christmas breakfast

Aahh, julefrokosten er nesten det beste, det og bli vekt tidelig på morgenen, stå opp til bordet fullt i deilig mat og pålegg er fantastisk, også vite at man har hele dagen i spenning! Jeg har enda ikke fått noe julestemning enda .. Buuh, men får virkelig håpe den kommer når lukten av pinnekjøtt kommer i hus, og når tre nøtter til askepott går på tv hihi, jeg gleder meg hvertfall. Og er det en ting som er sikkert så er det at jeg skal spise som en hest i jula, can’t wait 😀 man må jo nyte det når det er så fantastisk, eller hva? Dere må fortsatt ha en strålende fin dag, I STORMEN !! Skikkelig innevær idag, men det er vel sånn vi liker det. MERRY CHRISTMAS <3 dere er gode.

MERRY CHRISTMAS

God jul, alle sammen !!

Tenk at dagen nesten er her, julaften som vi alle har ventet så lenge på, den beste tiden av året hvor alt bare er god stemning og kos sammen med familien, jeg vet hvertfall at jeg skal kose meg så masse 🙂 og virkelig ta vare på de jeg har rundt meg, det er så utrolig viktig. Så jeg gleder meg virkelig til hva morgen dagen har og by på! Jeg skal hvertfall oppdatere dere videre utover dagen imorgen 🙂 dere alle sammen må hvertfall kose dere utrolig mye og bare nyte juletiden og slappe helt av, så blogges vi snart igjen!

sangvideo

 Vel, tro det eller ei, men jeg har klart og fått broren min til og spille inn en video til meg menst han synger 😀 jeg synst han er så ufattelig flink at han fortjener litt oppmerksomhet, så derfor tenker jeg og dele den sammen med dere lesere. 

 

Hva synst dere?

en uke til julaften

Heihei skjønninger ! 

Vel, er det noen som har fått med seg at det KUN er en uke til julaften akkuratt idag? 😮 hvor sykt er ikke det da? Jeg fant ut for noen dager siden at det er jul neste uke, liksom. Så her følger vi med .. Og det verste er at julestemningen er ikke kommet enda, den pleier alltid og komme sånn 2 dager før, så får håpe den gjør det i år også hehe, ogsååå må vi jo få snø også, det hadde vært det beste, eller hva? 😀

Jeg har noen julegaver som jeg ikke er ferdig med enda heller .. ahh, så stress .. skjønner ikke hvorfor jeg skal alltid være så sein ute med akkuratt det der, men så lenge jeg blir ferdig før julaften så er jeg fornøyd haha. Men hvertfall, under her har jeg satt sammen en kollasj i håp om å få bittelitt julestemning, til dere som enda ikke har det heller enda så håper jeg dere får det litt nå♥♥

GOD JUUUUL♥♥♥

CHRISTMAS TAG – VIDEO

sett på 720p for bedre kvalitet. 

 

spørsmål, del 1

Helåå ! 🙂 Nå tenkte jeg og kjøre i gang med en spørsmål challenge, jeg kommer til og dele det opp i 3 deler siden det er 100 spørsmål til sammen  .. Og da kommer det nok en video iløpet av challengen hvor jeg svarer på resten, høres det bra ut? SÅ da er det bare og kjøre i gang. 

 

1. Hvem er du?  

– Veldig kort fortalt, mitt navn er Camilla, 17 år og kommer fra Florø. Blogger. 

2. Hvis du kunne bo hvor som helst i hele verden, hvor ville det vært?

– USA tror jeg 🙂 eller australia. 

3.  Siste filmen du så?

– New Years Eve faktisk haha. 

4. Siste låt du hørte på?

– Let it go, med James Bay. 

5. Hvor var du sist ute å spiste?

– Nei gud, det husker jeg faktisk ikke .. er ikke så ofte ute å spiser, men det må vell ha vært på maccern i Bergen hehe. 

6. Favorittserie på TV?

– One tree hill, Home and away, Pretty little liars. 

7. På søndager gjør du helst?

– Trener, blogger, spiser, slapper av. 

8. Ditt første kjæledyr?

– Pusekatten min. 

9. Når har du bursdag?

– 12. januar, wiih ikke lenge igjen nå <333

10. Morgen eller kvelds person?

– Ehm, både og .. men kanskje mest morgen? nei jeg vet ikke. 

11. Kresen som barn?

– Nei, overhode ikke. 

12. Noengang kjørt motorsykkel?

– Nei, det tror jeg ikke .. men har lyst på lappen til lett sykkel azzzz. 

13. Potetgull eller smågodt?

– smågodt ofc. 

14. Hva slags farge er det på soveromsveggen?

– Hvit. 

15. Grønne fingre?

– HÆ?

16. Hvis du skulle spist middag med en kjent person, hvem ville det vært?

– Ahh så vanskelig da .. men kanskje med justin? hmm, veldig vanskelig spørsmål det der. 

17. Hva gir deg nostalgi?

– Jul, barndommen .. 

18. Favoritt bloggpost?

– Denne “♥ ” 

19. Samler du på noe?

– Nei, men jeg samlet på frimerker før hahahha. 

20. En bra konsertopplevelse?

– Miley Cyrus ?

21. Hvem i Spice Girls var du?

– Jeg er ikke så kjendt til di jeg 🙁 

22. Tattovering?

– Nop, men jeg har veeeldig lyst på sleeve tatovering, så det kommer jeg nok til og ta en vakker dag hehe. 

23. Parfyme for dagtid?

– Jeg har egentlig ingen faste nå lengre, men før brukte jeg jennifer lopez sin parfyme som di nå ikke selger lengre på butikken, faaaen. 

24. Parfyme for kveldstid?

–      ^ 

25. Beste høytid?

– soooommer garantert. 

26. Sommerdrink?

– Strawberry daiquiri elleeer mohito hihi. 

27. Vinterdrink?

– vet ikke. 

28. Favorittfag på skolen?

– Det var engelsk. 

29. Verste fag på skolen?

– MAAAATTEE. 

30. Hvor slapper du av?

– i skogen. Neida, hjemme, hos venner. 

31. Har du gjort noe romantisk? 

– Ikke enda hehe, den tid kommer :-)))))) 

32. Har noen gjort noe romantisk for deg? 

– Neinei

33. Et sted du har vært, som du aldri hadde trodd du skulle?

– syden .. grunnen til det er fordi jeg hadde aldri trodd jeg skulle få mamma med meg opp i fly. 

34. Villeste hårfrisyre?

– usikker 😮 

35. Hva synes du er undervurdert?

– vaanskelig. 

36. Eller oppskrytt?

– TV.

37. Hvor ønsker du å reise i Norge?

 – Til Oslo faktisk haha, jeg elsker å reise dit, jeg. 

38. Hvis du skulle investert i et plagg for høsten, hva ville det vært?

– En ullkåpe kanskje? 

39. Har du møtt en kjendis?

– Jaaa, MILEY CYRUS

40. Hva gjør deg glad?

– Folk som hjelper andre, julen, venner, familie, reising .. det er så mye det 😀 hihi.  

41. Popcorn på kino?

 – jaaa.

42. Favorittdessert?

 – Riskrem? hmm. 

43. Det beste med våren?

 – Alt blir grønt. 

44. ..Sommeren?

– Ahh .. sommer kveldene som varer til langt på natt, varmen? mye reising. Alt er liksom så bra med sommeren, så blir vanskelig og bare velge en ting 🙁 

45. ..Høsten?

 – Fargene garantert. 

46. ..Vinteren?

 – Jul, snø og slalom.

47. Hva slags stil vil du ha hjemme?

 – Da vil jeg nok ha det lyst og fint ! Det synst jeg er så enkelt og fint 🙂 men det vil tiden vise seg når jeg flytter for meg selv. 

48. Hverdagshelter fra kjøkkenet?

– usikker.  

49. Når du skal lage en enkel middag, lager du?

– Pasta, pizza, taco osv.  

50. ..Og et festmåltid?

 – hmm. 

Vel, dette var del 1 av challengen, i neste del så kommer det en ” would you rather “. Så stay tuned daa 😀 vi blogges. 

 

hva er et godt selvbilde/selvtillit

Både selvbilde og selvtillit er det utrolig mange mennesker her i verden som sliter med, og det er en utrolig trist tanke .. jeg er blandt anna en av di menneskene, men jeg jobber så utrolig mye med det, selv om jeg føler jeg aldri kommer meg videre fra det ! 

Selvtillit er et folkelig uttrykk for en positiv selvoppfatning, det vil si at du er selvsikker og stoler på deg selv og mener at du er en god nok person. Ofte er det sånn at et selvbilde er noe man bruker for og beskrive noen .. som om det er personligheten din det er snakk om. En person kan være selvsikker, skråsikker, har et oppblåst selvbilde, eller at en virker veldig usikker på seg selv! Så en selvoppfatning er alt du tror, tenker, føler, og antar om deg selv 🙂 Når du vurderer din egen selvoppfatning så sier det noe om du selv synst at du er en bra nok person. 

Så om man har et dårlig selvbilde eller selvtillit så gjør jo det automatisk til at en person blir deprimert, og det er ikke greit. Men så finnes det jo disse personene som har ALT for mye selvtillit .. og da kan det jo selvfølgelig bli for mye, altså, jeg sier ikke at en person ikke må ha så mye selvtillit, for det er jo bare fantastisk det, men det kan jo også bli litt mye, om dere skjønner? Men for all del, noen personer er bare sånn, og det må di få lov til 🙂 

Tenk på den følelsen av å ikke føle seg bra nok da? Den er faktisk helt jævlig .. for alt man vil er jo å være mer enn bra nok!!! Så om man for eksempel er i et forhold og det lenger ikke fungerer så vet man aldri om man har vært bra nok eller ikke, og det er overhode ikke sånn det skal fungere, men sånn som jeg tenker det og ser det så er vi alle absolutt mer enn bra nok uansett. Det er det veldig viktig og huske på. Gi faen i om andre ikke synst du er bra nok, det viktigste er at du selv vet at du er bra nok!!! 🙂 Så ikke hør på hva alle andre sier, for da kan det komme veldig mye dumt ut. 

Vel, vi har jo disse super tynne og ikke minst perfekte victoria secret modellene for eksempel .. HVOR mange av oss her i verden får ikke dårlig selvbilde av det? Jo, det vil jeg tro er mange .. men så har jo di også jobbet som en gud for og få det til, og vet dere hva? Det samme kan faktisk vi, vi kan jobbe med ting vi ikke er fornøyd med, eller rett og slett bare drite i det og leve akkuratt sånn som vi er, for vi alle sammen er jo perfekte og fantastiske akkuratt sånn som vi er, og det har jeg sagt såå mange ganger her på bloggen før, men jeg mener det virkelig! ♥♥ 

Nå til dags så er det jo så utrolig mye press på det og være perfekt og god nok .. og det kan bli veldig slitsomt for noen, men tenk dere da, en hel verden med bare god selvtillit  .. tror dere ikke det hadde blitt for mye? eller tar jeg helt feil? Hvertfall, man kan lære av det og ikke ha et godt selvbilde og selvtillit .. det har hvertfall jeg gjort, jeg har lært meg det at jeg faktisk bare må tenke positivt at JO, JEG ER FAKTISK BRA NOK ! Det er ikke noe annet å gjøre enn å jobbe med det, det er faktisk kun du selv som kan fikse det♥ 

Gi faen i hva andre synst og mener om deg, virkelig .. det er ingen som kan forrandre på deg enn deg selv .. ikke la noen idioter som ikke har noe annet å gjøre enn å snakke dritt om folk ødelegge deg :-)))) de sier virkelig litt om di. 

Så dere .♥ HA TROEN PÅ DERE SELV ♥ that´s really important! 

jobb møte

God morgen, fine leserene mine!

Tenkte bare og oppdatere dere litt ! Nå om ikke så alt for lenge så skal jeg i ett jobb møte, jeg gruer meg egentlig litt til det .. men det går vel fint tenker jeg 🙂 Hvor jeg skal jobbe vet jeg ikke 100% sikkert enda, men mest sannsynlig så blir det i barnehage, og det er det jeg selv som har lagt til ønske for, jeg synst det er kjempegøy og være sammen med barna, mye latter og morro hehhe 🙂 Men nåå må jeg løpe til bussen, eller så rekker jeg ikke dette, og det er virkelig så typisk meg .. Så dere må ha en kjempe fin dag, også blogges vi igjen. Snart helg nå wiiho 😀