hits


yesterday's outfit

 • Skrevet 30.11.2016
 • Klokken 15:53


kommentarer: 2MIN ØNSKELISTE

 • Skrevet 28.11.2016
 • Klokken 16:32

Vel, nå som det snart er jul så er det jo greit å allerede ha planlagt en aldri så liten ønskeliste .. jeg har ikke så særlig mye jeg ønsker meg egentlig, jeg har liksom det jeg trenger? Men så klart er det jo noen små ting som ikke hadde vært feil å få heller. Jeg er ikke den typen som MÅ ha dyre gaver, så lenge jeg får en øyenskygge til 70 kroner så er jeg evig fornøyd liksom HEHE. Det viktigste er hvertfall tanken som teller, eller hva? Anyways, her har dere min ønskeliste for i år .. og jeg har en liste til både jul og bursdag, siden jeg har bursdag bare 3 uker etter jul, looking forward :DD

 ♥  svart vinterjakke ....

MEN IKKE med ekte pels som på bildet under  .. ( jeg tok bare ett random bilde ) Er det noe jeg angrer på at jeg kjøpte så er det den blå vinterjakken min, skulle ønske jeg kjøpte den i svart istede, det passer liksom til alt :-( jeg har skikkelig lyst på en lignende som dere ser på bildet under, en jakke som er inntilsittende hehe. 

 ♥ NAVLE & TUNGEPIERCINGER - ØREDOBBER

Dette er alltid noe som er kjekt å få .. jeg har bare stygge navle piercinger også bruker jeg kun en tunge piercing.

 ♥  NEGLER OG VIPPER


 ♥ HÅRKURER, SHAMPOO OG BALSAM

Dette er virkelig ett MUST hos meg altså ... man trenger dette hele tiden liksom, og til mitt lange hår så er jeg avhengig av å bruke fra frisørsalong siden det er litt bedre kvalitet, når det kommer til hårkur og såpe til håret så er jeg veldig glad i moroccanoil sin type.


 ♥ SMINKE & PARFYMER

sminke og parfymer er noe man alltid får bruk for, så det er ikke feil å få eller ønske seg :-) ♥ REISE & PENGER

Dette må vel være det beste å få i gave, tror jeg? Tenk å få en reise i gave da .. holy f*ck !!!! Og penger er noe man VIRKELIG får bruk av, heheheh :D

 ♥ SKO

Noe som står øverst på ønskelisten min er hvite converse sko, for mine ser opprinnelig talt ikke ut lenger .. skulle trodd jeg har trakka i drit konstant og jeg får de faktisk ikke noe mer reine uansett hvor mye jeg prøver å vaske di. Så her må man til med noe annet, tror jeg!

Svarte korte støvletter med litt hel på er noe som også står på ønskelisten, mine er ødelagte fordi jeg har to brusker på føttene mine som virkelig ødelegger skoene mine .. er det mulig. 

Nike svart treningssko er ett MUST... lurer på hvor lenge jeg har ønsket meg disse haha :-)

 ♥ TATOVERING

SHIIIIT, jeg blir helt gira når jeg tenker på tattoooo .. jeg ønsker meg dette så inderlig mye, i flere år har jeg ønsket å tatt sleeve tatovering, det suger heftig mye at det er så svin dyrt, men jeg tror definitivt at det er verdt det .. Etter så mye meninger og inspirasjoner av tatovering så er det verdt det, uten tvil ;-) Så dette skal jeg ta uansett innen jeg er fylt 50 år, kødda, hvertfall 25 år :Pppp

 ♥ HÅRSTRIKK & KLÆR

Jædåååå .. her har vi også noe som vi jenter trenger mye av, håhå .. hvertfall jeg. Alle strikkene mine forsvinner konstant hele tiden .. kjøpte meg ett par nye strikk for 2-3 uker siden og tenkte jeg skulle legge de på en veldig lur plass på rommet mitt så jeg husker hvor jeg har di. Men neida, jeg klarer å rote det fullstendig til og bruke opp alle og kaste di fra meg over alt, standard.

 ♥ TRENINGSKLÆR


 ♥ HUDKREM & BODYLOTION

 ♥ FRISØR

Jeg er så møkkkkk lei av håret mitt nå at jeg vurderer å skinne det av på høgste nivå .. vil gjøre noe sykt fint som jeg kommer til å like shæmpegoooodt :( men dyrt er det hvertfall med håret mitt som snart veier mer enn meg selv og når like langt som meg om ikke så alt for lenge. 

 ♥ BRUN SKINNJAKKE

Jeg har fått en ting for brun skinnjakke jeg, synst det er så fint. 

 ♥ TRENINGSTIGHTS

 ♥ HVA ØNSKER DU DEG TIL JUL?

 


kommentarer: 0another weekend

 • Skrevet 25.11.2016
 • Klokken 18:41

Helåå mine vakre lesere!! Hvordan går det med dere? Har dere det bra? :-) 

Vi er komt til enda en helg, disse ukene bare flyr av gårde og det er egentlig ganske sykt hvor fort det går .. det er liksom kun en måned til jul og året er snart over, wææ syke greier. Men jeg klager altså ikke, det er jo alltid gøy med helg og jule tider å alt dette! Helgen min består av absolutt ingen planer, jeg har ikke andre planer enn at jeg får besøk ikveld. Jeg tar det egentlig alltid som det kommer, finner alltid på noe kjekt uansett, som ender opp med alkohol .. hehehe;) neida. Skulle bare ønske at været var fint, men dette her er jo helt forferdelig trist, her har det høljet ned i hele dag, altsååå ... Jaja jeg satser hvertfall på snø og amaZing vær til jul .. hvis ikke så graver jeg meg selv ned.

Jeg ønsker dere hvertfall en utrolig fin helg likevel, man er ikke avhengig av fint vær heller à. Kos dere mye også blogges vi snart igjen♥♥

Hva skal du i helgen?♥ 


kommentarer: 023 outfits

 • Skrevet 22.11.2016
 • Klokken 17:20

1.

2.


3.

4.

5.
5.

6.


7.

8.

9.

10.


11.

12.

13.

14.
Processed with Snapseed.
15.

16.

17.


18.

19.

20.

21.

22.

23.

Hvilket antrekk likte du best?


 


kommentarer: 2ÅRET 2016 - VIDEO

 • Skrevet 22.11.2016
 • Klokken 02:41

Året 2016 har vært ett fint år det, men selvfølgelig med store nedturer .. men også mange oppturer. Nå ser jeg enda mer frem til nyåret 2017 .. jeg håper det blir det beste året noensinne og at jeg har mye å se frem til :-) Hva er vel ikke bedre enn det? Hvertfall, jeg har satt sammen en helt ny video til dere fra dette året her .. vi har jo bare en måned igjen av året, så derfor tenkte jeg bare å kjøre på med en ny video siden det ikke er lenge igjen av året anyways :))) 

2016

Her er også ett tilbakeblikk på året 2015 ... 

Hvordan har ditt år vært så langt?


kommentarer: 0BERGEN

 • Skrevet 20.11.2016
 • Klokken 18:22

Heihei :-) Da er jeg akkurat komt meg inn døren så og si etter en kjempe koselig tur til Bergen, jeg har kost meg veldig mye og har fått gjort utrolig mye kjekt .. Så håper ikke det blir lenge til neste gang jeg reiser nedover, men det blir det nok altså ikke, hehe. Jeg er sinnsykt trøtt, så det skal bli deilig og ta seg en dusj og bare slappe helt av, skal hvertfall legge meg tidelig ikveld tenker jeg. 

Jeg har satt sammen en kollasj ut av helgen, dere må ha en fin søndag videre så blogges vi snart igjen <3


 


kommentarer: 0bilder

 • Skrevet 16.11.2016
 • Klokken 16:50

Heihei, hvordan går det med dere? :-) akkuratt nå er jeg på tur, igjen ... for øyeblikket er jeg i Byrknes sammen med Sara og Petter, også går turen videre til Bergen imorgen hvor jeg skal besøke kjekkasen min hehe, så det blir nok kjempe koselig :-) gleder meg til å tilbringe tid i Bergen sammen med de, så blir det nok ut å finne på noe gøy i helgen, koselig. Hvertfall, her er noen bilder fra mobilen min som er blitt tatt de siste dagene! Ha en strålende fin dag, fine leserene mine <3 dere er gode.


kommentarer: 9er det ikke litt drøyt?

 • Skrevet 14.11.2016
 • Klokken 01:57

wææ okei??? er det FOR drøyt å allerede begynne å bla seg gjennom mye julebilder og slikt? jeg mener, vi er liksom kommet til 14 November trossalt .. og det er kun litt over en måned til jul, helt sykt !!! Nei så altså så har jeg klikket meg gjennom myyyye bilder på weheartit blant annet ut av jule inspirasjoner :-) Og jeg ødelegger kanskje litt for meg selv da, med tanke på at jeg ikke vil få julestemning alt for tidelig ... da er jeg så redd for at den skal forsvinne hahaha, neida. Men jeg har allerede fått litt julestemning, og ikke nok med det så har jeg allerede begynt å høre på litt julesanger, off .. jule følelsen må være den beste som finnes, tror jeg. Akkuratt nå, så mangler vi kun litt snø .. så tror jeg alt er på plass hehe. Jeg ber hvertfall om å få en skikkelig jul denne gangen, og da snakker jeg så klart om veldig mye snø :-D Vel, jeg har satt sammen en aldri så liten jule kollasj under her. 


kommentarer: 2weekend

 • Skrevet 11.11.2016
 • Klokken 14:17

Hellååå kjære fine lesere, hvordan har dere det? :-) Er det kun jeg som synest denne uken her har gått helt uvirkelig SYKT fort???? Amaigaaad .. tiden flyr jo av gårde, holy. Men det er vel også en god ting? for da kommer juletiden fortere wheey, det blir stas det.. jeg gleder meg. Men nå er det fredag og HELG .. atter en gang :-D jeg er i Bergen og skal hjem igjen idag, har vært her hele uken å har kost meg mye, deilig å slappe av litt og komme seg vekk litt iblant. Og da er Bergen den rette plassen for meg haha.. Fikk også en melding av mamma og søster som savner meg og sier jeg må komme hjem snart hehe. Imorgen blir det nok en tur ut med gjengen etter gammelt .. miss them so, so much .. Men jeg er hvertfall innom for å ønske dere en riktig god helg, kos dere mye og ta vare på hverandre, det er så utrolig viktig <3


kommentarer: 2through my phone

 • Skrevet 09.11.2016
 • Klokken 18:04


kommentarer: 2Be there for others, but never leave yourself behind

 • Skrevet 06.11.2016
 • Klokken 20:26


kommentarer: 4todays

 • Skrevet 04.11.2016
 • Klokken 18:26


kommentarer: 22016 - oppturer og nedturer

 • Skrevet 04.11.2016
 • Klokken 13:04

Året 2016 har ikke bare gått uendelig fort, men det har også vært ett av de tøffeste året med både nedturer og oppturer .. ting som jeg aldri trodde kom til å skje har skjedd, jeg har mistet noen som jeg var og er så ubeskrivelig glad i og som sto meg veldig nært som jeg nå tar veldig tungt, jeg har ikke helt fått til ting som jeg ville få til der og da, jeg har aldri stått opp for meg selv og sagt ting som jeg mener .. det er mye jeg ikke fikk til og som jeg ville forandre på. Jeg har vært veldig paranoid å tatt alt til meg som gjør til at jeg blir helt ødelagt og sliten i kroppen. Noen ting har bare ikke gått helt min vei .. men det kan ikke være like lett hver gang heller da :-)

Men for all del, 2016 har ikke bare vært ett kjipt og trist år .. det har også vært ett fantastisk år hvor jeg har blitt kjent med mange nye fantastiske mennesker som jeg er kjempe glad i, jeg har vært mye sammen med familie og venner, ringt til diverse folk ang møter å slikt, vært mye på møter .. noe som jeg virkelig aldri hadde trodd jeg kom til å klare fordi jeg er så sinnsykt sjenert, men dette har jeg klart og det har gått helt fint -  det handler bare om å ha troen på seg selv, man får alltid til det man vil få til, selv om det må jobbes med <3. Jeg har hjulpet folk som ikke har hatt det lett, hatt en skulder å gråte på, vært der for personer når de virkelig trenger det, hatt ett øre som lyttes når det trengst .. vært veldig omsorgsfull å virkelig tatt vare på di jeg elsker over alt på jord å de som jeg bryr meg om.

Året 2017 kommer nok til å bli ett bra år, jeg skal heretter begynne å virkelig stå opp for meg selv, si meningene mine å stå opp for di, slutte å bry meg så j*vlig mye om hva folk sier og mener om meg .. det er noe man virkelig ikke skal bry seg om. Spesielt det med at jeg har fått uhyggelige kommentarer på bloggen, men så ja, da får jeg heller bare få det .. men det må man faktisk bare tåle, jeg nekter å bli ødelagt av noen latterlige kommentarer, det er nemlig ikke sånn det skal fungere. Jeg er sterkere enn det. Og det skal jeg fortsette å være. Jeg liker å blogge, å ingen kan ta fra meg det. I 2017 skal jeg ha en jobb hvor jeg gir ALT jeg har, jeg skal virkelig jobbe r*va av meg !!! Jeg skal bli en bedre person enn det jeg har vært, og med det mener jeg at jeg skal ikke lenger kutte ut ting kun fordi jeg TROR jeg ikke vil klare det, jeg VET jeg skal klare det og det skal jeg også .. det handler bare om å tro på seg selv å få litt mer selvtillit så blir dette her kanon bra :-))) Og som jeg har sagt før, så er det ikke noe annet jeg vil enn å være ett forbilde for andre .. MEN DA tenker kanskje dere " hvordan kan hun som droppet ut av skolen være en inspirasjon for andre?" Det går veldig fint an det :-)))  Nå skal dere høre, man kan fint være en inspirasjon for andre selv om man har droppet ut av en skole vel? alt handler ikke bare om skole, og jeg kan fint være ett forbilde og inspirasjon for andre jeg, det er ingen problem .. man trenger ikke å fullføre skolen for å være det, altså ja, jeg skjønner hva dere mener .. så klart er det lurt å fullføre, men at jeg ikke gjorde det har jeg en veldig god grunn for og derfor blir det feil av noen å si at jeg ikke kan være en inspirasjon for andre .. men er det virkelig nødvendig å dra den så langt ut at det rett å slett blir uthenging? Så til dere som mener at jeg ikke kan motivere, inspirere, være ett forbilde for andre - fordi jeg droppet ut av skolen - dere tar fullstendig feil. Og ja,  kanskje jeg ikke er en favoritt blogger heller .. men hvorfor da gå innpå bloggen min i det hele tatt om man ikke har noe godt å si .. jeg synst bare det blir så utrolig urettferdig å trist. Jeg har forstått det at det er mange som ikke liker bloggen min og det jeg skriver å deler med dere .. men det er jeg som skal like det jeg driver med. Jeg kommer heller ikke til å slutte å blogge fordi noen mener at det jeg gjør er kjedelig. Og jeg vet at det vil være noen som ALLTID må ha noe dritt å kommentere på ..  Det viktigste er at du selv liker det du driver med .. men selvfølgelig er det jo enda kjekkere når leserne dine liker det også, menmen :-) 

Men nå er ikke dette året over enda da, nå har vi jo den kjekkeste tiden av året i vente - JULAFTEN <3 gud som jeg gleder meg .. og ikke nok med det, så er det jo snart nyttår også .. jeg håper bare det blir fint vær, det hadde jo vært amazing hehe.  Jeg ønsker dere fine lesere en riktig god helg, ta vare på hverandre. 

Vi blogges 


kommentarer: 0DEN ALLER FØRSTE GANGEN .. DEL 1

 • Skrevet 03.11.2016
 • Klokken 17:45

MIN FØRSTE FORELSKELSE ..

var definitivt på barneskolen HAHAHA .. jeg husker både jeg og vennindene mine likte en gutt skikkelig mye, og når hun ene fikk mest oppmerksomhet fra den  personen så ble ikke resten av oss så forbanna blid, spesielt ikke jeg :p Jeg fant forresten igjen den ene snoopy dagboken min hvor det sto alt for mye dumt å hele livet mitt i, jeg hadde blant annet skrevet navnet til denne personen i hele boken, altsååå skjønner dere eller???? gode tiderrrr azz. 

FØRSTE GANG JEG FIKK MENSEN .. 

var jeg 14 år gammel, jeg tror jeg var ganske sent ute i forhold til de andre venninnene mine .. jeg husker jeg var skikkelig flau over at jeg ikke hadde fått det enda når de andre allerede hadde fått det,  de fikk det allerede på barneskolen, menst jeg fikk det ikke før i 8 klasse på ungdomsskolen. Jeg husker jeg var skikkelig stolt men hadde virkelig tooootalt panikk !!! og når jeg først hadde fått det da brøt helvete løs .. da måtte man til med 5 doruller om ikke mer, hehe neida, men virkelig .. lekasje herfra til kina er jeg nå ganske sikker på. STYR var det hvertfall ... menmen, dette er en helt normal greie for oss jenter :-))

FØRSTE GANG JEG VAR FULL ..

husker jeg ærlig talt ikke .. jeg har helt latterlig dårlig hukommelse, men mitt første møte med alkoholen var hvertfall på ungdomsskolen i 9 klasse, tror jeg? Og jeg klarer ikke å huske den første gangen jeg var full, shiit, kanskje jeg har drukket så mye at jeg ikke husker den første gangen :pp hehe neida, men jeg husker hvertfall at jeg ofte skjulte alkoholen godt inne på rommet mitt slik at mamma og pappa ikke skulle finne det .. og alle de gangene jeg ha måttet skjerpet meg når jeg skulle hjem sånn at mamma og pappa ikke kunne finne ut av dette her, gud fader meg for noen tider, godt det er over nå HAHA :-D

Processed with VSCO with f2 preset

MITT FØRSTE KYSS .. 

herreguuuud, dette er jo bare SÅ teit ... men mitt første kyss var altså på en skole tur hvor vi sov i telt alle mann, også snek jeg og venninnene mine oss inn i gutta sitt telt selvfølgelig, og da slår det jo aldri feil at man leker denne så kalte leken " nødt, sannhet eller prosent" ikke sant? Dette var jo så spennende på denne tiden,  og kanskje til og med er like spennende for noen idag. Men altså da, så var jo det mest utfordring i å ta " nødt " , så lille sjenerte meg kjørte på med denne .. og da fikk jeg så klart at jeg måtte kysse denne ene gutten, og fakerten meg så kleint dette var .. jeg husker det til og med den dag idag, off. 

MIN FØRSTE FERIEFLØRT ..

var i Tyrkia 2014 .. ikke noe seriøse greier da, så klart. Men jeg husker altså at vi var på en pub som heter picasso, og der nede så fant jeg en skikkelig skjønnas  som heter Adrian som nemlig jobbet på denne puben, hehehe .. jeg synst han var skikkelig søt, å falt vel egentlig helt for smilet hans. Og dagen etterpå dro hele familien ned dit for og spise å kose oss, så klarer selvfølgelig Marius ( broren min ) å hviske til denne gutten her i øret at " søsteren min liker deg skikkelig godt", og da finner han frem en serviett å lager tidenes rose til meg, og tror ikke dere daaaa at jeg følte meg som en prinsesse heheee ... Men dette var altså bare en aldri så LITEN ferieflørt ;-) dagene etterpå såg jeg at han gjorde akkuratt det samme til alle andre, da forsvant den flørten for godt hvertfall HEHE. 

MINE FØRSTE KARAKTERER ..

var ikke så aller verst faktisk .. spesielt på videregående, der gjorde jeg det bra til tider å gjorde meg selv stolt, jeg husker jeg nesten hoppet i taket den aller første gangen jeg fikk en 6 `er på skolen i ENGELSK, mitt favoritt fag !!  men så kom det til ett punkt for meg her i livet hvor jeg ikke klarte meeeer og ga f*en i alt. Idioti. Jeg mistet ikke bare meg selv, men alle de fantastiske menneskene som jeg møtte på hver dag som gjorde dagene mine verdt å være på skolen, jeg savner dere <3disse jentene er seriøst GULL verdt, loveuall.

Hva synst dere om slike innlegg?

  


  

 


kommentarer: 4dagens antrekk

 • Skrevet 02.11.2016
 • Klokken 20:46


kommentarer: 2