ny mobil

Heihei, og god søndag til dere 🙂 Nå er det en god stund siden sist jeg skrev til dere .. prøver så klart å komme sterkere tilbake hehe! Tenkte hvert fall og oppdatere dere litt nå. 

Denne helgen så har det ikke skjedd så mye annet enn en tur hjem til Florø på lørdag .. Etter jobb på fredag så dro jeg rett til sentrum og kjøpte meg en ny tlf siden den jeg hadde har jeg hatt i 3 år nå og da tenkte jeg det var på tide med en ny! Jeg gikk i fra Iphone 6 til 8 og er stor fornøyd med det, jeg skulle egentlig kjøpe Iphone 7 men så var det ikke så veldig stor pris forskjell på den og 8 så da gikk jeg for sist nemnte. Nå håper jeg bare at jeg klarer å ta godt vare på mobilen min siden jeg har mistet den gamle så utrolig mange ganger i bakken .. det er ikke mer enn 4 dager siden jeg klarte å knuse den gamle men nå har jeg kjøpt med skjermbeskyttelse så da skal jeg klare å unngå det! 

Vel, i dag så har det bare vært en avslappende dag og deilig er det siden det er en ny uke med jobb i morgen igjen, jeg skal bare slappe godt av og nyte resten av fri dagen .. kommer muligens ett nytt innlegg senere også! Ønsker dere hvert fall en fin søndag videre♥

♥ Hvilken mobil har du?

 

6 kommentarer

Siste innlegg