prøve i morgen

Heihei.

Akkuratt nå så tenker jeg og finne frem bøkene og starte med å øve til rle prøven som jeg har i morgen, kan ikke akkuratt si at jeg er godt forberedt ass .. men jeg skal jo selfølgelig gjøre mitt beste 🙂 det er viktig! Noen som har noen tips til hvordan man kan øve skikkelig til en prøve? haha, eneste jeg gjør er å gå gjennom spørsmålene og lese skikkelig, men det finnes vell andre gode ideer også? Vel, kom gjerne med tips, daa blir jeg super glad 😀 hihi. 

Nå gjenstår det kun en dag igjen før vi kan ta helg, det skal bli deilig. Synd at helgene skal gå så fort, menmen .. sånn kan man vel ikke tenke 🙁 Jeg håper dere får en fin dag videre, også blogges vi imorgen. 

Har du prøve i morgen? 

 

photos

Hva synst dere?

 

A smile is the prettiest thing you can wear

Hva synst dere om teksten?


 

gårsdagens antrekk

Her kommer gårsdagens antrekk 😀 hope you like it.

Hva synst dere?

fruit

 

 

 

♥ herligherlig.

Heiiisann. Og god helg til alle sammen♥ endelig var det blitt helg igjen, går veldig fort dette her, men det er jo selfølgelig bare bra! kun 1 uke igjen, også er vi allerede i November wiih 🙂 gøøøy. Vel, om ikke så lenge så tar jeg turen ned til min fine og godeste venn Sara, blir nok til at jeg overnatter der til i morgen, Julie kommer nok ned senere også .. så blir deilig med en jente kveld idag, og bare slappe helt av. Men vi snakkes i morgen da, dere får ha en fantastisk helg alle sammen, så blogges vi.

Såg dette godt ut?

Hva skal dere i helgen?

autumn

smile

Hva synst dere?

bowling

Heia. 

I dag så avsluttet jeg søndagen på bowlingen sammen med mine søstre, utrolig koselig. Lenge siden vi tre har gjort noe ilag, så det var kjempe gøyt. Vel, i morgen er det jo mandag og en ny uke, som vil si at det blir utrolig tungt og komme seg opp i morgen, meeen det skal nok gå fint. Ser frem til neste helg allerede jeg hehe. 

Dere får ha en fin søndag´s kveld videre, også blogges vi i morgen 🙂

Hva har dere gjort i dag?