tattoo

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

 ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥ ♥

photos

DENNE DAMA HER

… HUN ER FAEN MEG RÅÅÅÅ! Jeg kan ikke få sagt de nok hvor forbanna rå Kristin Gjelsvik er .. som styrer bloggen styleconnection som dere kan finne HER . Hun er en fantastisk dame som VET hva hun skal si, og som overhode ikke er redd for og si hva hun tenker og mener, og det er nettopp derfor jeg undrer denne damen så til de grader. Hun er mitt forbilde, det er sikkert og visst. 

Jeg kan ikke gjøre noe annet enn og dele denne videoen her, jeg kunne heller ikke fått sagt det mer om hvor jævlig enig jeg er angåede dette med å forrandre på kropp og alt annet, det er jo så siiiiinnsjukt med kroppspress i dagens samfunn, ALLE må forrandre på trynet sitt, kroppen sin, OG SÅ VIDERE ..  eller så er de ikke bra nok :pp halloo?! jeg har sagt det før, og sier det igjen .. Dere alle er nydelige AKKURATT sånn som dere ser ut, ikke forrandre dere fordi andre ikke liker hvordan du selv ser ut, eller bare fordi du ikke føler deg bra nok, for jo, du er bra nok, uansett hva. Det må dere søren meg huske på .. Hvordan hadde verdenen vært om ikke plastikk kirurgi hadde fantes? Hva hadde folk gjort da? Det er virkelig noe jeg lurer på, hehe. 

Jeg skal ikke stå imot med at jeg ikke har hatt lyst til og forrandre på noe med kroppen min, for jo, det har jeg. Jeg har jo selv tenkt tanken på og forrandre på meg, men hvordan kan jeg da bli ett forbilde for andre? Skal de gjøre samme greia fordi jeg har gjort det? Neineinei, det er ikke sånn ett samfunn skal være i det hele tatt. Altså .. Jeg er jo selv ikke fornøyd med hvordan visse ting på kroppen min ser ut .. jeg vil for eksempel fylle på brysta mine .. noe som jeg sikkert kommer til og gjøre en vakker dag, akkuratt det og ta silikon har jeg ikke noe imot, og skal heller ikke si noe på det ..  så lenge det ikke blir alt for drøyt og svært, for det ser jo faktisk helt innforjævlig ut. Men når man skal drive og ødelegge hele trynet sitt med sprøyter og nåler overalt og se helt jævlig ut til slutt, så er det virkelig på tide og tenke seg om noen ganger 🙂  Vel, jeg er heller ikke fornøyd som for eksempel hvordan nasa mi ser ut, den er ikke perfekt den, men fuck it, jeg vil heller være naturlig og fin, enn å gå rundt og være unaturlig og ekkel. Og hvis jeg skal sitte her og dikte opp alt jeg ikke er fornøyd med og vil forrandre på så ødelegger jo det selvtiliten helt, så det går ikke. Det er viktig og like seg selv for akkuratt hvordan man ser ut, vi alle sammen er nydelige bare ved å være helt naturlig som vi er født. 

Ta en titt på denne videoen! 

mine første blogginnlegg

Helloo, og god helg alle sammen! 😀 Hvordan har dere det?

Vel, under her så har dere en av mine ALLER FØRSTE blogginnlegg på denne bloggen her, HAHA, som er for 4 år siden, herreguuud så gøy og se tilbake på .. DE overskriftene daaaa. Jeg husker jeg ikke pleide og skrive noe som helst, bare publisere maaange rare bilder hehe. 

 

hva vil dere ha mer av

Jeg beklager for mitt store fravær her fra bloggen, men skal jeg være ærlig med dere, så har blogglysten min vært på bunn i det siste .. og det er ikke noe gøy. Så derfor tenkte jeg at om det er noe dere kjære lesere vil ha mer av her på bloggen så må dere si fra, ved å legge igjen en kommentar i kommentar feltet 🙂 da gjør dere hvertfall meg en stor tjeneste haha. 

Processed with VSCOcam with f2 preset

 

Nettmobbing

Er det noe som skjer ofte her i verden så er det nettmobbing, det tror jeg vi alle sammen kan være vitner på? Hvertfall vi bloggere 🙂 Men som blogger så må man faktisk bare venne seg til og få stygge kommentarer på nett, uansett hva man poster så vil det alltid komme EN eller annen stygg kommentar .. Hvor navnet bak kaller seg ” ANONYM”  eller bare ett random navn, og grunnen for dette er fordi vedkommende ikke tørr og skrive sitt eget navn. Men man finner alltid ut av IP adressen bak dette ! 

Hvertfall, det jeg vil formidle bak dette med nettmobbing er at mobbing på nett handler om å stenge noen ute fra en sosial sammenheng. På nett og mobil så kan ofte mobbingen finne sted til alle døgnets tider. Nettmobbing kan utløses på mange forskjellige måter, mobbing består av at en eller flere personer sier eller gjør vonde og ubehagelige ting .. ofte mot di som har det vanskelig med og forsvare seg selv. Enten om det er bare en stygg kommentar på en blogg, uønsket deling av bilder på nett, sårende eller stygge meldinger og bilder direkte til en person, eller faktisk spre det slik at mange kan se det. 

Dette er faktisk IKKE greit, og du skal heller IKKE godta det !! 

Jeg vil tipse dere til at hvis dere ser noen som blir nettmobbet eller mobbet så SI FRA, tenk på hvor glad du vil føle deg etterpå? og ikke minst at du er en fantastisk person som hjelper noen som virkelig trenger det !! Tenk på hvor glad personen du hjelper vil føle seg, ahh .. jeg får frysninger. Jeg har selv hjelpt noen som har trengt det, og herlighet så godt det føles .. jeg er helt målløs, jeg følte meg som en fantastisk person etterpå. Så hvis jeg ser noen som blir så mye som mobbet så klikker det virkelig for meg .. Er det noe jeg virkelig, virkelig hater så er det MOBBING !! Faen for en jævlig ting og gå igjennom da? shiit. Nei, så jeg ANBEFALER virkelig dere til og hjelpe de som blir mobbet, om dere ser noen som blir det! Vær så snill ♥♥

Forresten, har dere hørt om noe som heter ” BRUK HUE ” ? Det fikk jeg høre om når jeg gikk på ungdomsskolen, og det var faktisk veldig interresant. Bruk Hue er Norges største skoleturné mot nettmobbing .. Målet deres er å forebygge nettmobbing ved å engasjere seg og bevisst gjøre barn, unge og vokse om nettvett. 

Her kan dere se noen videoer av noen som har opplevd det og bli mobbet ! 

 

 

 

 

Så alt i alt, VÆR SÅ SNILL og gjør noe med det ! Mobbing er så forbanna jævlig, det ødelegger så ufattelig mange liv at det er syyyykt. 

Har du opplevd det og bli mobbet? 

yummy

Heisann! 🙂 tenkte og oppdatere dere litt, vel, idag så ble jeg med Agnethe hjem til førde, hvor vi tenkte vi skulle bake litt og lage noe godt! Og fantastisk smakte det hehe 🙂 Vi lagde en veldig god og ikke minst sunn lasagne faktisk, under her er det noen bilder som ble tatt, viktig hehe.

breakfast

Through my phone #10