Outfit

Hva synst dere?

saturday

autumn

Nå nermer det seg virkelig høst, merker også at det er mye kaldere ute nå! Høsten er en av de vakreste årstidene jeg vet om, føler det er så friskt og fint ute da hihi 🙂 noe som jeg elsker. Se fargene over her da, er de ikke fantastisk? Her snakker vi høøøst, dere!! Hvilken årstid liker du best?

 

pictures

 

todays outfit

Hva synst dere?

i det siste

Hejjsann dere! Litt lenge siden sist, er det ikke? Vel, jeg har jo startet på en ny skole, noe som er ganske rart egentlig .. veldig uvant hehhe, men man blir vell fort vandt med det tenker jeg :-)) Nå er skole dagene mye lengre enn det jeg er vandt med, så kun det som er det kjipeste, menmen .. jeg er hvertfall super glad for at jeg går på samme skole som Sara hihiDet som er gøy er at vi har fri fredag annen hver uke, så i morgen er siste dagen før helg, wiiho .. har mye å se frem til denne helgen her altså. 

Nuu skal jeg se idol, er så gøy at det har begynt igjen, synst ikke dere?  Dere må hvertfall ha en fin kveld videre, så blogges vi i morgen, skjønniser.

Hva har dere gjort i det siste?

 

Antrekk

 

Hva synst dere?

Lately

Heiii, jeg beklager virkelig for fraværet mitt med bloggingen .. Jeg har faktisk ikke tenkt så mye på å blogge nå som jeg har vært her i Bergen! Eneste jeg har fokusert på er å slappe av 🙂 Men vel, dagene mine her nede så langt har bare gått til shopping ( tror serriøst jeg har vært innom alle shopping senterene her i Bergen bare på noen få dager) være masse sammen med familien, litt lære kjøring, og masse besøk .. Jeg stor trives så masse her, blir nok ikke lenge til før jeg flytter hit hehhe.

Ahh, jeg har ikke med meg kameraet mitt, så har ikke fått tatt noen bilder faktisk, ulikt meg? hahha. Så da blir det bare gamle bilder, menmen. Vel, dere får ha en fin kveld videre, så blogges vi soon :*

Savner hun her SÅ masse <333

Hva har dere gjort i det siste?

Bergen

Heihei 🙂

Idag så reiste jeg til Bergen igjen sammen med mormor og de, jeg fant plutselig bare ut at jeg ville til Bergen og være her noen dager! Skal være her i nesten to uker, så skal bli deilig og bare slappe av nå før skolen starter .. !

Vel, planen min for i morgen er å dra til byn å henge litt sammen med min kjære søster som jeg ser alt for sjeldent, og min kjære tante! Kommer nok til å bli en koselig dag. Dette ble bare en kort oppdatering, så sorry for det. Nå skal jeg se litt Pretty Little Liars før jeg sovner, Og vi blogges i morgen 🙂