Norske blogger
hits


MINE FAVORITTER

  • Skrevet 26.06.2017
  • Klokken 17:46

Heihei, og velkommen til en ny og fin uke :-) Hvordan har helgen deres vært? Jeg hadde store planer om å ha dette innlegget her i en video istede, men tenker og heller bare ta det i ett innlegg nå som jeg har en haug med ting å vise dere, så får vi heller ta igjen den videoen om ikke så lenge. Jeg må få til en video ganske fort, hvertfall. 

Men her har dere mine favoritter :

 Love and Glamour parfyme 

Denne bare elsker jeg av hele mitt hjerte, jeg har aldri prøvd en bedre parfyme enn dette .. bare kjipt denne blir så fort tom, og enda kjipere at di har sluttet og selge denne i butikker, tror og mener man bare får tak i denne på tax free. Men jeg anbefaler virkelig denne. Heldigvis finnes det flere typer størrelse i denne.SENSAI KANEBO PUDDER

Noe av det beste jeg har prøvd i hele mitt liv, er dette pudderet fra sensai, GUD SÅ BRA DET ER! Jeg elsker dette så mye og det er virkelig ett must hos meg, det dekker alt du vil det skal dekke og holder seg hele dagen, jeg har denne i fargen 204, som er en standard farge, og som di fleste bruker. 

BODY SHOP ØYENSKYGGER

Disse øyenskyggene er fra body shop, jeg har brukt di noen få ganger og fikk ett veldig godt inntrykk bare ved første gangen jeg testet di ut .. Øyenskyggen sitter veldig lenge på, også er det veldig mye glitter i.

COVER UP FOUNDATION

Denne har jeg testet 2 ganger, og jeg synst den er dødsbra!!! Den dekker det meste og er en fin og gjevn farge, mitt inntrykk til denne er hvertfall kjempe god. Har hørt det er en del som bruker denne også. Bruker denne i fargen 66, almond cover, som passer meg kjempe godt. ingen skille eller noen ting. 

BABY ROLL MASCARA

Etter at mamma fortalte meg at denne er kjempe god så måtte jeg teste den ut også, og jeg likte denne utrolig godt også, lange og fine vipper .. som jeg synst er skikkelig fint. Jeg anbefaler hvertfall denne her også.

EYE LINER FRA H&M

Denne eye lineren fra H&M har jeg brukt så lenge jeg kan huske, den er virkelig UTROLIG god og jeg bare elsker den. Denne får man for en billig penge, og er virkelig verdt det. 

HÅR PRODUKTER

REF  - LEAVE IN

Dettee Leave in produktet funker godt på meg, merker jeg får veldig mye mykere hår og synst den funker helt greit :-)

NOURISHING HAIR BUILDING 

Er det en ting jeg elsker og VIRKELIG anbefaler på det høgste så er det dette produktet her .. det kjøpte jeg ettersom jeg hadde gjort så utrolig mye med håret mitt, som endte opp med veldig tørt og sinnsykt slitt hår .. så da anbefalte min søster som er frisør, denne til meg .. og HERREGUUUUD så bra den virker .. jeg merker det med en gang jeg tar den i håret at den funker på meg. Man skal sitte med denne i håndkle tørt hår i 15-20 minutter, også skylle ut etterpå. 

Denne anbefaler jeg virkelig til dere som har veldig tørt og slitt hår, håret mitt nå er blitt så utrolig mye finere og bedre etter jeg har brukt denne i ca 2-3 måneder. Denne gjør slik at håret blir bygd opp igjen sånn som det skal ! Også lukter den skikkelig reint og godt, heeelt supert !! ♥♥♥

PAUL MITCHELL SMOOTHING

Jeg digger denne her også, påfører i håndkle tørt hår eller i tørt hår, men funker best i håndkle tørt hår. Den lukter forresten EPLE namnam :-D håret blir også veldig glatt og fint.

PAUL MITCHELL STRENGTH

Noe som funker veldig bra på mitt hår også er denne fra Paul Mitchell, den er veldig sterk og blir helst brukt for di som trenger mest behandling i håret sitt, men jeg liker denne likevel og synst den funker kjempe bra på meg likevel.

PURE ACTIVE

Jeg elsker og rense fjeset mitt hver morgen og kveld før jeg legger meg, og da liker jeg og bruke denne her fra Garnier, det som er så bra med denne er at den er 3 i 1, altså vasking, skrubbing, og maske .. deilig. 

 


kommentarer: 1
Alexandra Flaa

26.06.2017 kl.19:30

Har faktisk ikke prøvd noen av de før!

Legg igjen en kommentar