latest iphone pictures

unblogged outfit

bergen, my second home

God morgen, kjære lesere!

Når dere leser dette innlegget så er jeg nok på vei til Bergen igjen, nå er det faktisk en stund siden sist jeg var i Bergen, så skal bli godt og komme seg vekk litt igjen 🙂 jeg hadde egentlig ikke planer å reise, men så klarte selvfølgelig mamma å få meg med, hehee typisk. Menmen .. jeg kommer nok ikke til å angre, jeg elsker jo å være der .. det er jo så og si mitt andre hjem! Er det en plass jeg elsker å være så er det virkelig i Bergen, føler jeg kan slappe skikkelig av der, noe som jeg elsker 

Jeg tar selvfølgelig med meg macen, så forhåpentligvis så blir det noen innlegg også. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin helg, også blogges vi senere.

♥ Hva skal dere i helgen?

inspiration

kroppspress

I dette innlegget så tenkte jeg faktisk og skrive litt om kroppspress .. for og få ut litt frustrasjon. Jeg vet ikke engang hvor jeg skal starte engang, det er jo så masse, men det jeg vet er at jeg kommer til og stå fullt for mine egne meninger angående dette 🙂 Vel, for sånn som det er idag så er det faktisk helt sinnsjukt hvor gale verden er på nettopp dette. Det er så utrolig mye fokus på både kropp og utseende .. så er det vel sånn at hvis man ikke har den veltrente kroppen så er man ikke perfekt nok? Nei nei nei, jeg synst det blir alt for gale at det skal være sånn. 

Altså, det finnes ingen definasjon av perfekt. Om man har litt fett på kroppen så er man ikke ikke verken stygg eller verdiløs. Folk som er levende pinner er ikke mer verdifulle, alle kroppsfasonger og størrelser er like fine og ikke minst like mye verdt .. Det er kanskje vanskelig å tro, men det er helt sant. Jeg har faktisk lært nå i ettertid av både venner og familie at jeg er like mye verdt som det alle andre er .. Man trenger ikke å ha langt hår, feilfri hud, perfekt sminke, tynn mage, store pupper, sprettrumpe og de dyreste merke klærne for å være perfekt. Perfekt handler ikke om utseende, men om personlighet.

For de som har de såkalte perfekte utseende er som regel falske og tror de er verdt mer, men det er de ikke. Det er faktisk de som tørr og være seg selv, og stå for den de faktisk er, som tørr og være original, som er perfekt! De er sin egen definasjon av perfekt. 

Det at folk skal begynne å synke ned på andre fordi de ikke er perfekte nok, de er ikke bra nok osv .. Så gale er det faktisk, det er overhode ikke sånn det fungerer. Absolutt alle er perfekte på hver sin måte, uansett hvordan man ser ut, en størrelse har absolutt ingenting å si. Men det og faktisk begynne å hakke ned på andre personer er så innforjævlig og så ufattelig drøyt og respektløs og ikke minst nedlatende, det kan faktisk være så gale at en person ikke vil leve på grunn av dette, men da er det så utrolig viktig og tenke på at dere er gode nok som dere er, og som dere ser ut, prøv heller bare og overse slike kommentarer, ja, jeg vet det kan være veldig vanskelig. Jeg har selv slitt med akkuratt dette. Jeg kjenner meg så utrolig godt igjen angående dette med kroppspress osv .. Det å ikke føle meg god nok for andre, det å bli kalt ting som går så utrolig innpå en person som kan ødelegge så jævlig for en person .. Altså, Okei, jeg vet godt selv at jeg kanskje er litt for tynn, men skal personer da la være og like meg for det? Det å få kommentarer på både nase og hake, og at man ikke burde vise seg på skolen fordi man ser helt for jævlig ut. Altså, voks opp sier jeg bare. Det er ingen som skal oppføre seg sånn, og det er ikke sånn ett miljø skal fungere? ikke i det hele tatt. Det med trening og kropp, jeg jobber så utrolig hardt med saken hver eneste dag, og gleder meg som bare det til den dagen jeg har nådd målet mitt, det gjør jeg virkelig. Så vær så snill og slutt med det. Alle er like fine uansett størrelse. Hvordan kan en person ha samvittighet til og faktisk gjøre noe sånn? herlighet, jeg her faktisk helt sjokkert. 

Så alt i alt, vær deg selv, for du er så perfekt som du er, du er god nok, du er verdifull, du er nydelig. Ikke la noen andre la deg tro noe annet, det er så utrolig viktig. Gi faen i kroppspresset og alle som faktisk dømmer deg før de blir kjent med deg ..du er god nok som du er. Til de som ikke tar intiativ i å bli kjendt med noen kan bare ha det så godt, faktisk. Men ikke kom og sleng dritt om personer uansett om man kjenner de eller ikke .. det er ikke sånn det skal være, søren heller. Jeg tenker at folk som gjør noe sånn kan overhode ikke ha det noe godt med seg selv? Kjenner jeg blir så sur og frustrert og lei meg og ikke minst oppgitt på hele greia. 

Om du sliter så er det kjempe viktig og snakke med noen, om det er lege, psykolog, venner eller familie. Alt hjelper, tro meg .. jeg synst det hjelper veldig masse bare ved å skrive dette innlegget. Få hjelp til og sortere tankene dine, så lover jeg deg at alt blir så utrolig mye enklere og lettere. Ta en dag om gangen!

Jeg vil avslutte dette innlegget med og takke alle dere som faktisk tar dere tiden til og klikke dere innpå bloggen min, og til alle dere som er faste lesere, tuuusen hjertelig takk♥ Dere aner ikke hvor mye det faktisk betyr for meg, det er nettopp dere som holder meg oppe, dere er grunnen for at jeg fortsetter og blogge! LOVEU ALL Dere er noen utrolig vakre mennesker alle sammen!! 

 

Lately on my phone

blond

Håhå, det var en del som trodde på at jeg hadde farget håret blondt, men nei, det har jeg altså ikke! Jeg testet bare ut extentionen til Stine hehe 🙂 men fikk mange tilbake meldinger om at det var fint og at jeg kledde det da. Jeg har farget håret blondt en gang i mitt liv, og aldri igjen sier jeg bare haha. Da må jeg hvertfall gå til frisør og gjøre det! Men tror jeg skal holde meg som brunette jeg 🙂

 

Update

For ett nydelig vær det er, idag når jeg skulle ta bussen så var det 25 grader ute, var jo faktisk sånt vær vi skulle hatt i sommer 🙁 menmen, så lenge det er fint nå så er jeg glad.

Uansett, Jeg har helt glemt og oppdatere dere i dag, tenkte jeg skulle poste dette innlegget i går, men det fikk jeg ikke tid til. Vel, nå som Sandra og Stine har fått seg ny hybel her i florø så har jeg vært her en del hihi! Her er hvertfall noen bilder som jeg har glemt og poste.

slik blir året mitt

God morgen, fine lesere!  ♥

Idag er det første skole dag for mange av dere, men så er det vel også noen som ikke går på skole? som kanskje har tatt seg ett år fri for og gjøre andre ting? hvertfall, der har vi meg 🙂 jeg har nemlig tatt ett år fri, nettopp fordi jeg er såpass skole lei, jeg vet det ikke er så veldig lurt å gjøre det, men det er også viktig og tenke litt på helsa si og ikke bare på skole. Jeg har faktisk vurdert å ta fri år en stund nå, men samtidig har jeg vært så usikker pga at jeg vet det ikke er særlig lurt, men jeg har bestemt meg for å tenke litt på helsa mi og bli frisk! Så får jeg se hva jeg så gjør videre neste år, om jeg velger å starte på skole igjen eller om jeg faktisk velger å søke meg inn på foto og faktisk gjøre noe jeg liker hehee. Jeg har heldigvis god tid til å finne det ut!

Men ja, over til hvordan dette året her kommer til å bli for meg. Nei, jeg har ikke tenkt å bare gå hjemme og ikke gjøre en dritt .. jeg orker ikke tanken på det engang, jeg skal jobbe masse og tjene opp mine egne penger, men først må jeg få levert søknad rundt om her .. jeg er utrolig sein ute akkuratt dette med søknad og sånn, fordi skriveren vår har streiket helt, typisk.. så nå på lørdag så var heldigvis pappa nede å kjøpte en helt ny, så nå er det bare for meg å sjekke igjennom søknaden min for og se om det kanskje er noe jeg trenger å endre på, for og så å skrive den ut og levere den. Jeg er veldig spent på hvor jeg kommer til og få jobb, dere får vite mer om det senere 🙂

Vel, det jeg har bestemt meg mest for dette året er å trene utrolig mye siden jeg har såpass god tid nå til og faktisk gjøre noe jeg elsker, jeg har satt mine mål for trening, men for å fullføre dette så trenger man god tid, og det har jeg heldigvis nå, noe som jeg er så utrolig glad for ♥ jeg gleder meg hvertfall kjempe masse. Jeg har også tenkt til og hjelpe min søster som nå er gravid og har kun en måned igjen til termin, holyy .. HVOR syyykt er ikke det á? det har faktisk ikke gått helt opp for meg enda, shiiit så rart. Men ja, hun kommer jeg til å hjelpe masse nå, siden hun har flyttet til førde som ikke er like langt unna som da hun bodde i Bergen hehe. 

Også har jeg jo også en annen jobb som jeg elsker å holde på med, å blogge, det er noe jeg trives veldig godt med! Så dette kommer jeg til å holde på med og bruke veldig mye tid på fremover 🙂 

Hvilke planer har dere for året?

 

Antrekk

kjole – only // Veske – H&M // sko – H&M // jakke – Cubus

Hva synst dere?