rydding på gang!

Jeg holdt på å rydde rommet mitt i går for det trengst virkelig, når jeg først rydder det så blir det vel egentlig like rotete som det var etter 1 uke sikkert! Men jeg er ikke helt ferdig å rydde det enda, tok vel egentlig bare å ryddet kle skapet for det meste, tar å fikser resten iløpet av uken 🙂

 

jentekveld ( bilder)

Heihei!

Igår så var jeg nede hos sara, skulle vere en liten jentekveld nede hos hun, så det var kjempe koselig 🙂 Jeg kom ikke hjem før i halv tolv tiden ca? så da rakk jeg ikke og poste dette innlegget da! menmen, poster det heller nå haha.

Uansett, idag er det jo faktisk nyttårssaften.. gleder meg til senere idag! da blir det god mat igjen, dessert, vere med venner, vere sammen med familien ute og jaa. Blir nok en fin dag. Men her kommer bildene som ble tatt i går, håper dere liker dem! 🙂

Ha en kjempefin dag, så blogges vii.

julie og meg♥

søte sara♥

Hva synst dere?

today’s outfit

vel, hva synst dere?

 

bilder fra igår!

God morgen!

Jeg sa jeg skulle legge ut bildene igår, men det ble det jo desverre ikke noe av.. så da får jeg heller legge dem ut nå! Vi tenkte vi skulle ut og ta bildene litt tidlig sånn at det ikke blir så mørkt når vi tar bilder.. for da er det ikke sikkert at bildene blir like fine og lyse 🙂 men her er bildene, håper dere liker dem!

finefine sara.

Så hva synst dere?

 

 

Ny header!

Nå har sara endelig laget en header til meg, og denne kommer jeg nok til og ha en stund! 🙂 Si gjerne hva dere synst om headeren!

Uansett, jeg og sara var ute og tok noen bilder tidligere idag, men det blir jo så fort mørkt så bildene blir ikke like fine! men jeg kan poste bildene på ett innlegg senere ikveld 🙂 vi blogges senere, håper dere liker headeren!

Ha en fin dag!

vel, hva synst dere?

dagen idag!

Heihei!

fy for et stygt vær det er ute idag, mørkt og trist haha..blir nok ikke fint vær til nyttårsaften, kjedeliiig. Er jo ikke så gøyt og vere ute når det regner og blåser? men får håpe det ikke blir såå gale som jeg ser for meg da..Uansett, om ikke lenge så skal jeg ned til sara en tur, skal ta noen bilder også .. i dette fine været :-)) Er det bare jeg som ikke føler at det er lørdag? føler det har vert søndag lenge nå 🙁 ahaha.

men nå skal jeg få i meg noe mat før jeg drar, dere  får ha en fin lørdag så blogges vii 🙂

 

Hva er planen deres idag?

photos

Hva synst dere?

God morgen!

Heii!

God morgen er vel kanskje litt sent og si? haha. Jeg våknet vel i halv 12 tiden, deilig og faktisk ikke sove til klokken er 13.00 🙂 Uansett, nå venter jeg vel egentlig bare på at charlotte skal bli ferdig på badet slik at vi kan dra til byn en tur. Jeg kommer heller ikke til og kjøpe noe ( tror jeg ), venter nok til januar salget kommer, for da er tingene mye billigere enn det dem pleier, riight? haha. Men nå må jeg få i meg noe mat før jeg drar, vi blogges senere søtingeeer 😀

Hva skal dere idag?

Dagen idag

Heihei!

beklager for at jeg ikke har blogget idag, og grunnen til det er fordi jeg har vert en god del i byn sammen med sara og charlotte! 🙂 Så har jeg vel egentlig bare vert nede hos sara det meste av dagen, koselig. Det er jo så gøyt at butikkene endelig er åpnet igjen, men jeg venter nok til salget kommer før jeg begynner og kjøpe noe haha 🙂

kort innlegg, men skal skjerpe meg med bloggingen! Ha en fin kveld så blogges viii.

Hva har dere gjort idag?

 

outfit 26.12.12

Heihei!

Jeg har vel egentlig nettopp stått opp haha, gikk på badet for 10 minutter siden for og stelle meg. Men er jo ganske deilig og sove litt lenge også da, bortsett fra at halve dagen din går vekk ;-( menmen. Idag så kommer forresten sara hjem, så da skal jeg nok vere med hun, så skal jeg og familien ned til besta en liten tur senere.. koselig! 🙂 dere får ha en fin onsdag så blogges vi senere!

genser-bikbok// bukse-bikbok

Hva synst dere?