pitabrød

I dag så ble det pitabrød til middag, helt enkelt og lett å lage! Jeg er jo veldig glad i salater og sandwich og sånne ting .. så dette var veldig perfekt for meg! Tenkte å vise dere hva jeg brukte til å ha i, det finnes jo flere typer og varianter hehe 🙂

I dag så prøvde jeg løvbiff til å ha i men her angret jeg litt på at jeg ikke valgte kylling istede .. men men, neste gang!

Også hakke opp litt grønnsaker som salat, agurk, paprika, tomat og mais

Når jeg var i syden så fikk jeg smake mye på noe som heter tzatziki .. og herlighet så utrolig godt det var! Derfor tenkte jeg å prøve det til å ha i .. og det smakte himmelsk! Så det anbefaler jeg til å ha i salater og pitabrød også som dipp, nam nam

 

bildedryss

Heihei, håper alle har hatt en fin start på uken! 🙂 Jeg tenkte jeg skulle dele noen bilder med dere fra da jeg og Iben var i Askvoll en tur for å hente noe greier, så da tok jeg muligheten til å ta noen bilder også .. ble en kjempe koselig tur selv om vi bare var der i litt over en time til sammen! Været var det ikke noe å si på hvert fall. 

portrett

gårsdagens outfit

fredag og helg

Heihei, god helg til dere♥ jeg skulle egentlig ikke starte dette innlegget med å si beklager for elendig blogging for det sier jeg hele tiden .. men denne uken har jeg virkelig hatt en grunn til å ikke blogge og det er at jeg så vidt har rukket og sitte meg ned å slappe av, jobb hver dag også har det bare skjedd mye på fritiden også som gjør til at jeg ikke har brukt tiden godt nok på bloggen! Godt er det hvert fall at det er helg nå slik at jeg kan blogge litt bedre til dere 🙂

I dag så var jeg ferdig på jobb klokken 15.30 .. og nå om ikke så lenge så skal jeg og Iben en liten kjøre tur til Askvoll for og hente noe greier! Jeg elsker jo å kjøre turer når det er så fint vær ute for da får jeg skikkelig sommer følelse haha. Senere i kveld så skal jeg virkelig bare slappe godt av … det trenger jeg i dag merker jeg! I morgen derimot så blir det ikke så mye tid til å slappe av for da skal jeg se en fotballkamp sammen med Iben og noen andre også sikkert ut en tur senere på kvelden .. får se hva som skjer i løpet av kvelden. Oppdaterer dere mer på det i morgen! 

Jeg skal prøve å få tatt noen antrekk bilder til dere senere, mer blogging kommer det hvert fall senere i dag så følg gjerne med videre♥ Ønsker dere alle sammen en kjempe fin helg og NYT været som er ute nå, det er jo helt fantastisk!!!!

Processed with VSCO with b1 preset

 

 

dagens antrekk

Heihei, denne dagen har så langt vært veldig fin .. jeg og Iben startet dagen med å fikse oss her hjemme også reiste vi til Naustdal for å kjøpe is hvor vi så klart spiste ved stranden, etter det så dro vi for å fiske litt i dag også i håp om å få noe fisk i dag istede siden det blåste så forferdelig i går, men der tok vi feil haha! Jeg tror det er lettere å få fisk om kveldene kanskje ? Hmm ikke godt å si, koselig var det hvert fall 🙂 På vei hjem igjen så møtte jeg en venninne for og ta noen antrekk bilder som jeg ikke ble noe særlig fornøyd med i dag pga antrekket mitt, jaja .. Tenkte å vise dere det fordi om.

Jeg skal til en venninne nå klokken 19.00 så har egentlig veldig dårlig tid på meg, skal få postet dette innlegget først! Jeg skal prøve å få postet enda ett innlegg i løpet av kvelden i dag, ønsker dere en fin kveld videre også blogges vi!

fiske tur

God dag, fine dere! I dag startet vi dagen litt sent hjemme hos oss haha .. slappet av i sengen en god stund før jeg beveget på meg , tror klokken var rundt 2-3 før noe skjedde 🙂 godt er det i blant også .. i morgen skal jeg stå opp tidligere og godt er det virkelig med en fri dag i morgen også! Den skal tilbringes på fjellet kanskje .. det er jo faktisk meldt 23 grader i morgen så en tur må det hvert fall bli!

For øyeblikket så er jeg og Iben å fisker .. tenkte vi skulle gjøre det i dag men litt dårlig også i og med at det blåser så sinnsykt mye, irriterende. Får se hvor lenge vi gidder å holde ut haha .. resten av dagen går nok til å nyte solen, vaske klær, rydde litt i leiligheten og bare slappe av med serie eller noe! Skal hvert fall blogge mer til dere senere, ha en fin dag videre <3

bilder som ikke kom på bloggen

God kveld! Går det bra med dere? 🙂 lenge siden jeg har skrevet til dere nå .. tenkte jeg kunne fortelle dere litt om hva jeg har gjort i helgen! Ikke så veldig interessant men I går så dro hvert fall jeg og Iben hjem til Florø og grillet sammen med familien min siden di reiser til syden i morgen, litt senere på kvelden så satt vi ute i fin været en veldig god stund, deilig! God stemning var det hvert fall 🙂 Siden vi sov over der så dro vi hjem igjen på dagen i dag, ikke så alt for lenge siden vi kom inn døren .. vi har vært å handlet inn mat tidligere i dag og etter det så var vi oppe hos tanteungen min, veldig koselig! Nå slapper jeg bare av, blir vel ikke så alt for lenge før jeg legger meg siden jeg har vært så sykt trøtt i hele dag .. Jeg skal blogge bedre til dere i morgen, her er forresten noen bilder som ikke har blitt postet her på bloggen før …. vakkert!

Var vel ikke noe spesielt med dette bildet annet enn at fjeset mitt ser så alvorlig og trøtt ut hehe ..

Det samme gjelder her også

Hva skjer med hånden min ? :p

Viktig å dra opp buksen sin

……

I farta ..

Her også

Ikke så veeeeldig fornøyd her nei? Eller bare veldig oppgitt over at bildene ikke ble bra haha..

outfit – red