Outfit

Hva synst dere?

jump

Another outfit

Hva synst dere?

Outfit

Hva synst dere?

 

Tyskland

God morgen, fine dere!

Akkuratt nå sitter jeg i bilen på vei til Tyskland, så derfor mobil blogger jeg 🙂 Vel, i Tyskland blir det nok litt shopping tenker jeg! Håper det ikke er så alt for dyrt der hahha. Jeg tenkte vell egentlig bare å oppdatere dere litt .. Jeg har ikke fått blogget så mye etter at jeg kom til Danmark, så beklager for det!

På fredag tok vi jo denne danske båten fra Bergen, og det var super koselig! Var ikke noe som helst bølger, helt stille på sjøen .. Ååh det var så fint! 😀 Vi var fremme i Danmark på Lørdag i 8 tiden tror jeg, så da kjørte vi av båten og fant oss en super koselig plass og spiste en knall god frokost, så videre kjørte vi til huset vi skulle bo i, og jeg er super fornøyd .. Var til og med basseng, boblebad og badstue, dette kan vi like! Jeg stor trives her hvertfall 🙂

Men dere, flere oppdateringer kommer senere! Jeg har så masse bilder å vise dere, tro meg. Har med meg kameraet over alt jeg hehhe! Jeg tenker hvertfall og lage en videoblogg til dere når jeg er hjemme igjen.

Dere får ha en kjempe fin dag, alle sammen! Så blogges vi snart igjen

Her er noen bilder fra turen så langt!

The Laughter, The Memories, The Pain, The Happiness

dagens antrekk

IDAG ER DET SOOOL OG STRÅLENDE VÆR I BERGEN!Er så himla gøy med sommer når det er sånt vær som dette, jeg elsker det!! 

Vel, jeg våknet klokken 05.55 idag, helt utrolig at jeg klarer og våkne så tidelig .. men så har jeg jo ikke sovet så veldig mye inatt heller, var så utrolig varmt på rommet menmen. Men dere, når dere leser dette innlegget så er jeg på båten på vei til Danmark .. og gud så jeg gleder meg, skal bli så deilig og få komme seg vekk litt nå kjenner jeg 🙂 hihi. Her kommer dagens antrekk! 

Ha en kjempe fin dag, skjønninger

Ble visst en god del bilder hehhe, menmen. 

♥Hva synst dere?

Danmark

Heihei! 🙂

I dag så reiste hele familien til Bergen, herlig. I morgen reiser jeg nemlig med båt til Danmark, så er ikke fremme før på Lørdag! Jeg håper det er nett i huset som vi skal være på, slik at jeg får blogget! Jeg oppdaterer dere hvertfall med mobilen isåfall 🙂 

Jeg ønsker hvertfall ALLE sammen en riktig GOD SOMMER 😀 Og kos dere massemasse. Vi blogges om ikke så lenge!

Hva skal dere i sommer?