 

Denne bare elsker jeg av hele mitt hjerte, jeg har aldri prøvd en bedre parfyme enn dette .. bare kjipt denne blir så fort tom, og enda kjipere at di har sluttet og selge denne i butikker, tror og mener man bare får tak i denne på tax free. Men jeg anbefaler virkelig denne. Heldigvis finnes det flere typer størrelse i denne.

SENSAI KANEBO PUDDER

Noe av det beste jeg har prøvd i hele mitt liv, er dette pudderet fra sensai, GUD SÅ BRA DET ER! Jeg elsker dette så mye og det er virkelig ett must hos meg, det dekker alt du vil det skal dekke og holder seg hele dagen, jeg har denne i fargen 204, som er en standard farge, og som di fleste bruker. 

BODY SHOP ØYENSKYGGER

Disse øyenskyggene er fra body shop, jeg har brukt di noen få ganger og fikk ett veldig godt inntrykk bare ved første gangen jeg testet di ut .. Øyenskyggen sitter veldig lenge på, også er det veldig mye glitter i.

COVER UP FOUNDATION

Denne har jeg testet 2 ganger, og jeg synst den er dødsbra!!! Den dekker det meste og er en fin og gjevn farge, mitt inntrykk til denne er hvertfall kjempe god. Har hørt det er en del som bruker denne også. Bruker denne i fargen 66, almond cover, som passer meg kjempe godt. ingen skille eller noen ting. 

BABY ROLL MASCARA

Etter at mamma fortalte meg at denne er kjempe god så måtte jeg teste den ut også, og jeg likte denne utrolig godt også, lange og fine vipper .. som jeg synst er skikkelig fint. Jeg anbefaler hvertfall denne her også.

EYE LINER FRA H&M

Denne eye lineren fra H&M har jeg brukt så lenge jeg kan huske, den er virkelig UTROLIG god og jeg bare elsker den. Denne får man for en billig penge, og er virkelig verdt det. 

HÅR PRODUKTER

REF  – LEAVE IN

Dettee Leave in produktet funker godt på meg, merker jeg får veldig mye mykere hår og synst den funker helt greit 🙂

NOURISHING HAIR BUILDING 

Er det en ting jeg elsker og VIRKELIG anbefaler på det høgste så er det dette produktet her .. det kjøpte jeg ettersom jeg hadde gjort så utrolig mye med håret mitt, som endte opp med veldig tørt og sinnsykt slitt hår .. så da anbefalte min søster som er frisør, denne til meg .. og HERREGUUUUD så bra den virker .. jeg merker det med en gang jeg tar den i håret at den funker på meg. Man skal sitte med denne i håndkle tørt hår i 15-20 minutter, også skylle ut etterpå. 

Denne anbefaler jeg virkelig til dere som har veldig tørt og slitt hår, håret mitt nå er blitt så utrolig mye finere og bedre etter jeg har brukt denne i ca 2-3 måneder. Denne gjør slik at håret blir bygd opp igjen sånn som det skal ! Også lukter den skikkelig reint og godt, heeelt supert !! ♥♥♥

PAUL MITCHELL SMOOTHING

Jeg digger denne her også, påfører i håndkle tørt hår eller i tørt hår, men funker best i håndkle tørt hår. Den lukter forresten EPLE namnam 😀 håret blir også veldig glatt og fint.

PAUL MITCHELL STRENGTH

Noe som funker veldig bra på mitt hår også er denne fra Paul Mitchell, den er veldig sterk og blir helst brukt for di som trenger mest behandling i håret sitt, men jeg liker denne likevel og synst den funker kjempe bra på meg likevel.

PURE ACTIVE

Jeg elsker og rense fjeset mitt hver morgen og kveld før jeg legger meg, og da liker jeg og bruke denne her fra Garnier, det som er så bra med denne er at den er 3 i 1, altså vasking, skrubbing, og maske .. deilig. 

 

antrekk gjennom tidene

Processed with VSCO with g3 preset

 

5 ting jeg vil gjøre i sommer

Heihei, og god fredag♥  jeg tenkte og ha ett sånn ” 5 ting jeg vil gjøre i sommer” innlegg hehe, hvis dere synst det er gøy med slike type innlegg så må dere si fra, for jeg lager gjerne flere type innlegg som dette 🙂 kom gjerne med tips også.

– Tilbringe masse tid sammen med familie og venner

Er det noe jeg synst er kjempe koselig å gjøre så er det å være sammen med familie og venner, spesielt i lag .. vennene mine kommer også veldig godt overens med hele familien min, så det er enda bedre. Jeg er hvertfall kjempe glad for at jeg skal til syden sammen med hele familien og kjæresten min, ingenting kunne faktisk vært bedre enn det♥  det er også snakk om at bestevenninnen min skal reise nedover på samme tid som oss, og det hadde vært SÅ kjekt!!!!

– Gå masse turer og trene 

Er det noe jeg sier til meg selv hvert år så er det at jeg skal trene mye før sommeren, og det har jeg ikke vært så veldig flink til slik som jeg har vært før .. men denne gangen skal jeg virkelig stå på med å bli flinkere til og trene å legge på meg litt, jeg har forresten lagt på meg hele1 kilo yeey 😀 jeg er kjempe stolt! Men hvertfall, jeg skal trene en del nå før jeg reiser til Hellas.

Processed with VSCO with b1 preset

– Begynne å stole mer på meg selv, få bedre selvtillit og ta ting som det kommer

Jeg er en person som er sykt lite flink til og stole på meg selv, det er noe jeg skulle ønske jeg var flinkere til .. med tanke på at hverdagene blir sikkert litt lettere da, er dere ikke enig? 🙂 Jeg skulle også ønske at jeg hadde PIIIITTELITT bedre selvtillit også opp i det hele HAHA ♥ ♥  men det er bare noe man må jobbe med, for man er fin og god nok akkuratt som man er uansett. 

En ting til jeg må bli flinkere til, er å ta ting som det kommer .. jeg skal ALLTID planlegge ting med en gang og få det perfekt .. istede for å ikke bare ta det som det kommer. Det er sykt stressende å ha det sånn også, for man vil liksom ha alt så sykt perfekt hele tiden. Om det bare er en tur, eller om det er en jentekveld eller generelt noe som skal planlegges .. så må jeg planlegge å gjøre det i 2 år før det skjer. Sånn er det også med å finne klær, skal jeg på en fest eller bursdag så må jeg planlegge og finne klær en uke før, herregud jeg ler av meg selv 😀 JAJAAAAA…

Bli flinkere til å ta med kameraet på tur

– Noe jeg ikke er så veldig flink til, er å ta med meg kameraet mitt på turer og sånn .. jeg er jo veldig, veldig glad i å ta bilder. Har veldig lyst til og ta med meg kameraet til syden i sommer, hadde planer om å filme litt til dere .. men samtidig liiiitt skummelt om jeg skal tørre og dra det med meg ned dit. Satser på at jeg tar det med meg. Skal hvertfall få filmet litt til dere uansett i sommer, det er noe jeg synst er kjempe gøy. Og tenker og starte opp igjen med det, hva synst dere om det?

Gjøre meg klar til å starte i jobb

En ting jeg spesielt kommer til å grue meg til og tenke mye på, er det og gå ut i jobb igjen etter en stund siden sist .. jeg må bare kjempe meg igjennom det, for innerst inne så vet jeg at jeg trenger det og at det sikkert blir kjempe kjekt 😀 Jeg skal hvertfall ikke gå hele sommeren og grue meg så sykt og tenke at jeg ikke kommer til å få det til, for det gjør jeg på en eller annen måte uansett, det gjør vi alle! Man får alltid til ting man vil få til. Jeg er hvertfall kjempe klar til høsten.

♥ HA EN STRÅLANDE FIN SOMMERFERIE ALLE SAMMEN♥ 

 

Noe å se frem til

Heihei, og fortsatt god sommerferie til dere som har det 😀 jeg har fortsatt ikke fått noe sånn skikkelig sommer følelse enda, men håper den kommer etterhvert når været blir bedre, og når man skal ut på tur!

Men til overskriften, dette her tror jeg og føler jeg blir den beste sommeren, heldigvis har sommeren nettopp startet og man har ferie kjempe lenge, i år så varer ferien i hele 9 uker .. det er sykt det!!! Men ingenting er jo bedre enn det? Det skal hvertfall nytes. Noe jeg ser så utrolig frem til nå og som egentlig ikke har gått helt opp for meg enda er sydentur til Hellas om akkuratt 37 dager, sammen med hele familien, vi blir 15 stk som reiser .. så tar vel hele flyet, hehe neida. Men det blir SÅ bra når vi er så mange som reiser sammen, dette blir det første året jeg reiser sammen med kjæresten min, og det skal trossalt feires at vi har vært sammen i ett helt år i sommer woho <3

En ting til jeg ser veldig frem til er Malakoff, jeg har kun vært der en gang før og det var så utrolig gøy, håper bare at det blir sol og varmt. Og jeg er så glad for at jeg heldigvis får med meg både syden tur og Malakoff .. heldigvis er dette helgen før vi reiser til syden. Også blir det sikkert noen små turer inni mellom eller noen Bergens turer, jeg gleder meg hvertfall uendelig masse til hva denne sommeren har å by på!

dagens antrekk

Hei og hå! God sommerferie til dere som har det! Endelig fredag gitttttt, det tror jeg må være den beste dagen for min del, jeg liker fredager!! I dag er ikke været på topp som vanlig, hadde ikke vært feil om vi fikk kjempe fint vær i og med at denne helgen er det mye som skjer, det er blant annet tivoli og styr her i sentrum denne helgen, også i morgen så blir det blant annet en stor feiring av mamma og pappa som har sølvbryllup, så det gleder jeg meg kjempe masse til! 🙂 senere i dag så får vi besøk av hele slekta fra Bergen, så da blir det fullt hus, men det er nå koselig. Vi blogges hvertfall senere, dere må ha en kjempe fin helg og ikke minst ferie.

you are never fully dressed without a smile.