dette blir for dårlig

Heihei, hvordan står det til med dere? 🙂 Vel, helt ærlig så synst jeg at dette her blir alt for dårlig gjort av meg .. jeg lover dere hver bidige dag at jeg skal forbedre meg på denne bloggingen min, men skjer det? Nei .. Og det beklager jeg veldig for. Men nå i det siste så har det faktisk vært så mye, jeg har vært lite hjemme, og mobil blogging synst jeg er så stress, men jeg prøver mitt beste hvertfall. Og nå skal jeg virkelig prøve og komme sterkt tilbake til dere 🙂 Eneste som mangler litt er blogglysten min, jeg føler jeg ikke har noe særlig gøy å blogge om lengre? Eneste jeg har planer om nå er å gjøre ferdig spørsmålsrunden til dere, og den kommer så klart på video denne gang 🙂 Jeg har ikke fått spilt den inn enda .. fordi jeg ikke har vært hjemme. Så jeg skal prøve å få gjort det denne uken her .. Den kommer hvertfall, det er det viktigste vel? 

Og en ting til, jeg ser at dere er innom bloggen min uansett om jeg ikke blogger. Og det setter jeg sååå stor pris på, virkelig .. Dere er fantastiske! Også må dere ha en strålende fin dag videre, her høljer det ned …. så dette blir en skikkelig inne dag med serier og filmer, under dyna hihi. ♥

Vi blogges !

Hva vil du ha innlegg om?
 

 

OUTFIT

20 fakta om meg

1. Når jeg tenker på noe eller stresser for mye så biter jeg meg selv i lippa, noe som er grusomt irriterende .. Og en ekkel uvane!

2. Jeg begynte ikke å gå før jeg var 15 måneder gammel, omg.

3. Jeg griner faktisk veldig ofte, trenger ikke nødvendigvis å være på grunn av noe vondt eller noe .. Men fordi jeg er så takknemlig for hva jeg har i livet og de jeg har rundt meg.

4. Jeg stresser ALT for mye, er det noe jeg kommer til å kollapse totalt av så er det av stress … Det går ikke ett sekund uten at jeg ikke stresser. Av og til er det så gale at hele kroppen min gjør vondt. Nei off, dette må jeg få av meg og bare ta ting som det kommer.

5. Jeg må alltid finne ut hva jeg skal gå med dagen før, hvis ikke så får jeg ikke sove. Lol, er det normalt?

6. Jeg SUGER til å svømme, det er faktisk helt sykt. Menmen .. Man kan ikke alltid være like flink til alt 🙂

7. Jeg har alltid villet at hvis jeg noensinne får en jente så skal hun hete Michelle, Natalie eller Isabella. Men Sienna, Emily, Alicia og Ava Cornelia – Cornelia liker jeg veldig godt også. Om jeg noensinne får en gutt så har jeg alltid likt Luca, Lucas, Aron, Christoffer, Daniel, Dennis, Isak, Leon, Nataniel og William.

8. Når jeg ble født så skulle jeg egentlig hete Kine eller Ida. Hmm … Men så ble det visst Camilla.

9. Jeg må tisse konstant, veldig irriterende det der.

10. Jeg er den personen som går ut for og kose meg og være gledesspreder <333 ikke den personen som går ut for å prate dritt om folk og slenger med rykter .. Da er det virkelig på tide å vokse opp om det blir så gale hahah, offa.

 

11. Jeg kan være veldig paranoid, og tro at de som står meg nærmest misliker meg og ikke vil være sammen med meg .. Nei da er det virkelig på tide å få opp augene hehe.

 

12. Jeg blir veldig fort glad i personer rundt meg eller nye personer som jeg nettopp har blitt kjent med, da tar jeg ekstra godt vare på de. Det er viktig 😉

13. Jeg kan gå 1-2 dager uten og spise, bare fordi jeg ikke er sulten eller fordi jeg er for lat til å lage meg selv mat .. Og da er det på tide å skaffe seg hjelp azzz

14. Jeg er ekstremt redd, bare jeg går på gata så er jeg livredd for at noen skal ta meg eller drepe meg. Helt sykt. Bare det banker på døra så blir jeg redd .. Not cool.

15. Jeg har ekstrem god tolmodighet, noe som jeg er veldig glad for.

16. Jeg har nesten bare venner som er eldre enn meg, og det trives jeg godt med!

17. Di fleste tror jeg hater mat, men egentlig så elsker jeg det mer enn noe annet 😉 true.

18. Jeg skulle ønske jeg fullførte alle skoleårene på videregående, men istede droppet jeg ut fordi jeg og skolen kom ikke overens, trist men sånn er det for noen. Får se hva tiden bringer videre ..

19. Jeg ELSKER unger så utrolig mye, det er noe med di som gjør alt så mye bedre.

20. Jeg har vært så deprimert at jeg har villet tatt livet mitt flere ganger, men så sterk som jeg er, så er livet mitt mye bedre, takket være de fantastiske personene jeg har rundt meg! Elsker dere <3

outfit – flowerpower

colorful study

Hva er vel ikke mer bedre og mer inspirerende enn en fargerik studering? Mye farger er dødskult 😀 jeg har nå bladd meg igjennom myyye bilder på weheartit, og mesteparten besto av farger og studering, så derfor fikk jeg inspirasjon til å søke opp " colorful study" og jaggu kom det opp veldig mye inspirererende. Jeg elsker alt som er på weheartit, mye som inspirerer både meg og andre.

solfylt dag

God kveld, vakre dere <3 Nå er jeg akkuratt komt inn døren, har vært i Bergen sentrum med Sara og Petter, kjempe kjekt at de er her samtidig som jeg er. Så da dro vi på kino og bare gikk å såg rundt, Bergen er jo så ufattelig fint på solfylte dager som idag, liker det. Mitt hjerte av gull <3 Er jo bare 3 uker siden sist jeg var her, er her stort sett hele tiden hehe. På søndag skal jeg blant annet i dåp til mitt kjære, nydelige søskenbarn, det gleder jeg meg til! Men nå skal jeg få meg noe å spise så hoppe til sengs .. Helt usakelig innlegg dette her egentlig, men jeg har hvertfall fått oppdatere dere litt hahaha!! Ønsker dere hvertfall en super fin kveld videre, så blogges vi imorgen!

Utsikten til mormor og morfar er virkelig noe av det fineste jeg har sett!!

my kind of inspiration

dagens antrekk