når man sliter å gå opp i vekt

” Det er no bare å spise det ” sier di aller fleste, men neineinei, det er faktisk ikke sånn det fungerer! 🙂 🙂 så der tar dere fullstendig feil .. når man virkelig sliter med å komme seg opp i vekt så trenger man faktisk hjelp, for det er ikke enkelt og di fleste klarer det faktisk ikke alene. 

Vel, i mange måneder nå så har jeg prøvd og komme meg litt opp i vekt .. jeg vil ikke lenger være sånn som jeg er, jeg liker ikke å bli kalt tynn lenger, før så elsket jeg det for da visste jeg at jeg ikke var tjukk. Men jeg er jo alt for undervektig, jeg er faktisk så undervektig at det kan være farlig .. og det skremmer meg litt. Jeg er ei 17 år gammel ( blir 18 i Januar)  og er 1.62 cm høg, og veier nå 40-41 kilo .. det var hvertfall det som viste på vekten sist jeg veide meg! Jeg går veldig lett ned i vekt merker jeg, skulle bare ønske det var like lett og komme seg opp i vekt, men neida .. sånn er det da ikke. Jeg har jo lenge slitt med mat og sånn .. på mitt minste og verste så veide jeg faktisk 38 kilo .. og da fikk jeg høre med både mamma og pappa at jeg var alt for tynn, og at dette ikke går .. så dette måtte vi gjøre noe med ! Jeg husker at jeg var så dritt lei av å gå rundt og bli minnet på det hele tiden .. –  ” JAJAJA, jeg har hørt det nå, så hold kjeft, jeg skal spise” .. dette var en kommentar som kom stadig igjen hver gang mamma og pappa maste på meg .. jeg var ikke annet enn sur og lei. Men det verste var jo at jeg ikke såg det selv, og det er nettopp det som er så forferdelig skummelt 🙁 det skal nok mye til enda for at jeg blir helt fornøyd med kroppen min, men jeg trener som bare det, og jobber hardt for og få det sånn som jeg selv vil ha det. Men for og få det til, så trenger man hjelp, og det får jeg endelig den dag idag! Noe som jeg setter uendelig stor pris på, for dette hadde jeg aldri klart selv, tror jeg. 

Det er faktisk like ille og bli kalt tynn som det er å bli kalt tjukk, det er overhode ikke noe gøy, og det tror jeg de fleste vet. For ca 1-2 år siden, som vil si da det var verst, så prøvde jeg og sulte meg ihjel .. såg meg i speilet sikkert 20 ganger daglig .. nettopp fordi jeg hadde en forferdelig angst av å være tjukk, så derfor ville jeg ikke spise, jeg var redd for og legge på meg, jeg ville være sykelig tynn. Så tynn at man kunne se alt av bein, DA følte jeg meg fin nok følte jeg. 

Men som den dag idag, så tenker jeg overhode ikke sånn lengre .. jeg har komt meg, og brukt lang tid på og tenke ! Altså, jeg har fortsatt angst for og legge på meg,  og bli tjukk, det har jeg virkelig,  men jeg har faktisk ikke noe særlig anlegg til og legge på meg mye heller .. Men en ting jeg er glad for er at jeg får hjelp, skulle bare ønske jeg hadde innsett før at jeg trengte hjelpen. 

Vel, den dag idag så går jeg til en lege som skal hjelpe meg med en mat plan, legen skal hjelpe meg med hva jeg skal spise og hvordan jeg skal spise .. sånn at jeg kommer meg opp i vekt, for det trenger jeg ! Samtidig som jeg går på den matplanen så skal jeg trene utrolig mye .. for og bli fornøyd med kroppen min, jeg vil se og ikke minst være bra nok 🙂 Jeg måtte faktisk tenke meg nøye gjennom når det kommer til og starte på denne planen .. det kommer til og bli så ufattelig tungt, og mye arbeid .. men jeg tror og håper det vil være verdt det. Det tar mye av tiden min å starte på dette, det vil ta ca 20-40 uker før endelig resultat .. men jeg gir faen, så lenge jeg blir fornøyd. Uansett hvor tungt og hardt dette vil være så må jeg bare komme meg gjennom det. En ting som er viktig er at jeg selv er motivert til dette .. jeg kan ikke plutselig bare kutte det helt ut fordi jeg ikke orker mer, når man først er i gang så er det viktig og fullføre det helt !! Sånn tenker hvertfall jeg 🙂 

Så alt i alt, så heier jeg faktisk på meg selv haha, jeg har troen på at jeg skal klare dette ! Vist man virkelig vil, så klarer man det, er det ikke sånn man sier det? hehe. Jeg har bestemt meg for og slutte og veie meg 5-6 ganger daglig hver eneste gang jeg spiser noe ..  og heller minke ned til 1 .. det er sunnere for meg. 

 I CAN DO THIS ♥ 

bilder fra bergen

yummeyyy

Okei fyfaen så latterlig .. jeg kan ikke gjøre noe annet enn å le! Jeg  klarer faktisk nesten aldri å få noe godt til og se fint ut, OG DET gjør meg forbanna,  dette såg faktisk ut som noe skikkelig ekkelt noe .. ser ut som jeg har puttet alt i fra rødbiter til jaaa .. må gudene vite, såg hvertfall ikke godt ut i det hele tatt .. holy. 

Meeen veldig godt var det hvertfall .. så det er det viktigste, trenger ikke alltid å se så fint ut hehe :-)))) det har jeg lært meg. Hva jeg har oppi her er ikke mer en mager vanilje kesam og frosne blåbær, og BAAAM så har du det ! Jeg pleier og lage dette når jeg får lyst på noe skikkelig godt. Forresten, jeg såg faktisk dette på bloggen til Kristine Ullebø 🙂 , så da tenkte jeg at jeg måtte teste det ut også. 

 

BILDER

Bergen bby

God helg, fine leserene mine !

Tenkte bare og oppdatere dere litt, sånn at jeg hvertfall har fått gjort det idag hehe 🙂 vel, akkuratt nå er jeg på vei til bergen, gud som jeg har savnet det. Er en god stund siden sist nå faktisk.

Jeg skal besøke hele familien min, også skal jeg shoppe litt hihi, må nesten det når jeg er i Bergen. Men jeg ønsker dere hvertfall en kjempefin helg, også må dere kose dere mye 🙂 vi blogges veldig snart igjen.

Last Night

Helåå, kjære leserene mine !

Vel, i går så fant jeg og Sara ut at vi skulle bli med Miriam hjem til Bremanger .. Så da ble vi det.

Det ble litt kose drikking, spill, besøk, mat, latter og snakk, koselig var det hvertfall 🙂 her er noen bilder fra gårsdagen. Ellers må dere ha en kjempe fin torsdag videre, kun en dag til helg nå 😀

julen 2014

Heihei! 

I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen bilder fra min jul 2014, jeg merker at julestemningen kommer med en gang jeg ser tilbake på bildene hihi, og jeg gleder meg faktisk kjempe masse til denne julen spesielt, nettopp fordi vi skal være så mange her hjemme ! Hva er vel ikke bedre enn hele familien hjemme på julaften ? 😀 føler stemningen blir så utrolig mye bedre da. Hvertfall, her er noen bilder fra i fjor. 

through my phone #8

Heihei, hvordan har dere det? 🙂

Vel, jeg beklager for lite oppdatering de siste dagene .. Men jeg har trengt litt tid, ting har ikke vært så enkelt, også har det vært så mye styr, så håper dere forstår. Men hvertfall, her er noen bilder som er blitt tatt de siste dagene 🙂

Også må dere ha en kjempe fin dag, så blogges vi snart igjen !

salat til middag

I dag så kjørte jeg og mamma på med en deilig og enkel salat til middag 🙂 ingrediensene som er i salaten er ikke mer en en salat, skinke biter som man får kjøpt på butikken, tomat, agurk, feta ost, og makaroni .. Også kan man også legge til noen baguetter forsiden av! En helt enkel, men god salat.