hits


mine favoritt hårfrisyrer

 • Skrevet 30.11.2017
 • Klokken 21:24

God kveld! I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere mine favoritt hårfrisyrer, selv om jeg ikke er så veldig flink til og style håret mitt hver dag så har jeg fremdeles mange favoritter som jeg gjerne vil vise dere nå :-) Nå er det jo jule tider snart og da synst jeg det er utrolig fint og pynte seg skikkelig på håret, jeg er veldig glad som har en søster som frisør som kan style meg skikkelig haha, jeg er bare vandt med krøller! Og fint er jo det også, her er noen av mine favoritter ... ♥ 

♥  krøller 

Processed with VSCO with f2 preset

Krøller er noe jeg liker aller best, selv om det tar veldig lang tid på mitt hår så blir det alltid verdt det til slutt .. for det blir jo såå fint. Skal jeg pynte meg så velger jeg alltid og krølle det bare for og gjør det lille ekstra haha.

♥  lang hestehale 

Her har jeg bygd håret mitt slik at det blir lenger, jeg forklarer dere i ett skikkelig innlegg HER  ! Dette synst jeg også er super fint :-)

♥ Donut

Dette er så utrolig vakkert! spesielt når man pynter litt ekstra med blomster osv .. favoritt.

♥ Pariserflette og ulike fletter

Processed with VSCO with m3 preset

♥ Hva er dine favoritt frisyrer?

 

 

 


kommentarer: 0kyllingsalat

 • Skrevet 30.11.2017
 • Klokken 15:55

Hei og gooood torsdag dere♥ Disse ukene bare flyr avgårde for i morgen er det jo allerede fredag og helg, enda gøyere er det at i morgen er det 1 desember og bare 24 dager til jul, wæææ hvor sYkt er ikke det da? Jeg elsker tanken på det da, for er det noe jeg elsker og se frem til så er det jule tider sammen med hele familien, jul er favoritt tiden på året!!! Alt er bare så vanvittig koselig og man setter liksom ekstra stor pris på alt, hehe♥ 

Men til overskriften, tidligere i dag så dro jeg på butikken og handlet inn til kyllingsalat for det har jeg hatt skikkelig lyst på sååå lenge så da slo jeg til med middagen i dag :-) Det ble jo så sykt mye mat og vi er bare 2 stk så her må vi få besøk hahaha. I dag skal jeg bare slappe av og håpe at jeg er bedre til i morgen, noe jeg tviler sterkt på i og med at jeg merket jeg ble dårlig i går og da varer det som regel i 924820 dager .... neida, men lenge hvertfall. Forkjøla, vondt i hodet, verker i hele kroppen aaarrhh .. ikke gøy. Skal gjøre alt for og bli frisk for jeg hater dette! Nå skal jeg slutte å klage og heller ønske dere en super fin dag videre og gled dere til helg, vi blogges♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 8Antrekk

 • Skrevet 29.11.2017
 • Klokken 21:09


kommentarer: 8smoothie

 • Skrevet 29.11.2017
 • Klokken 14:10

Heisann, hvordan går det? Jeg tok meg en fri dag i går og blogget derfor ikke siden jeg ikke var helt i form, slapp og sliten .. I dag er formen litt bedre heldigvis :-) Nå har jeg akkurat laget meg en deilig smoothie og sitter å blogger for dere, været i dag er forresten helt utrolig fint .. litt snø på bakken og sol, men sykt kaldt er det helt sikkert hehe. Jeg skal gå meg en tur senere også skal jeg kanskje en liten tur opp til søsteren min , så det blir koselig.

Jeg ønsker dere en kjempe fin dag også blogges vi senere i dag :-)


kommentarer: 4bildene som ikke kom på bloggen

 • Skrevet 27.11.2017
 • Klokken 20:52

Og her fortsetter vi .. jeg dør av disse bildene herreguuud så sinnsykt flaut!! Og denne gangen blir bildene bare verre og verre .. Men det virker som dere liker disse innleggene så hvorfor ikke fortsette med det :-) kos dere med bildene hahahaha. 

Nei nei neiiii .. sjekk DET bildet da!! Jeg ler meg ihjel .. dette skjer så og si hele tiden når jeg IKKE er klar for bildet, ser jo ut helt dum ut. Bildet er rett og slett vakkert!!!!!

Se her ja :-) skjer med armene mine <3

Forsøk på å få frem håret, men når det er grodd langt inn i skjerfet så blir man rett og slett en smule irritert. .. og enda bedre blir det når den som tar bildet tar bilde UTEN at jeg er klaaaaar, fAn. 

Og hva f*en skjer her liksom? Viktig med litt dans underveis av alle bildene, ser ikke verre ut hvertfall :-) Nei off dette bildet var grusomt. 

Nok en gang skal jeg forsøke på å få frem håret, men samtidig er det så vanvittig kaldt at man ikke vet hvor man skal gjøre av seg 

Litt sur her ja? 

Fyyyyy jeg skjønner ikke at jeg tørr å poste dette bildet, det er jo virkelig helt forferdelig stygt .. altså, sjekk munnen min og ikke minst håret som fyker i alle kanter .. dette var i sommer en gang tror jeg. 

Hver gang jeg åpner kameraet og kommer ani " ta bilde " knappen .. bjutiful. 

VEL, HVA SYNST DERE OM DISSE NYDELIGE BILDENE?l♥


kommentarer: 2white christmas

 • Skrevet 27.11.2017
 • Klokken 13:06

... Selv om en hvit jul er veldig vakkert så må jeg ærlig innrømme at jeg elsker di tradisjonelle julefargene, og liker derfor aller best fargen rød når det kommer til jul♥Men likevel så har jeg sittet og sett på inspirasjons bilder av en hvit jul nettopp fordi det er svært nydelig det også, sånn som hvitt juletre føler jeg passer godt inn dersom man har ett lyst og fint rom og ett skikkelig inspo hjem, om dere skjønner? hehe. Jeg tror ikke ett hvitt juletre hadde passet inn hjemme hos oss for og si det sånn!! Da synst jeg heller det er finere med grønt juletre og røde og sølv kuler som pynt, hvertfall hjemme hos oss :-) Jeg tror jeg hadde fått mer julestemning av det grønne treet enn det hvite, men hvem vet, kanskje om noen år så endrer jeg mening og liker plutselig det motsatte haha. 

Men se så fin kollasj jeg har satt sammen da, mye fint og inspirerende! Fortell meg gjerne hvordan du liker og ha det i juletidene :-D


kommentarer: 0yesterdays outfit

 • Skrevet 26.11.2017
 • Klokken 18:04

Heihei, god søndag!♥ Hvordan har helgen deres vært? For ikke så lenge siden så fikk vi besøk av familien til Iben og det var kjempe koselig, kake og brus ble det også hihi .. not bad. Jeg koste meg hvertfall! Vel, nå er det jo blitt søndag allerede og jeg har akkurat satt meg ned i sofaen etter vasking av klær, rydding av leilighet osv .. alltid godt og få gjort noe slik at man blir fornøyd etterpå, da kan man slå seg litt ekstra til ro. 

Nå skal jeg hoppe i dusjen også bare slappe helt av med handball kamp på tv og deretter farmen, antrekk for i går ser dere rett under her :-) Jeg ønsker dere en super fin søndag videre♥

Processed with VSCO with m3 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 


kommentarer: 8Farging av bryn

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 21:58

God kveld, en veldig sen oppdatering her nå og beklager for det .. jeg trodde ikke jeg skulle være vekke så lenge så jeg har ikke fått blogget eller publisert antrekk bildene, så di kommer nok i morgen istede :-) Men hvertfall, jeg har endelig fått farget brynene mine som jeg aldri har gjort i hele mitt liv før, sykt hehe .. Søsteren min ville teste å farge di , ble litt skeptisk i og med at jeg var redd for at di ville bli helt svarte som på bildet HAHAH!! Men det ble di altså ikke .. jeg ble super fornøyd! Har ikke fått tatt etter bilde enda så det kommer i ett annet innlegg :-) Jeg pleier aldri å gjøre noe som helst med brynene, ikke sminker jeg di heller for jeg synst det er litt vanskelig, så da dropper jeg heller det og går som di er, kjipt siden det er jo SÅ fint med markerte og form på brynene! Eneste jeg gjør med di er å nappe. Så var veldig gøy å teste ut noe nytt.

Vel, nå sitter jeg i sofaen og følger med på en film på tv'en , og skal bare slappe av resten av kvelden! Ønsker dere en fin lørdags kveld videre :-)


kommentarer: 4lørdag + besøk

 • Skrevet 25.11.2017
 • Klokken 14:41

Heisann! og god lørdag til dere :-) Føler forresten at jeg har blitt litt bedre med denne bloggingen, eller hva synst dere? Blir ikke alltid like ofte men jeg prøver så godt jeg kan selvfølgelig. Vel, nå er jeg og iben akkurat komt inn døren etter en tur på butikken hvor vi handlet inn kvelds .. var tidlig oppe i dag men kjenner fortsatt at jeg er litt trøtt og sliten så skal bli godt og bare slappe av denne helgen. I morgen så blir det besøk av familien til Iben og det blir kjempe koselig, alltid så gøy med litt besøk, blir så fredelig her med bare meg og han hehe .. er ikke feil det altså men alltid godt med besøk. 

Nå kommer mamma og pappa straks en liten svipp tur innom her også for og si hei, før jeg reiser videre sammen med di opp til søsteren min en tur siden mamma skal fikse seg litt på håret :-) Og jeg gleder meg sååånn til og se tanteungen min, hun er så vanvittig herlig og jeg elsker hun hihi. fine gullet♥ Nå blir det sikkert ikke mer blogging før senere i dag, antrekk kommer nemlig senere jippi. Ønsker dere en kjempe fin lørdag og helg videre♥


kommentarer: 4shopping

 • Skrevet 24.11.2017
 • Klokken 20:10

God kveld, nå er det ikke lenge siden jeg kom inn døren! og jeg er såååå sliten, det tar på og være på shopping.  Som sagt i forrige innlegg så var jeg med søsteren min på julehandel, vanvittig med folk overalt egentlig .. og det er jo forståelig ettersom det er black friday idag som sikkert di fleste har fått med seg hehe :-) jeg synst ikke det var så veldig mye bra salg, men nå var jeg jo ikke overalt da .. Hvertfall så fikk vi unnagjort en del, jeg har fortsatt litt igjen og tenker og ta det i løpet av neste måned, det er vel litt salg da og? Hmmm. 

Nå venter jeg egentlig bare på at the voice skal begynne, alt jeg har sett frem til i dag :-))))))) Hva har dere gjort i dag ? Vi blogges ♥

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

 

 


kommentarer: 4outfit

 • Skrevet 24.11.2017
 • Klokken 15:51

Heihei, fort innlegg her nå .. jeg er på vei ut døren og skal møte søsteren min i sentrum!! OM 2 MINUTTER ÆÆÆH, så jeg må nesten løpe nå heheh!! Jeg ønsker dere hvertfall en riktig god helg også blogges vi senere i dag ♥  ♥ 


kommentarer: 6happy birthday

 • Skrevet 23.11.2017
 • Klokken 17:21

Hellååå♥  tuuusentakk for alle fine kommentarer, dere er gode! 

Vel, i dag så fyller Iben hele 25 år så derfor tenkte jeg at jeg måtte slå til med noe koselig, og dro derfor på butikken og handlet mye og deretter lagde ett lite gave fat med snop og øl ogsåå så klart en koselig lapp med fine ord hihi typisk meg! Men jeg synst det er veldig koselig og få slike ting selv for det gjør meg SÅÅ glad, så hvorfor ikke gjøre andre glad med ord som betyr noe. Så i dag har det gått i ett med rydding, lage klart taco til han kommer fra jobb ogsååå til dessert så blir det så klart brownies med is♥ ♥ ♥  lov til og være litt usunn ( hele tiden ) . En finere gave blir det senere! Nå er det jo ikke lenge til jul heller, kun EN MÅNED i morgen yeeey!! :-D 

 

 

 


kommentarer: 6dagens antrekk

 • Skrevet 21.11.2017
 • Klokken 17:28

 

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 


kommentarer: 8sunny day

 • Skrevet 21.11.2017
 • Klokken 13:26

Heisann, og god tirsdag! Nå har jeg akkurat fått knipset noen bilder til dere siden det er sykt fint ute idag, jeg våknet med sol gjennom vinduet og det tror jeg må være den beste måten å våkne på, man blir liksom automatisk glad og hele dagen blir bare bra da, jeg digger det! Håper været holder seg til etterpå for da må jeg få tatt noen antrekk bilder siden det kun er idag det er meldt så fint, derfor må man nyte det mest mulig hihi .. derfor skal jeg og Iben sikkert gå oss en tur senere, det er så deilig :-) 

Vi blogges senere, ønsker dere en kjempe fin dag videre♥ 

 


kommentarer: 2inspirasjon som gjør meg glad

 • Skrevet 20.11.2017
 • Klokken 21:21

God kveld, søte dere♥  Tidligere i dag så var jeg i sentrum og fikk ordnet en julegave til Iben, det gjenstår fortsatt litt men det tar jeg om ikke så lenge, jeg synst det er mye lettere og gå sammen med noen enn å gå alene og se, så tar resten sammen med mamma! Nå er det snart bare en måned til jul OG hvor sykt er ikke det? Fra sommer og til nå så har det gått så skremmende fort, noe som er enda gøyere er at jeg blir endeliiiiiig 20 om under 2 måneder woohooo!! 

Men til overskriften, nå har jeg sittet og bladd meg gjennom hele pinterest .. jeg får så utrolig mye inspirasjon derfra og blir rett og slett så glad av og være innpå der! Jeg er vel ikke alene om det hihi. Så derfor har jeg satt sammen en liten inspirasjons kollasj til dere, jeg elsker og sette sammen slikt :-) 

 


kommentarer: 14dette har jeg gjort i helgen

 • Skrevet 19.11.2017
 • Klokken 18:53

Heisann dere! Jeg har ikke blogget i helgen .. utrolig dårlig av meg men jeg har ikke hatt noe spesielt å blogge om og da kan det i grunn bli kjedelig, men jeg skal skjerpe meg :-) Kan fortelle dere litt hva jeg har gjort i helgen da, på fredag så skjedde det ikke stort annet enn at jeg slappet av foran tv` en med the voice på skjermen, ble egentlig en tidlig kveld på meg da siden jeg var så trøtt.

På lørdag så våknet jeg tidlig og stelte meg, så ble meg og Iben hentet av søsteren min før vi reiste videre hjem til Florø til mamma og pappa, veldig koselig i og med at jeg ikke har vært hjemme på 2-3 uker. Men hvertfall, der spiste vi hjemme laget pizza som pappa hadde laget også ble det litt spill og kos før vi reiste tilbake til leiligheten .. i dag derimot så er det en skikkelig slapp dag, jeg har vært så sinnsykt trøtt i hele dag og gleder meg nesten til å legge meg igjen hehe, men først må jeg få med meg Farmen og få vasket noen klær, fikk plutselig en haug med klær å vaske jædå!! :-) 

Så ikke en så veldig interresant helg, men tenkte jeg måtte oppdatere dere litt! Fortell gjerne hva dere har gjort i helgen, også ønsker jeg dere en kjempe fin søndag videre♥ Nå må jeg få i meg noe mat! Vi blogges.

 

 


kommentarer: 10dette ville jeg aldri gjort

 • Skrevet 16.11.2017
 • Klokken 16:51

God torsdag til dere♥ I dette innlegget så tenkte jeg og fortelle dere litt om noen ting jeg aldri kommer til å gjøre i livet mitt og hvorfor! Jeg håper dere liker innlegget :-)

Hoppe i fallskjerm

Dette er seriøst noe jeg ALDRIIIIII kommer til å gjøre, nettopp fordi jeg har så sinnsykt høydeskrekk .. men samtidig hadde det vært så utrolig kult å komme ut av komfortsonen sin og gjøre noe man virkelig aldri hadde trodd man kom til å gjøre, men DETTE vet jeg aldri skjer uansett hva haha!!!! Det ser jo virkelig sykt kult ut da.

Klipt meg veldig kort

Hehe jepp, er det noe jeg er livredd for så er det dette .. jeg elsker og ha langt hår og kunne aldri klipt meg sykt kort .. skulder kort kan diskuteres, men til ørene og opp skjer aldri :-))) jeg er alt for glad i håret mitt, mest fordi jeg er vandt med og ha det slikt. Det hadde uten tvil vært gøy med litt forandringer men så vet jeg at jeg hadde angret sekundet etter.

Processed with VSCO with b1 preset

Fjell klatring

Samme grunn som over her, høydeskrekk!!!! Uansett hvor lite fjellet hadde vært så kunne jeg aldri klatret oppover, jeg får så sinnsykt sug i magen og føler jeg aldri kommer meg ned igjen, sykt kjipt at jeg er så redd for høyden for det er jo virkelig mange gøye ting man kunne gjort :-(( 

Tatt fly/reise alene

Jeg liker generelt ikke å reise alene, spesielt ikke å ta fly helt alene .. liker alltid og ha noen med meg, samme med reising. Kunne aldri reist alene til ett langt sted for eksempel, det finnes jo folk som elsker og reise alene og det forstår jeg, det er jo avslappende å kunne gjøre AKKURATT det man vil uten å ha noen med seg, men der er ikke jeg altså .. jeg elsker å ha folk rundt meg♥ spesielt en reise venn, sammen med en bestevenninne eller kjæresten.

Stå på skøyter igjen

Herregud, før så elsket jeg og stå på skøyter i og med at tanten min tok oss alltid med på skøyte i Bergen .. men for ca 4 år siden så skjedde det noe fryktelig vondt som jeg fortsatt husker smerten på. Jeg skulle som vanlig tøffe meg litt foran mine kjære venner, og gjør noe jeg ikke kan ..  så derfor mistet jeg så klart balansen og tok venstre hånd ned mot isen slik at jeg ikke skulle slå hodet mitt .. og det klarte jeg, men hele håndleddet mitt ble bøyd fremover og jeg fikk den STORE kulen .. trodde seriøst jeg skulle dø, neida .. men jeg tuller ikke når jeg sier at det såg helt j*vlig ut, så da var det rett på legevakten ( med fjeset full i mascara )  i og med at dette var sent på kvelden, og da hadde jeg heldigvis ikke knekt håndleddet men forstuet det, ouch.

Gått alene hjem fra byen

Off, jeg er livredd for mørket .. spesielt når det kommer til å måtte gå alene for eksempel hjem fra byen midt på natta. Dette har jeg heldigvis aldri gjort og kommer heller aldri til å gjøre dette, da passer jeg heller på at jeg blir hentet for det finnes jo så mange skumle folk der ute .. jeg passer alltid på at jeg har folk rundt meg når jeg skal hjem, sånn at jeg ikke går alene, tror jeg har sett for mye på skrekkfilmer også hehe .. det å bli forfulgt er jo vanvittig skummelt da. Jeg liker egentlig aldri å gå alene uansett om det er lyst eller mørkt, tror jeg er en veldig " redd " person, må skjerpe meg litt på det, blir jo heeelt paranoid.

Latt noen være utenfor eller stå alene

Jeg selv har opplevd dette og jeg unner absolutt ingen i å stå alene eller føle seg utenfor, derfor ville jeg aldri latt dette hendt noen. Altså hvis det er noen man absolutt ikke kjenner midt i sentrum som bare står der så er det jo en annen ting, men om det er noen du kjenner eller ukjente og for den saks skuld som du ser ikke har det bra så er det greit å ta vare på den personen eller passe på at h*n har det bra :-) Det er hvertfall sinnsykt viktig synst jeg da. 

♥Viktig og ta vare på hverandre♥

 

 

 

 

 

 

 


kommentarer: 8pizza onsdag, happy

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 19:01

Happy onsdaaaaag, søtinger!! Hvordan går det med dere? :-) Tidligere i dag så var jeg jo som sagt på julehandel sammen med en venninne, og jeg må bare si at jeg virkelig elsker å gå og se i butikker når det er komt så sinnsykt mye juleting .. alt av klær, pynteting, mat osv. Litt drøyt å komme ut 2-3 måneder med julebrusen hehe .. for da er jeg så svak, så ender alltid opp med å kjøpe uansett men nå skal jeg ikke kjøpe en eneste julebrus før julaften!!! 

For ikke så lenge siden så kom jeg og Iben akkuratt inn døren etter å handlet middag på butikken, så i dag slo vi til med pizzaaaa :-) jeg elsker og lage pizza fra bunnen av hvor man kan ta på akkuratt det man vil, og jeg elsker paprika og biff på pizza hehe .. det er det beste jeg vet, men i dag så ble det paprika, sopp, mais og løk! amazing♥  Nå er hvertfall pizzaen komt i ovnen og jeg er så j*vlig sulten. 

Ønsker dere en fin dag videre, kos dere!

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with f2 preset


kommentarer: 2julegave handel

 • Skrevet 15.11.2017
 • Klokken 11:22

God morgen ♥ er det innenfor og si det nå? Uansett, nå er jeg straks på vei ut døren .. skal være med en venninne og handle noen julegaver så det blir jo koselig. Det regner som bare det ute og jeg hadde tenkt å ta noen bilder fAn, da får jeg prøve igjen i morgen hahaha!! Været holder ikke med meg assss. Jeg tenkte bare og komme med en liten oppdatering for nå må jeg løpe, men vi blogges senere i dag. Ha en super fin dag, snart helg igjen yey.

Processed with VSCO with t1 preset

 


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 14.11.2017
 • Klokken 16:23

Heisann, så gøy og se at dere likte tipsene i forrige innlegg :-) jeg kommer gjerne med flere tips om dere vil det. I dag så tenkte jeg at jeg skulle prøve å få ta noen antrekk bilder til dere, men når jeg kom ut av dusjen så var det allerede mørkt og regnvær ute .. arrrhh jeg hater når det skjer! Det er jo også begynt å komme snø di fleste steder, og det er sååå koselig .. gleder meg bare mer og mer til jul nå, herlighet så gøy det blir !! ♥ det er jo ikke mer enn litt over to uker til vi er i desember måned allerede. Jeg skal forresten prøve å få tatt noen antrekk bilder i løpet av uken. 

 


kommentarer: 45 tips for og unngå fett hår

 • Skrevet 12.11.2017
 • Klokken 21:04

Heihei, i dette innlegget så tenkte jeg og komme med noen tips til hvordan man kan bli kvitt fett hår, jeg håper dere liker tipsene :-)

Skyll godt

Dette har jeg selv ikke vært så veldig flink med før i og med at jeg har så langt hår så er det ikke alltid like lett og skylle ut alt .. og derfor blir håret mitt utrolig fettete og ekkelt. MEN nå så har jeg tatt meg litt lenger tid og virkelig fått skylt ut alt, og jeg merker veldig stor forskjell. 

Ikke vaske håret for ofte

Dette derimot er noe jeg passer veldig godt på, det høres kanskje logisk ut at man skal vaske håret ofte .. men faktisk ikke, håret blir utrolig mer fettete ved å vaske håret for ofte, jeg dusjer ikke håret mitt mer enn 2-3 ganger i uken. 

 

Bruk en ren børste

Etter hvert så samler børster seg opp utrolig mye fett, blant annet døde hudceller fra hodebunnen og hår produkter. Jeg fjerner alltid hår som er på børsten fra før av .. da er den hvertfall LITT renere hehe :-)

Ikke ta på håret ditt

Prøv å ikke ta alt for mye i håret, dette kan faktisk gjøre til at det blir fortere fettete --> nemlig fordi at fingrene våre er skittene og oljete. Jeg tar meg ALT for mye i håret kun fordi at det er så langt at jeg ikke vet hvor jeg skal gjøre av det. Selv når jeg retter håret mitt så blir det sinnsykt fettete og tungt .. derfor unngår jeg å bruke rettetang så ofte jeg kan. 

Farging 

Noe jeg definitivt har merket er at jeg har fått utrolig fett hår etter at jeg har farget håret mitt flere ganger på kort tid, håret mitt har seriøst aldri sett eller vært så j*vlig som den gangen jeg farget det 3 ganger på rad, og aldri igjen. Nå skal jeg forholde meg til min ekte mørke hårfarge og håret mitt har heldigvis fått en pause, så neste gang jeg skal farge det så er det forhåpentligvis ikke like ille. MEN prøv å unngå for mye farging :-)

Dette var alle tipsene jeg hadde, om dere vil ha flere tips om noe annet så er det bare å si fra. Jeg elsker og komme med tips♥ 

 

 

 

 


kommentarer: 8kom gjerne med tips

 • Skrevet 09.11.2017
 • Klokken 15:50

Heihei, og god torsdag til dere :-) For øyeblikket så sitter jeg og ser litt på youtube etter tips til videoer også lurte jeg forresten på om dere ville komme med noen tips til hva dere vil jeg skal BLOGGE OM og ikke minst hva dere vil jeg skal ha mer video av, jeg blir seriøst dødsglad om dere vil abonnere på kanalen min ved å trykke HEEEEER !!!  på youtube, nå er det jo blogging jeg driver fast med .. men legger også ut videoer så ofte jeg kan på youtube, lengter etter nytt vlogg kamera så hvis jeg får meg det så blir det bra med videoer fremover. Kom gjerne med TIPS♥♥♥♥

Processed with VSCOcam with t1 preset

 


kommentarer: 1bilder av meg fra 2012 - 2017

 • Skrevet 08.11.2017
 • Klokken 19:09

 I dette innlegget så tenkte jeg og vise dere noen bilder av meg fra året 2012 og frem til idag .. altså det året jeg startet med blogging som nå er hele 5 år siden . , etter og ha sett litt på andre blogger så synst jeg dette virket morsomt så hvorfor ikke kjøre på med det samme hehe :-) 

2012

Dette var året jeg startet med blogging og visste ikke helt hvordan ting funket på den siden, men her smiler jeg hvertfall glad og fornøyd med regulering i kjeften i bursdagselskap til en venninne. 

Her fortsetter bildedryss fra året 2012

herreguuuud hva driver jeg med

 

2013

Øverste bildet var jeg super happy for ny vinterjakke, og bildet under var jeg klar for og reise på juleball .. årets høydepunkt♥

2014

På tur til Bergen♥

2015

 

2016

Ååååå savner det røde håret mitt :-( 

2017

Processed with VSCO with f2 preset

Processed with VSCO with m3 preset

 

 

 

 


kommentarer: 6kakebaking

 • Skrevet 06.11.2017
 • Klokken 18:18

God mandag cutiez♥  I dag har det vært en skikkelig KALD dag, jeg har vært så forferdelig kald fra jeg våknet til nå .. pluss vondt i hals, hodet og svir i augene, så er vel en muligens influensa på vei, ikke gøy !!! Jeg skal hvertfall passe på og kle på meg GODT fremover. Men til overskriften, Iben fant ut at han ville ha sjokoladekake i dag så da sto jeg for lagingen, nå er den akkurat ferdig og trenger bare å kjøle seg ned litt .. så skal jeg holde meg under ett varmt og godt teppe resten av kvelden, kommer vel til å sovne om ikke så lenge som jeg alltid gjør når jeg ikke er helt i form .. jogge hadde jeg tenkt til og gjøre senere også, men tenker og ta det igjen i morgen om jeg er blitt bedre. Jeg ønsker dere hvertfall en kjempe fin uke :-)

 

 


kommentarer: 8lørdag

 • Skrevet 04.11.2017
 • Klokken 13:06

Heihei, det ble ikke noe antrekk bilder i går siden det ble så sinnsykt fort mørkt ... og det er nok det som suger mest med å være blogger hehe. Jeg har vært våken en stund nå og skal straks reise og kjøpe noe greier før vi reiser opp til søsteren min og blir der utover kvelden, jeg har vært skikkelig dårlig i magen siden jeg våknet så håper dette blir bedre utover dagen. Skulle ønske været holdt seg bra i dag og men som vanlig så regner det yeeey, men det stopper ikke meg i å ha det gøy selvfølgelig :-)) 

Det blir sikkert ikke noe mer blogging i dag siden jeg kommer til å være en del opptatt, jeg skal prøve og få postet antrekket for kvelden senere♥ dere må ha en super fin lørdag. 

 

 


kommentarer: 6helgens planer

 • Skrevet 03.11.2017
 • Klokken 11:32

God helg til dere :-) Jeg håper dere likte vloggen forresten!! Kommer flere om dere likte det. Vel, det er allerede 3 November, og jeg gleder meg bare mer og mer til vi kommer til Desember måned .. og ikke minst JUL♥ det er egentlig ganske sykt å tenke på at det allerede er 3 måneder siden jeg var i Hellas, skulle ønske vi kunne spole tiden liiiiitt tilbake hihi! Men la oss snakke om helgen, senere i dag så reiser jeg hjem en liten tur for og fikse noen små ting og hente kjole til i morgen .. for da skal jeg nemlig ut en tur og jeg gruer meg egentlig litt med tanke på at jeg blir så sinnsykt dårlig i magen av alkohol, begynner å lure litt på om jeg kanskje ikke tåler det lenger? hmm .. skumle greier, men jeg får passe på hva jeg drikker så håper jeg det ordner seg. Søsteren min hadde bursdag i går så det blir en feiring for hun samtidig med en liten innflytningsfest, gleder meg til det. 

I kveld så skal jeg bare ta det rolig med noe god mat kanskje også må jeg selvfølgelig få med meg the voice, føler det der aldri tar slutt jeg heheh. Nå skal jeg rydde litt i leiligheten ogsåååå stelle meg litt også hører dere fra meg senere, jeg oppdaterer dere i løpet av helgen! Outfit bilder kommer senere, jeg ønsker dere en kjempe fin helg♥  kos dere mye. 

Processed with VSCO with m3 preset

♥ ​Hva skal dere i helgen?


kommentarer: 4