26.04.2014

Hva synst dere?

videoblogg

Titteiii.

Her kommer det en videoblogg som jeg har laget i “full fart”, jeg har satt sammen noen teeite klipp av meg og min skjønne venninde Sara, vi to har det så fint sammen hahha, ler bare jeg ser videoene .. Kommer nok flere sånne videoer etter hvert tenker jeg.

Forresten, jeg holder på å lage videoen fra påsken! Så den kommer snaaart 😀 Kos dere med denne videoen her hvertfall, håper dere liker den hihi.

 

Hva synst dere?

red nails

ikke så gode bilder .. meeen likte dere fargen?

lovely

Dette lagde jeg for noen dager siden, og se sååå godt ;

 

 

 

 

Hva synst dere?

bilderrr

Hva synst dere ?

new haircolor

Heihei!

Når jeg var i Bergen så farget jeg håret mitt litt mørkere enn det jeg allerede hadde, og grunnen til det er fordi jeg liker det bedre når jeg har det litt mørkere, enkelt og greit! 🙂 Så her er resultatet! Håper dere liker det.

Så her ser dere litt forskjell! Hva synst dere? 🙂

 

I am not what happened to me. I am what i choose to become.

 

sunday

Ææh, heii! 

Det har visst ikke blitt så veldig mye blogging på meg i påsken, sorryy for det. Grunnen til det er fordi jeg stort sett bare har vært sammen med familien osv .. men jeg har tenkt til og lage en liten video fra påsken, med bilder og litt videoer! Høres ikke det bra ut? 🙂 Skal prøve og  begynne litt på den i kveld, og få den ferdig til i morgen! 

Vel, jeg har hvertfall hatt en fantastisk påskeferie i Bergen! Bare synd det har gått så foort ;(( menmen, ser allerede frem til sommerferie nå tihi. Er joo heldigvis fri i morgen også, så det skal bli deilig! Dere får hverfall ha en fin dag videre, også blogges vii.

Hva har dere gjort i påsken?

Bergeeen next

God morgen til dere lesere!

Dette er ett forhånspublisert innlegg forresten, fordiii jeg rett og slett ikke rekker og blogge før jeg reiser til Bergen, jeg reiser ca i 12 tiden, så da må jeg stå opp i ganske god tid før, for jeg har ikke pakket ferdig alt som vanlig, men det er jo typisk meg da haha 🙂 Og daa tviler jeg på at jeg får tid til å blogge før jeg drar, så derfor forhåndspubliserer jeg det bare nå, like greit.

Vel, jeg skal vere i Bergen resten av påske ferien, og det har jeg sett frem til lenge nå .. gleder meg til å treffe familier og venner!♥ Er det en plass jeg virkelig trives og klarer å slappe av, så er det i Bergen, alt er bare så mye bedre når jeg er der, hehhe. Kommer nok til å flytte diit ja. Men dere, jeg må bare ønske dere en riktig god påske! Kos dere utrolig masse, og nyt desse dagene hvor vi har frii. Vi blogges!

Hva skal dere i påsken?

bilder fra fredag

God Kveld! 🙂

Nå er jeg nettopp hjemme, har vært en tur hos familien til Sara i dag, utrolig koselig! Har ikke gjort så utrolig mye i dag, men tanken på at det er fri heeele denne uken er jo bare fantastisk, det og våkne om morningene når det er ferie er så utrolig herlig, jeg elsker det

Uansett, på fredag så satt jeg barnevakt for Emma, og da fikk jeg heldigvis Kimmely på besøk hos meg, koselig. Her er noen bilder fra den dagen!