Miley konsert, bilder

Hvor skal jeg begynne hehheh .. Konserten var faktisk så sykt bra, dette er det beste jeg noen gang har vært med på! Helt syyykt at jeg faktisk har sett den råe dama der i virkeligheten, jeg synst det er helt rart å tenke på jeg? 😀 hahahhaha .. Har egentlig alltid sett opp til henne fra hun var en barne stjerne på tv til ei craaazy dame som hun er nå hahha, jeg digger hun!!! Hun synger så utrolig bra live, og alle sangene var døds kule. Såg også på VG at hun fikk terningkast 6 på den kule låten ” Wrecking Ball” , hun fikk også noen 5 ´ere.

Det var også en god del folk, og mye skriking var det jo hehhe, hadde ikke stemme til å gjøre det, kanskje like greit. Men dere, her kommer det masse bilder fra konserten!

FOR EN FANTASTISK DAAG! Møtte forresten Casper fra Paradise, guud så kjekk han var hehhheh

Var du på konsert?

 


Update

Heeeiisann! Beklager mitt fravær fra bloggen i det siste, men jeg har rett og slett ikke hatt tid.

Vel, på tirsdag dro jeg og Sara til OSLOO <33 Ble sent før vi kom frem, så da gikk vi rett og la oss, men på Onsdag så ble det mye shopping i fine hovudstaden, litt senere på dagen så var det konsert omg, har ikke ord .. det var så utrolig bra, damen er helt rå!!! Pluss at hun synger sykt bra live, noe som jeg hadde forventet at hun gjorde 😀 Hihi! Jeg forteller mer senere om konserten, for da kommer det bilder også 🙂

Vi snakkes når jeg er hjemme!

foto

Hva synst dere?

min dag

God Kveld, dere! 🙂

Føler dette har vært en veldig lang dag, hvertfall for meg .. Dagen startet altså med 6 timer skole, også hjem, hvor jeg var i ca en time, også videre på trafikalt som varer i 3 timer ca, og etter det dro jeg rett på trening sammen med Sara, og der var vi i 2 timer, så hele dagen min har gått vekk til dette. Jeg merker jeg er suuuper trøtt og sliten nå, så det skal bli utrolig deilig og legge seg nå merker jeg. 

I morgen er det heldigvis fredag og heeelg♥ gleder meg!

Hvordan har din dag vært?

del 2

 

Hårvideo

Heihei, dere! 😀 håper alle sammen hadde en kjempe fin 17. Mai i går!

Vel, her er en liiten hårvideo til dere faktisk, bare en video jeg lagde fort .. og det ser dere sikkert på forklaringene mine hvertfall hehhe! Jeg er virkelig ikke god til å forklare, men gjorde mitt beste med å skrive da 🙂 Dere ser nok at jeg snakker i videoen, men det fjernet jeg bare siden jeg rett og slett ikke liker stemmen min haha, men håper det går fint ? Og jeg ser det er noen skrive feil og sånn, menmen .. Håper dere liker videoen uansett! 

 

Hva synst dere?

fruit

 

skriftlig eksamen

Heiisann!

I dag på skolen så fikk vi vite hva vi kom opp i til skriftlig eksamen .. og gjett hva? Hele klassen kom opp i ENGELSK♥ Åhh, jeg er så glaaaad for at jeg ikke kom opp i matte .. da hadde hele helgen min vært ødelagt hvertfall. Så endelig fikk jeg litt flaks og kom opp i det jeg faktisk ville komme opp i. Eksamenen er ikke før på tirsdag, så når jeg er ferdig med den så gjenstår det bare muntlig igjen .. men jeg tenker at det kommer til å gå helt fint, håper hvertfall på det, er heldigvis en stund til enda.

Hva kom du opp i?

Check Me Out