Bilde dryss fra Palma

Heisann, det blir litt av og på med blogging her men det får gå! 🙂 i går så tok vi bussen inn til Palma som tok rundt en times tid .. når vi kom frem så var det så varmt at vi satt oss ned for å ta en drink før vi gikk videre for å finne frem til havnen og det som var. Og herlighet så utrolig vakkert det er der .. jeg ville ikke hjem igjen haha, mye bilder ble det hvert fall heldigvis. Før vi reiste hjem igjen så spiste vi litt og bare koste oss mye, kjedelig at det bare er 2 dager igjen til hjem reise men deilig blir det jo også.

I kveld så skal vi ut og spise, så jeg må stelle meg litt nå! Skal prøve og få tatt noen antrekk bilder også 🙂 Ønsker dere en fin kveld videre så blogges vi snart igjen, her er litt bilder som ble tatt i går .. altså, se SÅ fint!!!!

Oppdatering fra Mallorca + bilder

Heihei! 😀 sist jeg blogget til dere var når jeg var i Bergen, nå er jeg og Iben endelig på Mallorca og vi stor trives virkelig her. Fly turen gikk helt fantastisk .. brukte kun 2 timer og 40 minutt så det gikk jo utrolig fort, og med godt selskap så ble det jo enda bedre hehe. Vi landet på søndag rundt klokken 22.00 også tok det jo en times tid med buss til Alcudia, så det ble egentlig bare å sjekke inn også rett å legge seg når vi kom frem.

Søndagen når vi våknet så brukte vi bare dagen til å gjøre oss litt kjent .. ned å se på stranda SOM forresten er helt vanvittig fin!!!! Også på kvelden så dro vi ut for å spise og ta noen drinker .. kjempe koselig. Selv om vi bare er to stykker så prøver vi virkelig å gjøre det beste ut av det.. avslappende er det hvert fall. Dagen i dag startet med frokost her på hotellet også videre ned til stranda .. er ikke så veldig lenge siden vi kom tilbake til hotellet, har handlet inn litt mat til å ha i kjøleskapet også litt drikke. Tok lunsjen her på hotellet i dag, like greit. Litt senere så skal vi ut å spise, jeg oppdaterer dere mer senere 🙂 ønsker dere en kjempe fin dag videre!

Se såååå fint!!!!

shopping og reiseklar

Heisann, i dag så dro vi ut døren ganske så tidlig .. først en tur på lekeland sammen med søskenbarna mine og niesen min 🙂 kjempe koselig, så dro jeg og Iben videre til kjøpe senteret for å shoppe litt til i morgen for da reiser vi jo faktisk til Mallorca!!!! Gud som tiden flyr .. jeg gruer meg en del til fly turen i og med at jeg ikke er noe ” fan” av å fly hehe. Men det går nok bra, flyet går ikke før 19.00 så har heldigvis litt tid til å forberede meg!

Jeg har faktisk fått shoppet en del når jeg har vært her men nå må jeg spare litt til selveste turen .. finner nok mye der nede også, Off. Jeg oppdaterer dere hvert fall senere i dag eller i morgen 🙂 Ønsker dere en fin kveld videre.

Her er forresten noen bilder fra by turen fra i går .. ble en tur ut på bryggen her i Bergen, gøy.

fisketur

God kveld! Litt i seine laget å blogge men men .. jeg har akkurat kommet inn døren, hele familien har vært på fisketur! Utrolig koselig å få med hele gjengen egentlig 🙂 været er også helt nydelig nå i kveld så da måtte vi jo bare finne på noe.

Dagen i dag har bare gått til å slappe av med brett spill og gøy sammen med familien, det er så deilig og bare slappe av. Jeg oppdaterer dere mer i morgen så bare å følge med videre hihi 🙂 ha en god natt alle sammen!

ut å spise og kino

God morgen! Hvordan går det med dere? Tenkte jeg skulle oppdatere dere litt her inne .. i går så var hele familien på shopping også rett etter det så dro vi en liten gjeng til sentrum for å spise også kino, veldig koselig dag. Jeg kjøpte litt nye klær både til syden turen også utenom hehe, fortsatt en del ting jeg mangler så det må jeg få fikset en av dagene 🙂

Planene for dagen vet jeg ikke enda, kommer an på været for akkurat nå så regner det litt .. håper solen kommer frem litt senere. Jeg oppdaterer dere hvert fall utover dagen, så må dere ha en kjempe fin onsdag! Kos dere mye!

Antrekk

ikea tur

God morgen, skjønninger♥ I dag er jeg virkelig tidlig oppe .. det er jeg nesten hver gang jeg er hos mormor haha, men så er det også veldig deilig å våkne tidlig og vite at man har ferie og kan gjøre akkurat det man vil. 

I går så ble det dessverre ikke noe tid til å blogge .. når vi kom frem så tok vi oss en tur innom IKEA og der fikk jeg brukt litt penger ja … men heldigvis bare til ting man trenger! Er så typisk meg og kjøpe unødvendige ting også angrer jeg på det etterpå, men nå har jeg heldigvis lært 🙂 Kjøpte litt nye glass, tallerkener, håndklær. pynt, sengeklær osv .. 

Når vi kom frem hit som jeg er nå så bare spiste vi litt og slappet av resten av kvelden og deilig er det. Planene for dagen i dag vet jeg ikke enda, skjer det noe spennende så forteller jeg så klart om det! Litt kjekkere å blogge når man er på tur for da finner man som regel på litt mer enn når man bare er hjemme. Så dere hører mer fra meg senere, ønsker dere hvert fall en kjempe fin søndag også blogges vi!

Processed with VSCO with f2 preset

Bergen

God morgen! 🙂 Jeg ligger fortsatt i sengen og har planer om å bevege meg opp snart siden vi reiser jo til Bergen i dag .. jeg har pakket meg ferdig heldigvis selv om jeg holdt på i hele går kveld, noe som er sykt irriterende er når jeg ikke vet hvilken jakke jeg skal ta med .. så jeg tok virkelig med meg 5 jakker, altså er det virkelig vits? HAHA så typisk meg når jeg overhode ikke klarer å bestemme meg, men jeg tror jeg må pakke vekk noen, herlighet.

Men hvert fall, vi tenkte å stoppe innom IKEA å se litt .. jeg har lyst på litt nytt her i leiligheten også må jeg kjøpe litt mer sengetøy osv. Tenkte å bare titte innom her før jeg begynner å stelle meg sånn det er gjort, jeg oppdaterer dere så klart senere i dag. Ha en fin Lørdag 🙂

SOMMERFERIE

Heisaaann vakre mennesker♥ Hvordan går det med dere? 

Nå har jeg endelig SOMMERFERIE!!!! Denne dagen har jeg lengtet så sinnsykt mye etter hahaha … siste dag på jobb i dag, en fin dag og ikke minst uke på jobb .. jeg stor trives der jeg er 🙂 Jeg tror forresten jeg har helt glemt å fortelle dere at jeg har fått meg 100% stilling i barnehagen jeg er i nå fra høsten av og hvert fall frem til jul .. jeg er så mer enn bare takknemlig, fy søren!  Folkene jeg jobber sammen med er så utrolig imøtekommende og greie .. nok en grunn til at jeg stor trives der jeg er, Jeg har virkelig stått på og utviklet meg mer og mer for hver dag som går, det har både jeg selv og andre merket, da er det vel lov til og være litt stolt av seg selv? Hehe, jeg kan hvert fall ta sommerferie med god samvittighet og glede meg til å komme tilbake i August. 

Allerede i morgen tidlig så reiser jeg, Iben og familien min til Bergen så det gleder jeg meg utrolig mye til .. men først gjenstår det å pakke mye siden jeg ligger dårlig an  .. standard meg og pakke dagen før, menmen .. jeg kommer meg hvert fall i mål. Også må jeg få ryddet leiligheten og vaske litt klær osv før vi reiser så alt dette må jeg fikse i dag! Litt greit og komme hjem igjen når alt er fikset før man reiser 🙂 

Jeg tenker og ta dere med videre utover ferien min .. jeg lover virkelig og bli bedre på denne bloggingen nå som jeg har fri!! Gleder meg til å ta masse nye bilder til dere …. Så det er bare å følge med videre her på bloggen, ønsker dere en fin dag videre også blogges vi snart igjen♥ kos dere masse i sommer og nyyyyt det. 

 

helg, kjipe penger

Hei! Da var det helg igjen, jeg har jo hatt helg hele uken jeg haha 🙂 litt godt og skal reise på jobb på mandag slik at jeg bare kan bli ferdig med siste jobb uken før jeg kan ta sommerferie .. har SÅ lyst å komme meg vekk nå kjenner jeg. Forresten, jeg klarte selvfølgelig å glemme å ta med eine mellom navnet mitt på flybilletten slik at nå måtte jeg ut med 500 KJIPE penger KUN for og få navnet inn .. hvor sykt er ikke det da? Ufattelig dyrt hvert fall, men men .. vil ikke risikere å miste reisen heller så nå har jeg endelig fått fikset det. Skal ikke alltid være like enkelt det er sikkert og visst hehe. Vel, nå er jeg egentlig på vei ut døren for og reise til Florø en tur .. så blir bare et kort innlegg dette her! Men lover og blogge mer senere eller i morgen, jeg ønsker dere hvert fall en kjempe fin helg også blogges vi snart♥