hits


AMAZING things will happen

 • Skrevet 30.12.2016
 • Klokken 15:45


kommentarer: 0photos through christmas

 • Skrevet 29.12.2016
 • Klokken 19:05


kommentarer: 4videosnutt - christmas time

 • Skrevet 23.12.2016
 • Klokken 17:54

♥ god jul 


kommentarer: 0lille julaften

 • Skrevet 23.12.2016
 • Klokken 16:03

wait .. whaaat? 23. Desember idag, som vil si at det faktisk er julaften imorgen, hvor sykt er ikke det? :o og TENK at det kun er en uke igjen av hele 2016 !!! Føler det ikke er lenge siden jeg tenkte i august at det kommer til å gå sykt lang tid fra august - desember .. men der gikk jeg altså på en smell, det har jo gått fortere enn noensinne, og det er egentlig ganske sykt å tenke på hvor fort tiden har gått, det har ikke gått helt opp for meg enda at idag er det lille julaften og selveste julaften imorgen, men JEG GLEDER MEG <3  spesielt til pinnekjøtt og ( sorry ) en h*lvetes god mat .. det blir så bra selv om vi bare er få hjemme på denne julaften her, men det er virkelig ikke det som betyr noe, så lenge jeg har familien min der er jeg virkelig mer enn fornøyd.

Igår så lagde jeg og mamma risboller siden jeg fikk så utrolig lyst på det hehe, enkelt er det jo å lage til også. Vi skulle egentlig bake noe mer greier .. men vi bare slo det fra oss denne gangen .. så får vi heller ta det igjen til neste år. Vi hadde jo egentlig planer om å bake sammen med tante ungen min, men det ble ikke noe av det heller :-( men men, da slår vi til neste år, er ikke verre en det. Julen i seg selv er ganske koselig og minnerik den, men samtidig synst jeg også det er litt stress, spesielt det som skjer før og i romjulen .. jeg blir så sykt stresset når jeg ser alle andre skal ut i romjulen også hadde jeg egentlig ikke så store planer om det, men når jeg hører at alle skal så frister det ikke å sitte hjemme, lol skjønner dere? Jeg er den personen som MÅ få med meg alt .... men kjenner jeg meg rett så kommer jeg ikke til å orke meg ut, OM jeg skulle ut så hadde det blitt 2. juledag siden di fleste jeg kjenner skal ut da, men jeg skal " ut " allerede 1. juledag så da blir det egentlig godt å bare slappe av andre juledag med tanke på at nyttårsaften kommer like rundt hjørnet og sikkert smeller som fæn. 

Oiioi, dette ble visst ett langt innlegg ut av overhode ingenting interresant, men jeg har nå oppdatert dere. Jeg kommer så klart ut med flere innlegg iløpet av dagen idag eller morgen dagen, så følg gjerne med på bloggen videre :-) Vi blogges, ønsker dere en ♥ RIKTIG GOD JUL♥ 

 


kommentarer: 0through my phone

 • Skrevet 16.12.2016
 • Klokken 20:25♥  god helg ♥ 


kommentarer: 0derfor er stress så skadelig

 • Skrevet 16.12.2016
 • Klokken 18:01

Noe som jeg plages veldig mye med er stress, det kjennes på kroppen min og det tar virkelig ufattelig mye på. Jeg har store problemer med å konsentrere meg, en ekkel følelse i magen konstant, og store problemer med å sovne fordi jeg ligger å tenker på alt jeg har å gjøre. Klarer aldri å slappe av i kroppen og er alltid så anspent .. noe som gjør forferdelig vondt. Det er ALLTID tanker opp i hodet mitt og ting som jeg må få gjort hele tiden, gjør jeg ikke det så klarer jeg aldri å verken sove eller slappe av, men likevel blir det drøyes lenge med fordi jeg er så sliten i kroppen og har ikke energi nok til å få gjort de tingene som jeg så gjerne skulle fått gjort, så at energien min ikke er der hjelper ikke akkurat på. Jeg går rundt fra jeg står opp til jeg skal legge meg å tenker å stresser med egentlig HELT usakelige og unødvendige ting, noe som er det minste man bør stresse med, det er så utrolig slitsomt å ha det sånn, og jeg føler meg psykisk sliten. Jeg hater, hater .. hateeeer å sitte å klage, når jeg egentlig ikke har noe å klage over i forhold til de som faktisk virkelig har noe å klage over ..  men likevel føles det godt å få skrive ting ned, om dere skjønner? Jeg synst ikke synd i meg selv, det er ikke derfor jeg skriver dette ned .. jeg gjør det fordi det hjelper meg, ikke sant. Det gjør at jeg får en liten lettelse i kroppen, og det er deilig det. 

Dere tenker sikkert hvorfor jeg skriver det ned og ikke heller prøver å gjøre noe med det, og jo, jeg har prøvd, flere ganger, men det funker ikke på meg, det funker kanskje i en dag eller to .. så rett tilbake på stress nivået. Jeg er heller ikke noe særlig flink å snakke sammen med foreldrene mine når jeg sliter med diverse ting, jeg holder det som oftes inni meg - noe jeg aldri bør gjøre. Jeg får høre av både venner og familie at jeg stresser sånn og må ta det litt med ro - lettere sagt enn gjort, eller hva? Jeg merker hvertfall at kroppen min er så sinnsykt sliten nå at om jeg skal fortsette å stresse resten av livet så takler ikke kroppen min det .. derfor må jeg virkelig prøve på egenhånd å få en slutt på dette .. det eneste jeg tror som hjelper er faktisk å bare totalt glemme ting, drite i å gjøre det som står i tankene på meg .. slutte å bry meg om ting som om at jeg ikke føler meg bra nok eller fin nok, eller at folk ikke liker meg .. sorry for at jeg sier det, men til h*lvete med det .. det er ikke mitt problem om noen ikke liker meg for den jeg er? Jeg har ikke tenkt å forandre meg for å bli bedre likt, bedre å fremstå som en ekte person enn en falsk person som prøver for hardt ;-) så prøve å få tingene ut av hodet - tenke positivt, jeg tror at 10 000 kilo hadde lettet fra skuldrene mine, virkelig. Og den følelsen vil jeg så inderlig kjenne og føle på .. derfor skal jeg gjøre mitt beste, jeg vet jeg kan fikse dette, det handler bare om tid, styrke og mot til å gjøre det .. og innerst inne så har jeg det. 

Det er i motbakke det går oppover .. 

Jeg kom blant annet over denne artikkelen i ett blad, og det handler jo om stress og tips til hva man kan gjøre for å bli kvitt det å helse skadene. Etter å ha lest denne artikkelen så ble jeg litt satt ut, for jeg hadde aldri trodd at stress var så farlig og så helse skadelig .. noe som gjør til at jeg hvertfall vil bli kvitt dette så fort som mulig ! 
 
Her ser dere artikkelen :
 
 
6 GODE RÅD SOM HJELPER MOT STRESS ... 
 


 
Nå har jeg lest igjennom dette en gang, og det blir nok ikke den første .. haha. Jeg skal lese igjennom og teste ut det som står og se om det funker på meg. Håper hvertfall du kan få nytte av dette om du stresser mye :-) 
 

 
 

 

 

 


kommentarer: 2SPØRSMÅL

 • Skrevet 15.12.2016
 • Klokken 16:00

Heihei. 

Jeg tenker å kjøre i gang med en spørsmålsrunde igjen jeg .. nå er jo året snart over og kanskje dere har noen spørsmål som har hendt iløpet av dette året eller ting som skjer neste år? Eller andre ting .. kom gjerne med spørsmål i kommentarfeltet rett under her, også svarer jeg fort løpende når jeg ser at det ikke kommer inn flere kommentarer :-) Det blir garantert video ut av dette. 

Kjør på :-D

Processed with VSCO with g3 preset

 

 

 


kommentarer: 10DEN ALLER FØRSTE GANGEN .. DEL 2

 • Skrevet 12.12.2016
 • Klokken 19:15

MITT FØRSTE MØTE MED EKSTREMSPORT ..

Nå vet ikke jeg om kickboksing regnes som en ekstremsport eller en kampsport .. men hvertfall så husker jeg denne gangen utrolig godt, nettopp fordi første inntrykket mitt av dette var AMAZING .. bortsett fra at det er så siiiiiinnsyyyykt slitsomt, holy .. dette bør man virkelig ha en kondis til for å begynne med, men det kommer seg heldigvis underveis, med tanke på hvor hardt man faktisk må ta i og trener! Men isåfall så var jeg 100% sikker på at jeg skulle drive med å fortsette med, og jeg angrer ikke ett sekund på at jeg testet dette, for jeg elsker det virkelig å synst det er ufattelig kjekt. Så da var det virkelig rett å kjøpe seg bokse sekk og hansker å starte med treningen for full hals ..  Jeg har ikke tenkt til å slutte med det første hvertfall, hehe :-) MIN FØRSTE JENTETUR ..

Min første jentetur mener jeg har vært med min bestevenninne Sara, da tok vi båten på vei til Bergen, jeg husker det som det skulle vært idag. En annen jentetur som jeg aldri kommer til å glemme er bobilturen til meg og Sara på vei til Oslo på Miley Cyrus konsert, holy shiiiit så gøy det var, aarhhh .. minner for livet det der, det er sånne ting jeg setter pris på.

her sitter vi på båten på vei til Bergen.

MITT FØRSTE MØTE MED SMINKE ..

OMG sier nå bare jeg .. dette var jo helt KATASTROFE !!! Jeg tror ikke jeg helt visste hva sminke var, spesielt ikke når jeg bruker en svart/brun eyeliner å knæææsjer på med all min styrke på bryna mine som jeg engang ikke fullførte .. jeg kunne gjerne bare begynne å tegne på midt på bryna mine og stikke liksom .. hva jeg tenkte på da er ett megeeeet godt spørsmål, det verste av alt var at jeg sikkert følte meg ufattelig SEXY.  Jeg begynte med sminke alt for tidelig .. i en alder av 11-12 år tror jeg, ikke kult Camilla .. jeg angrer den dag idag på at jeg i det hele tatt startet med sminke, skulle ønske jeg aldri begynte. 

 

her ser dere .. :-) vakkert altså 
 


kommentarer: 0If you can't stop thinking about it, don't stop working for it.

 • Skrevet 06.12.2016
 • Klokken 16:16


kommentarer: 0VIDEO - christmas tag

 • Skrevet 02.12.2016
 • Klokken 19:58

sett på 720p for bedre kvalitet

♥ GOD JUL 


kommentarer: 2helg og bilder

 • Skrevet 02.12.2016
 • Klokken 14:05

Helååååå og god helg igjen .. vi er komt i desember måned, wiiiho så kjekt! :D 3 uker igjen til julaften. 

Det er fredag, den nest beste dagen i uken, lørdag er så klart den beste. Men hvertfall, i helgen så har jeg absolutt ingen som helst planer .. jeg har hvertfall bestemt meg for å IKKE innta alkohol, det tåler virkelig ikke kroppen min denne helgen her også, viktig med litt pause iblant .. herregud jeg høres ut som DEN alkoholikeren? Er ikke langt ifra da, neida, joda .. jeg er syk, så derfor kjører jeg på med en edru helg denne helgen her. Skal blant sitte barnevakt imorgen, så da er det viktig å være opplagt. Jeg får hvertfall besøk ikveld av min kjære, så det ser jeg hvertfall frem til ;-) Ønsker dere fine leserne mine en riktig god helg, kommer forresten en video ut på bloggen idag, så stay tuned. 

 ♥ Vi blogges ♥ ♥Hva skal du i helgen?

 


kommentarer: 2