bilder fra gårsdagens feiring

Heihei, I går så hadde vi en feiring av Sara som hadde bursdag på torsdag som var .. og det ble en kjempe koselig kveld sammen med fine mennesker 🙂 utrolig kjekt å se igjen vennene mine som jeg ikke har sett på en stund .. da er det alltid godt å treffes igjen! Jeg tenkte å slenge med noen bilder som ble tatt i løpet av kvelden i går også ønsker jeg dere en fin kveld videre, så blogges vi snart igjen!

Fine bestevennen min <3

                          

                          

                                                                                                              god stemning hehe 😀

                             

ready for autumn

Heisann dere! Jeg er tilbake, off vet ikke hvor mange ganger jeg sier det men det går virkelig av og på her med denne elendige bloggingen min .. dagene fyker virkelig forbi når man jobber. Også har jeg ikke hatt noe særlig bra å blogge om heller og da frister det liksom ikke .. jeg har ikke fått tatt antrekk bilder heller siden det har regnet så mye, men jeg skal få tatt noen bilder denne uken håper jeg 🙂 

Jeg går allerede inn i min tredje uke i jobb siden etter ferien min .. tiden flyr avgårde, nå er jo snart høsten her også og derfor har jeg satt sammen en høst kollasj. Jeg elsker jo høsten og synst den er så forfriskende og fin hehe! Bilder jeg tar blir også utrolig mye bedre om høsten så jeg gleder meg .. håper jeg får mer inspirasjon også da. 

Ellers så håper jeg dere har hatt en kjempe fin helg, jeg og Iben har vært mye på besøk denne helgen .. både til familien hans og min, veldig koselig♥ Nå gjenstår det bare en ny jobb uke før det plutselig er helg igjen, ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi i morgen.

through my phone

tilbake til hverdagen

Hei dere, nå er det en stund siden sist !! Det blir virkelig av og på med blogg her ser jeg .. det er jo allerede gått en uke siden jeg kom hjem fra Mallorca. Jeg har hatt en uke fri og i morgen er det tid for jobb igjen, disse tre ukene har gått vanvittig fort .. hadde ikke vært feil med en uke til med ferie men tilbake må man uansett så da er det like greit og bare sette igang hehe. Så i kveld må jeg legge meg tidligere enn jeg har gjort disse tre ukene, Off. Gleder meg til jeg har komt litt inn i det for da blir det så mye lettere 🙂

Jeg har hvert fall kost meg utrolig mye denne ferien!!! Både hjemme, I Bergen og ikke minst i Mallorca, ser allerede frem til neste tur som absolutt ikke må bli lenge til. Her er forresten noen bilder fra antrekket mitt som var på fredag , ha en fin dag videre!