new in

Genser fra Kappahl 

Genser fra Cubus

Bukse fra Cubus

Max Factor Mascaraer fra Cubus 

Kanebo pudder fra Vita 


LIK MIN NYE SIDE HER

Heihei!

Vil bare informere dere om at nå kan dere like min nye facebook side HER 🙂 Der kommer jeg til og publisere bildene som blir tatt av meg. Grunnen til at jeg lagde denne siden er fordi jeg tar så pass mye bilder! Jeg blir suuuper glad hvis dere liker siden min 🙂 

Hva synst dere?

torsdag

Heihei, søtinger! 🙂

Nå er jeg nesten nettopp komt hjem! Har vært på trening, og etter det så dro jeg og mamma ned til byen en tur siden det er åpent litt lengre idag, så da kjøpte jeg meg noen små ting hehhee, viser dere senere 🙂 Ellers, i morgen er det jo helg, endelig .. ser alltid opp til helgene jeg hahah, er vel ikke alene om det? Men først er det skole selfølgelig tihi. Men nååå må jeg gjøre en innlevering som skal levers i morgen whops, følger virkelig med 🙁 hehe. 

Vi blogges i morgen, ha en fin kveld videre!

Hva har dere gjort i dag?

simple outfit

Bukse og Genser fra BikBok!

Hva synst dere?

Outfit

Bukse – Bikbok // Genser – Cubus // Skjerf – Bikbok // Sko – Kjøpt i Sverige.

Hva synst dere?

Ut på tur

Heihei! 🙂

Jeg fikk ikke så god tid til å blogge i går, så derfor tar jeg det nå hehe. Vel, denne helgen så skal jeg være i Volda sammen med Sara og moren hennes og familien, blir nok kjempe koselig! Alltid deilig og komme seg vekk litt. Om litt så reiser vi på shopping woho 🙂 Ble ikke så veldig interresant innlegg dette her, men tenkte bare å oppdatere dere litt! Bilder kommer nok senere. Jeg håper dere får en kjempe fin helg, også blogges vi snart igjen!

Hva skal dere i helgen?

girlznight

Heihei, fininger! 

Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt fra gårsdagen 🙂 Vel, i går så dro jeg på besøk til noen fantastiske jenter som jeg går i klasse med, utrolig koselig var det .. tror ikke jeg klarer å gå så mye på føttene mine idag hehheh, tror heller ikke jeg har danset så mye som jeg gjorde i går off. Masse latter var det hvertfall! Her er en god del bilder som ble knipset fra gårsdagen 🙂

for noen herlige jenter!

Hva synst dere?

dagens antrekk

Skjerf – Gina Tricot // Cardigan – Selected // Bukse – Cubus // Sko – Kjøpt i Sverige.

Hva synst dere?

 

red nails

Rød neglelakk er virkelig min favoritt! Jeg elsker røde negler 😀 Hvertfall nå i jule tidene hihi! Hvilken er din favoritt?